Tábori emlék

Szavazás átlaga: 8.78 pont (145 szavazat)
Megjelenés: 2012. március 14.
Hossz: 18 469 karakter
Elolvasva: 19 727 alkalommal
Sok választásom nem volt, kénytelen voltam elvállalni a
t
alf
áb
alf
or
alf
t
. Persze a vezetőséget is megértem. Menjenek elsősorban a család nélküliek. Fiatal pályakezdőként ezt az elvet elfogadtam. Amúgy se lehet rettenetes egy művészeti iskola táborát vezetni Szlovákiában, az Ipoly mentén. Ezek a gyerekek nem linkelni jönnek velünk, nekem meg tényleg kitelt a nyári szünetből.
Második héten jártunk, mikor egy vihar miatt kénytelen voltam megosztani sátramat egy szlovák nevelőtanárral. Ezek a régi katonai sátrak bár tágasak voltak, de szellősek is, és kiöregedett ponyva feszült rajtuk. Puff, egyiket telibe kapta egy vastagabb ág, és máris az én személyes zónámból csíptek el egy fekvőhelynyit a lakteremből. Így került hozzám Idna, a kedves barna szlovák lány, aki a másik oldalért volt a felelős. Ugyanúgy húzták csőbe, ahogy engem; nem volt még családja. Végülis őt bántam a legkevésbé. Az első naptól kezdve jól kijöttünk, ő is írt verseket, mint én, és szintén nagy gyűjtője volt a régi könyveknek.
Ezekben a táborokban csak az első pár nap végződik korai fekvés, aztán mindenki akklimatizálódik a szokatlan magaslati levegőhöz, és éjszakákba nyúló hatalmas beszélgetések, kacarászások alakulnak. 11-kor volt az utolsó körletbejárás. Hallgatólagosan természetesen beleegyeztünk, hogy ne kelljen ezzel egyszerre lámpát oltani. Mégiscsak gimnazisták, azokból is a továbbmaradósok tették ki a létszám zömét.
Idna lépett be utoljára a sátorba, eligazította még az éjszakásokat. Precízen végigfűzte a bejárat szélét, majd a kívülről beszűrődő tompa zsivajtól így már kissé elszigetelve, tapintatosan hozzálátott megágyazni magának. Én közben alvást színleltem. Nem volt kedvem az imént csorbult függetlenségemet még bájcsevejjel is tetézni. Kissé bosszúsan feküdtem a hátamon, bár annyit megjegyeztem, hogy érezhető volt Idna mozgásából, hogy minél kevesebb zajt próbált csapni. Hallottam még, ahogy elfújta a mécsest, majd elcsendesedett. Talán egy óra is eltelt, mire lazulni kezdtem, és oszlani kezdett bennem az ellenállás. Lehetne rosszabb lakótársam is. Így kissé már megnyugodva, tompuló tudattal kezdtem átúszni az álom világába. Alig érzékeltem, hogy Idna felkel a szivacsáról és pár lépés után letérdel mellém. Pillanatra megrezdültem, ahogy hozzáért az arcomhoz. Gyorsan visszakapta a kezét. Résnyire nyitottam a szemem és csak a sötét sziluettje derengett előttem. Az arcát nem láthattam, de azt éreztem, hogy mereven néz, és
v
alf
iz
alf
sl
alf
at
alf
ja
, hogy ébren vagyok-e. Bevallom, mozdulni se mertem. A következő érintésénél már meg se rezdültem. Továbbra is próbáltam ütemesen lélegezni. Éreztem az ujját, ahogy éppen csak érinti az arcom, majd az állam. A szemem résnyire hagytam és láttam a kezének mozdulatait. Nem tűnt fenyegetőnek. Elemelte a kezét, majd az arcom másik oldalát is többször megsimogatta lágyan. Kezdett oszlani bennem a kezdeti rémület. Még jól is esett ez a kis törődés, hetek óta nem volt senki, aki szólt volna pár jó szót hozzám, nemhogy megcirógatott volna. Most két ujját is éreztem, ahogy az államról felsiklottak a számra. Többször körbesimította az ajkaimat. Olyan lágyan kezdte, hogy szinte csak abból éreztem, ahogy az orromból kiáradó forró levegő visszacsapódik az ujjairól. Számtalanszor megismételte a mozdulatait, közben láttam, ahogy az arca egyre közelebb hajol hozzám. Pedig ő se láthatott semmit sem, ebben biztos voltam. Az ujjai finoman összecsípték a számat, mintha
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ítenék
