A+ A-

A feleségem szexőrült lett

38 éves vagyok, nős. A feleségem 35. A szexuális életünk a gyerek születése után, - nyolc éve - teljesen ellaposodott. Előtte nagyon jó volt az ágyban, és rettentően élvezte a szexet.
Próbálkoztam, beszélni róla, és akkor mindig türelemre intett. De meddig????
Szóval beletemetkeztem a munkába. Új munkahelyre kerültem, egy Multi cégnél középvezetőnek.
Sokat dolgoztam, de azért mindig próbálkoztam a feleségemnél, de nem volt a régi. Persze azért néha hagyta, hogy megdugjam, még szopott is ha kértem, de éreztem, hogy csak azért teszi, nehogy veszekedés legyen belőle.
Különben nagyon csinos, nagy mellekkel, vékony derék, és a kedvencem a feszes popsija volt.
Az új cégnél az volt a szokás, hogy minden évben tavasszal, és ősszel céges bulit tartottak.
Ilyenkor kibérelt a cég egy nagy villát és eszem iszom, tánc a kollektíva összetartásáért.
Természetesen mi is meg voltunk hívva. A feleségem nem nagyon akart jönni, de mondtam, hogy nem vetne rám jó fényt, ha egyedül mennék, így aztán mégiscsak eljött. Nagyon csinos volt, egy fodros térdig érő szoknya és póló volt rajta. A vacsoránál észrevettem, hogy többen is felfigyeltek rá, ami büszkeséggel töltött el. Bemutattam a főnökeimnek is, akik nem győzték dicsérni. Később táncolni mentünk, és éreztem, hogy oldódik fel.
Aztán a kollegák is felkérték, én is táncoltam a főnök feleségével, beszélgettünk, tánc után odahívott az asztalukhoz beszélgetni. Láttam a Mártit, hogy jól érzi magát, táncolt, nem akartam zavarni.
A beszélgetés szólt a munkáról, a családról, aztán a másik főnök feleségével is táncoltam, úgyhogy eltelt vagy egy óra. Elnézést kértem, és elindultam megkeresni a feleségemet, de nem láttam sehol. Kimentem a WC felé, de ott sem volt. Azt hittem megsértődött, és valahova külön vonult.
Felmentem az emeletre, ahol pihenő szobák voltak, és egyszer csak hangokat hallottam az egyik szoba felől. Hegyeztem a fülemet, mintha kéjes nyögéseket hallottam volna. Óvatosan kinyitottam az ajtót egy résnyire, és belestem. Félhomály volt, és majdnem elájultam.
A Márti volt. Egy férfi ült a fotelban, a Márti pedig lehajolva szopta, hátulról pedig a szoknyája felhajtva, és egy másik baszta. Ő pedig néha kéjesen sóhajtott, de a fotelba ülő férfi ilyenkor belemarkolt a hajába és ráhúzta a farkára.
Teljesen lemerevedtem. Nem tudtam, mit csináljak. Ha berontok, nevetségessé teszem magam és rajtam fog röhögni az egész cég. Ha hagyom... nem tudtam gondolkodni. Végül lementem, és a bárpultnál inni kezdtem. Zsongott a fejem. Nem tudom mennyi idő telt el, de egyszer csak a Márti fogta be a szemem hátulról. Hol voltál?? Össze - vissza kerestelek, mondta ártatlanul. Úgy tettem, mintha nem tudnék semmit. Elhívtam táncolni. Nagyon felszabadult volt. Mint régen. Néha olyan furcsán szorította össze a combjait. El tudjátok képzelni mit éreztem. Különösen akkor, amikor egy lassú számnál, magamhoz ölelve megéreztem, hogy nincs bugyi rajta. A combját azért szorította, hogy nehogy lecsurogjon a geci a combján. Megint úgy tettem, mintha nem venném észre. Markoltam a fenekét, és nem is tiltakozott. Gondoltam legalább otthon elkapom, és nem tiltakozhat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 ffu 2006. 05. 15. hétfő 22:22
nagyon jó csak rövid várom a folytatást
nincs felvétel a cégnél? csak igy tovább
#6 voyeur 2006. 04. 14. péntek 22:18
alig várom a folytatást ,nagyon izgato
#5 szaki 2006. 04. 14. péntek 16:54
Szerintem izgató.
#4 wkroki 2006. 04. 14. péntek 00:20
hejjessÍrás....
#3 janipapa 2006. 04. 13. csütörtök 23:24
Egyetértek, én is ott helyben szétvertem volna a pasik és a nejem pofáját, és másnap beadtam volna a válópert. És munkahelyet is változtattam volna, mert a kollégák röhögése túltett volna a szarvakon is. Más egy olyan gruppen, amit előre megbeszélünk minden részvevővel, és egymás jelenlétében, közös megegyezéssel megy a dolog. És nem kerül ki mindenki pletykás nyelvére.
#2 SZatrek 2006. 04. 13. csütörtök 21:55
Kicsit szánalmas, ki az a hülye állat aki ha meglátja, hogy a feleségét egy idegen faszi kúrja nem szól semmit. Én ott helyben agyon vertem volna hapsit, vagy a lábánál fogva kilógattam volna az ablakon. Röhejes a sztori
#1 Törté-Net 2006. 04. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?