A+ A-

Munkahelyi vacsora

A férjem munkahelyén nyári ünnep volt, a cég alakulásának évfordulójára. Férjem osztályvezető, erős középvezetőnek felel meg, ő volt az alsó szint, aki az ünnepélyen megjelent. Egy nívós étteremben volt az ünnepély. Férjem napok óta izgult, hogy mi lesz, együtt lesz a vezérekkel. Szépen ki kellett öltözni. Én 38 éves nő vagyok 170 magas 74 kg igen nagy 110-es mellekkel. Férjem 50 éves volt már, és úgy gondolta felvág azzal, hogy nála 12 évvel fiatalabb a felesége. Amúgy a szerelem már rég megkopott köztünk, tudom hogy megcsalt már és én is őt. De azért megvoltunk, havonta egyszer kötelességszerű házasélet és kész. Férjem öltönybe jött és nekem is ki kellett öltöznöm, férjem kérésére rövid szoknya, fekete harisnya, melltartó a nagy melleim miatt és fölé vékony kissé átlátszó blúz. Mondtam is a férjemnek, ne hülyéskedj, ez átlátszik szinte teljesen. Erre azt mondta, mit izgulsz melltartóba vagy. Ő tudja mindegy gondoltam.
Elmentünk, vacsora, beszédek, kitüntetések, aztán elkezdődött a tánc. Egy csomó embernek bemutatott, feléről se jegyeztem meg kicsoda. Jócskán ittunk. Végignéztem a nőket, úgy láttam nem állok rossz helyen. Persze a fiatal lányokkal nem versenyezhettem, de 30 felett azért a topon voltam. Ilyen nagy melle viszont senkinek sem volt.
Aztán felkért táncolni egy férfi, mint kiderült a férjem főnöke. Előtte vesztem össze a férjemmel, aki állandóan féltékenykedett, mert szerinte szemeztem egy férfival. Szóval táncoltunk, a férfi keményen bókolt, jólesett a dolog. Közölte velem, hogy én vagyok itt a legklasszabb nő, nagyon tetszem neki csak egy baj van. Kérdem mi az. A válasz az volt, hogy akinek ilyen gyönyörű melle van, annak nem szabad ilyen csúnya melltartóba rejtegetni. Elpirultam, de mondom neki, hogy nem tehetem le, mert a nagy melleim teljesen átlátszanának a blúzomon, a bimbóim főleg és persze az alakja is látszana.
Erre azt mondja, na és aztán? Volna, akinek ez nem tetszene?
A férfi nem nagyon hagyott békét, állandóan itatott. Aztán végül megszabadultam tőle. Ekkor odajött a férjem és elkezdett szidni, hogy hogy képzelem, milyen régóta ezzel a férfival táncolok,mi vagyok én kurva? Bedühödtem, épphogy ellenálltam te lökött. Végre mérgesen otthagyott és elment inni. Én meg sírtam.
A sok italtól wc-re kellett mennem, elvégeztem a dolgom. Kifelé menet megálltam a tükör előtt, megnéztem magam. Az arcom próbáltam a sírástól rendberakni, közbe nézegettem magam. Megállom még a helyem, nem vagyok öreg? Tudom hogy nem vagyok bombázó, de azért öreg sem, kövér sem. A melleim meg irtóra nagyok, de kemények még. Gondoltam kipróbálom, benyúltam blúzom alá és levettem melltartóm, így nézegettem magam. Hát igen, a melleim ugráltak minden mozdulatomra, amit egyértelműen lehetett látni, de nem lógtak. Viszont eléggé átlátszódott a blúzom, a mellem körvonala simán látszódott. És mellbimbóm, meg a sötét udvar egyértelműen nekilapultak a blúznak és kinyomták azt, a tükörből láttam őket. Éppen öltözni kezdtem vissza, mikor nyílt az ajtó és belépett egy hölgy a vezér felesége, egy idősebb nő. Gyorsan bedugtam kistáskámba melltartóm, ő kedvesen karon fogott és kivezetett. Nem mertem mondani semmit. Csak égett az arcom, mert láttam, hogy több férfi is alaposan megnéz engem, megnézi melleim. Zoltán, aki a férjem főnöke és akivel táncoltam, ő is odajött és elismerően bólintott felém. És felkért táncolni. Lassú volt éppen, de gondoltam addig sem látják melleim. Zoltán elég szorosan átölelt, melleim szétlapultak mellén. Rögtön megdicsért, hogy mennyivel jobban és vonzóbban nézek ki így, micsoda szép testem van, micsoda dekoratív melleim. Én meg csak zavartan olvadoztam. Zoltán nálam fiatalabb csinos férfi volt, hatottak rám a bókjai. És nem tiltakoztam akkor sem, mikor egyik keze a derekamról a fenekemre tapadt és egyértelműen markolászni kezdte. Zoltán ekkor a fülembe súgta, csak egy a baj, kár hogy van rajtad bugyi. Erre már azért visszaszóltam, nem akarom mutogatni a puncimat. Miért szőrös vagy csupasz? Szőrös vágtam rá, mikor kimondtam akkor kaptam észbe, hogy micsoda dolog egy idegennel beszélgetek a punimról.