. Szinte lélegzetét visszafojtva hallgatta a légzésem. Én pedig nagyon vigyáztam a ritmusra, holott a mozdulataitól inkább vettem volna már szaporábban a levegőt. Kis szünet után ismét a számhoz ért, de most más szögből. Csodálkoztam is, hogy innen mennyivel puhábbnak tűnnek az ujjai. Aztán az első elmozdulásnál eszméltem rá, hogy ezt a finom érintést a szájával folytatja. Bevallom, mindig is érdekelt a gondolat, hogy milyen lehet egy nő csókja, de azt sosem gondoltam volna, hogy így fogom megélni az elsőt. Még mindig mozdulatlanná dermedve vártam a fejleményeket. Innen már nem tágított. Meggyőződött róla, hogy ennyitől nem ébredek fel. Aztán éreztem, ahogy a puha ajkaival körbepuszilja a számat, majd szépen átaraszol az arcomra. Ilyen alaposan még senki nem puszilta körbe az arcom. Végigfuttatta az ajkait a szemöldökömön, megpuszilta a szemhéjamat is külön. Aztán mikor átvonult az arcom másik felére, éreztem, ahogy egyre lazább szájjal érinti az arcom és az ajkai jobban ráterpeszkedtek a bőrömre. Küldetését egészen a nyakamig folytatta. Nem tudhatta, hogy éppen érintette a gyenge pontomat. Éppen fel akartam egy mélyet sóhajtani, amikor visszacikázott a szám fölé és én pont az ajkai közé leheltem a gerjedelmemet. Ettől ő érezhetően összerezzent. Még adott egy nagyon puha csókot a szám közepére, majd amilyen hirtelen érkezett, úgy lépdelt vissza csendesen a fekhelyére. Felpattantak a szemeim. Kissé oldalra fordítottam a fejem és figyeltem, hogy mi volt ezzel a célja. Kis idő múlva ruhasuhogást hallottam. Majd tompa szusszanásokba visszafojtott nyögdécseléseket. Feljebb emeltem kissé a fejem, és akkor réseken beszűrődő holdvilágban elém tárult a látványa. A bokájáig lehúzott bugyiban feküdt a szivacsán. A pólóját feltűrte a nyaka mögé. Fél kezével az egyik mellét markolta, a másikkal pedig a combjai közé furakodott. Ennél részletesebben nem tudtam kivenni, de sejtettem milyen mozgásokat végezhet az a keze, amivel még az előbb engem simogatott. Már kissé remegett a nyakam, ahogy meredeken tartottam a fejem, de elfelejtettem levegőt is venni, annyira figyeltem. Alig telt el pár perc, mikor tisztán kivehető volt a hangjából, ahogy többször elakad a lélegzete és a testén átfutó remegések a sóhajában visszhangoztak. Visszahanyatlott a fejem. Hosszú pillanatok teltek el, mire csitulni kezdett a légzése. Már azt hittem, hogy el is aludt, mikor nyújtózott még egy nagyot, majd végül betakarózott. Szinte áramlottak felőle a kielégült, mély álom hullámai. Én pedig ott maradtam ezekkel az érzésekkel. Legszívesebben én is végigsimítottam volna magam, de túlontúl fel voltam kavarodva. Magamban kutakodtam, hogy miként is érzek, hogyan éltem meg ezt az élményt. Egyszerre rémisztett meg a kellemes érzése, és bármennyire is próbáltam növelni magamban a tiltakozás halvány érzetét, egyre jobban zsugorodott, ahogy átvette az újdonság eufórikus élménye.
Másnap kerestem az arcán az éjszaka nyomait, de mit se változtatott a korábbi, szinte közömbös kedvességén, hogy már azt hittem, ő sem emlékszik rá. Sokszor eszközöltem ki beszélgetéseket, de bárhogy is figyeltem a tekintetét, semmit el nem árult az együttlétünkről.
Így telt el a nap a következő kapuzárásig. Ugyanazokkal a mozdulatokkal zárta be ismét a sátrat, majd azonnal a fekhelyéhez sietett. Magamon lepődtem meg a legjobban. Megrémített az események ismétlésének a gondolata, mégis valami titkos várakozással tekintettem az éjszaka elé. Lefekvés előtt gondosan körbekentem szőlőrúzzsal a számat. Vártam a folytatást, meg nem is. Repültek a percek, de semmi sem akart történni. Teljes csend honolt felőle. Az ereim dübörgő lüktetése is zajosabb volt annál. Aztán sok idő eltelte után, kis csalódással vegyes megnyugvással hunytam le a szemem.
