A+ A-

Fuvallat

Szeretek ismerkedni. Mindig is szerettem és kifejezett csalódásként élném meg, ha kilencven évesen nem azon járna az eszem, hogyan kössek új barátságokat itt vagy egy másik világban. Az ismerkedni vágyás és a szexuális szabadosság nem szinonima nálam, mint ez az alábbi kis történetbõl is kitetszik majd.
Ha olyan kedvem van, hogy új ismeretségre vágyom, akkor elmegyek valahova egyedül és ismerkedek. Nem bújok el a barátaim mögé. Az utóbbi idõben leginkább az Oscar és a Jam volt a favorit, rendszerint úgy, hogy elõbb egy kis iszogatás az Oscarban, majd rövid séta után ereszd el a hajam a Jamben. Ezen a február végi éjszakán azonban az elsõ helyszíné volt a fõszerep.
23.30 körül érkeztem, majd a szokásos italommal a kezemben elindultam bemérni a helyszínt. A középsõ részen, a pulttal szemközti falnál találtam egy szabad asztalt, mellettem öttagú társaság szórakozott. Valakinek a születésnapját celebrálták vedernyi pezsgõvel. Hamarosan elõkerült az ünnepelt is, egy csinos, érzéki harmincas lány, révedezõ tekintettel, erõteljes szexuális kisugárzással.
Ez utóbbit ne vegyék készpénznek. Többször tapasztaltam már, bizonyos mennyiségû ital elfogyasztása után hajlamos vagyok a nekem tetszõ hölgyeket ilyen tulajdonsággal felruházni, holott ez meglehetõsen ritka adomány. Rövid megfigyelés után azt is konstatáltam, hogy a társaságban õ van egyedül és a többiek pedig párban.
Néhány perccel késõbb otthagyta õket, s némi meglepetésre leült az üres helyre mellém. Na jó bevallom, egy kicsit segítettem a választásában. Ebben a korban már illik tudni kinek milyen pózok állnak jól és persze a szemmel ámítás ügyében sem kell feltétlenül külsõ szakértõhöz fordulni. Köztünk legyen mondva, ez meglehetõsen gyengécske arzenál a másik nem repertoárjához képest, különösen háborús idõkben, amikor tényleg hadat viselnek az egyébként sem gyémánt kemény szívünk ellen!
Amikor ismét rám nézett biccentettem, majd korty a poharamból az egészségére. Erre rövid eszmecsere bontakozott ki közöttünk a különbözõ italok prompt és termin hatásáról, mire érdemes odafigyelni, mit kell kerülni. Eme kétségkívül érdekfeszítõ vita során ugyan egyikünk sem gyõzte meg a másikat a maga igazáról, de azért közben átestünk az ismerkedés ilyenkor szokásos kérdésein. Lassacskán valódi párbeszéd bontakozott ki közöttünk, végül az egyre könnyebben csúszó ital hatására egyre sikamlósabb témákat kezdtünk pedzegetni. A levegõ megtelt alig leplezett vágyakkal, a többi vendég eltûnni látszott.
Többszöri egymásra nevetés, súlyos ígéreteket rejtõ összenézés után óvatosan megérintettem a combját. Folytattuk a beszélgetést, de mindketten tudtuk, ez csak háttér, valójában mindketten csak arra várunk, hogy egymásnak ugorhassunk.
Kamaszkorom óta nagyon szeretem ezt a pillanatot, amikor is egyértelmûvé válik, hogy egymást akarjuk! Õ is így lehetett ezzel, de persze nem sietett ezt tudomásomra hozni, viszont amikor hozzám beszélt, úgy nézett rám, amit udvariatlanság lett volna félreérteni. Így aztán elõbb néhányszor megfogtam a kezét, majd egy apró csókot leheltem a nyakára. Rég megtanultam, minden igazán érzékeny nõ imádja, ha a nyakát kényeztetik, õ sem volt kivétel.
Be kell vallanom, hogy még most is, a szakmában becsülettel eltöltött mintegy harminc év után is, még mindig, minden alkalommal, újra és újra borzongással tölt el a pillanat, amikor eldõl, hogy egymáséi leszünk! Egy gyönyörû hölgy, valaki, aki tetszik nekem elég vonzónak talál ahhoz, hogy rálépjünk arra az ösvényre, amelynek végén a testi örömökön túl új keletû intimitás költözik majd közénk és az a pajzán szabadszájúság, mely csakis a szexuális érintkezést követõen tud kialakulni a legõszintébb, leginkább felszabadult nevetések kíséretében.
Napnál világosabb az is, hogy ami ezután következik, annak semmi köze pénzhez, intelligenciához, mûveltséghez, külcsínhez. Ami mostantól kezdve irányítani fog bennünket, az egyazon faj két különbözõ nemû egyedének õsidõk óta belénk táplált szexuális vágya, fizikai vonzalma, amely itt és most valahogyan megtalálta a felszínre vezetõ utat a civilizáció által ránk erõltetett megannyi elfojtás alól.
Érzem, ahogy egyre hevesebben reagál óvatos harapásaimra és a keze szép lassan lecsúszik az ölembe. Próbálok kicsit arrébb húzódni, hogy csak a combomat érhesse el, de hamar átlát a szitán és azonnal odateszi a kezét, ahol a legnehezebb eltitkolni vágyamat. Amint észreveszi mennyire nem közömbös a számomra, abban a pillanatban szembefordul velem, ajkát az ajkaimhoz közelíti, majd a nyelvével könnyedén a szájamba hatol.
Nem vagyok afféle gyorsan szerelmesedõ típus és csókkirálynak sem hívogattak sem szembõl, sem a hátam mögött. Talán mindig is túlzottan türelmetlen voltam és csak a kézzel fogható testiség vonzott. Az elmúlt öt év folyamán azonban lassacskán megtanultam élvezni a csók ízét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.54 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2018. 01. 14. vasárnap 08:58
Nekem tetszett, de túl rövid lett 8p
#9 A57L 2018. 01. 13. szombat 06:25
Ez három nullát érdemel.
#8 Andreas6 2017. 12. 7. csütörtök 07:44
Jó írás a sok, egy kaptafára készült pornó-forgatókönyv között.
#7 cscsu50 2017. 12. 7. csütörtök 05:04
nagy nulla
#6 sunyilo 2017. 12. 6. szerda 21:42
Olvasmánynak nem rossz. Szextörténetnek igen...
#5 vakon54 2017. 12. 6. szerda 14:50
JackReacher Netörődjél a fikázókkal nem rosz ez.
#4 listike 2017. 12. 6. szerda 07:52
Értékelhetetlen zagyvaság.
#3 gyuri0926 2017. 12. 6. szerda 07:32
Tök hülyeség
#2 veteran 2017. 12. 6. szerda 05:06
Meséskönyvbe jó lehet, itt nem tudom értékelni.
#1 Törté-Net 2017. 12. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?