Elmosolyodott, azt is szeretem mondta. Levehetnéd a bugyit édesem.
Vége lett a táncnak. Gyorsan kimentem a mosdóba hogy felvegyem a melltartóm, de szinte akaratlanul is levettem bugyim és nézegettem. Furcsa érzés volt bugyi nélkül, melltartó nélkül mintha meztelen lennék. De izgulni kezdtem, mint nagyon régen nem. Zoltán hatással volt rám. Szinte magam sem tudom hogy, kezembe fogva bugyim és kimentem. Az első, akibe botlottam Zoltán volt. Rögtön táncolni hívott, de mondtam mindjárt, csak lerakok valamit. Meglátta kezemben a bugyit és elmosolyodott. Csodálatos vagy édes, köszönöm, add oda majd én elrakom. És zsebrerakta bugyim. Én zavartan még a sós süteményt is leejtettem, lehajoltam felvettem, Zoltán fülembe súgja: tényleg szőrös vagy ott is. Elvörösödve gondoltam végig, hogy mikor lehajoltam, bugyi nélküli szoknyám alól kilátszott puncim.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (183 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50
2017. 03. 11. szombat 22:12
folytasd Válaszolok rá!
#12 A57L
2013. 12. 23. hétfő 07:40
Nem rossz. Válaszolok rá!
#11 sikamika
2012. 07. 9. hétfő 23:59
ne már igy nem lehet vége :Slegalább a pincéres dolgot kilehetett volna még irni valahogy . . .amugy joo smile Válaszolok rá!
#10 robert17
2012. 06. 5. kedd 09:25
kedves vera!
jók a történeteid szivesen olvasgatom őket!
szivesen megismernélek.... Válaszolok rá!
#9 tenzin
2012. 04. 17. kedd 14:53
A történet jó, de rengeteg szituáció nem lett kihasználva, illetve túl egyszerű a nyelvezete, mintha távirati stílusban íródott volna.
"... Aztán Pál elővette bugyim STOP és beletörölte farkát, STOP utána Zoltán ugyanígy tett. STOP..." Válaszolok rá!
#8 gyuri0926
2011. 12. 3. szombat 08:43
csúcs vagy Vera Válaszolok rá!
#7 mullerl
2008. 04. 21. hétfő 08:26
Ha már írsz, akkor tanulj meg helyesen írni. Fogalmazás 1, helyesírás 1. Ennek ellenére a történet jó. Válaszolok rá!
#6 koszorú józsef
2007. 12. 5. szerda 14:51
jó közepes Válaszolok rá!
#5 kellenek
2007. 10. 19. péntek 14:27
Ilyen bulin én is résztvennék Válaszolok rá!
#4 kellenek
2007. 08. 10. péntek 09:27
Szegény nő. Ha a férje kielégítette volna, nem jár így.
Bár lehet, hogy a "debreceni párost" élvezte. Válaszolok rá!
#3 Bambuló
2005. 12. 7. szerda 23:59
Az utolsó mondat helyett írhattál volna egy hosszabb bekezdést, pl az összes konyhai dolgozó bevonásáról... Válaszolok rá!
#2 illaberek
2005. 09. 2. péntek 21:36
SUPER!!! :-) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2005. 08. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!