Nem tudom, miképpen érezhette, mikor jött el az ő ideje, de megint az érintésére eszméltem. Valahol a tudatalattim segített abban, hogy most nem rezdültem meg tőle. Ugyanúgy kezdte, mint tegnap. Először az ujjaival “készítette elő a terepet" az ajkainak. Bevallom, most sokkal jobban vártam az érintését. Már az ujjai alatt is izzott a bőröm. Éreztem ajkaim lüktetését, ahogy először hozzám érintette a száját. Körbecsókolta a felső ajkamat, amikor megérezhette, hogy be van kenve a szám. Nagyon forró sóhaj perzselte végig az arcom és hatolt be a számba. Hatalmas vágy ízét éreztem belőle. Rémületem inkább az irányba mozdult immár, hogy miként fogja folytatni. Ajkai saját súlyuknál fogva rálapultak az enyémre. Az ő forró lehelete keresztüljárta a számat, majd a sajátommal keveredve engedtem vissza, végtelen óvatossággal, nehogy megsejtse ébrenlétemet. Éreztem, hogy most nem hagyja itt abba.
Kis szünet után ismét a számra tapadtak a vágytól megduzzadt ajkai. Közben a fülembe ruha siklását hallottam bekúszni. Újabb mozdulatsor vegyült az eddigiekbe. Ütemes érintést éreztem a szájából. Alig merte mozgatni az ajkait, inkább csak pihentette az enyémeken és élvezte a forró leheletünk cseréjét. Közben megéreztem az oldalamon, ahogy a kezével ütemesen simogatni kezdi magát.
Éreztem az egyre gyorsuló lélegzetén, hogy a tegnapi játékát ismétli meg, de most itt mellettem, és nem várja meg, hogy az ágyáig jusson. Mire ennek a gondolatnak a végére jutottam, hirtelen néhány szaggatott légzése jutott át hozzám. Aztán nyelt egy hatalmasat, és végül az arcomra mért további apró csókok között csendesedett el.
Még percekig érintette hol a számat, hol az állam, vagy nyakam a szájával, végül nagyon óvatosan hátrálni kezdett a térdén, majd pár lépés után felállt, és visszabotorkált az ágyába.
Én pedig megint magamra maradtam ezer csóktól bizsergő ajkakkal. Nem bírtam tovább. Benyúltam a takaróm alá. Végigsimítottam az ágaskodó melleimet, majd besimítottam a bugyimba, és az ölemet elárasztó nedűbe mártottam a középső ujjam, majd ráillesztettem a puncim közepére és a megszokott mozdulatokkal körözni kezdtem rajta. Fél fülem végig Idna felé figyelt.
Éreztem, hogy szinte azonnal a csúcsra kerültem. Éreztem a jól ismert hullámok érkezését, de valahogy mégse tudtam átbillenni. Annyira nyitva kellett hagynom a figyelmem, próbáltam kívülről hallgatni magam. Alig mertem lélegezni. Többször megrohantak az ismert végső érzések, de nem tudtam igazán elengedni magam.
Aztán hirtelen bevillant Idna puha szájának érintése, ahogy nagyon lassan elterül az ajkamon és lassan közéjük siklik. Ettől olyan hirtelen kerített hatalmába elementáris erővel a végső hullám, hogy többször beleremegett a testem, majd egy végső görcsbe feszüléssel egyszerre ernyedt el minden porcikám.
Még a számat se maradt időm becsukni. Próbáltam parancsolni a tüdőmnek, de az az eddigi feszültségtől most akart egyetlen kilégzéssel megszabadulni. Így ájultam álomba, ahogy elért a kéj.
Másnap már éreztem Idna közeledését, bár a tekintete továbbra sem árulkodott a közös élményünkről. Egész nap félig lebegve léteztem. Így még nem vártam az estét. Idna érkezése előtt gyorsan leültem a kis asztalka mellé, és a tükörben ismét alaposan bekentem a számat
a
alf
ja
alf
alf
po
alf
lóval
. A második mozdulatra olyan mélyen villant be az éjszakai érzés, mintha a rúzs Idna ajka lett volna. Percekig csak köröztem vele a számon, ami ettől egyre fényesebbé és érzékenyebbé vált. Egyre jobban a hatalmába kerített az érzés. Becsuktam a szemem és éreztem, ahogy Idna ajkai puhán siklanak körbe-körbe a számon. Nem bírtam abbahagyni. Másik kezemmel begyúltam a bugyimba. Egyszerre köröztem a rúzzsal a számon és az ujjammal a csúcsocskámon. Hatalmas hullámokban élveztem el. Belenéztem a tükörbe és még egy párszor körbekentem a számat, ahogy Idna is élvezete után még többször körbecsókolt.
Befeküdtem az ágyamba és szinte remegve vártam az érkezését. Sok idő elteltével már azon voltam, hogy a keresésére indulok, mikor az egyik lány ugrott be a sátorba és hadarva mesélte, hogy a tanáruknak be kellett kísérni egy diákot a kórházba, mert epilepsziás roham jött rá.
Régen voltam olyan csalódott, mint azon az éjszaka. Fel se ébredtem, mikor hazaérkezhetett. Biztos ő is ki lehetett merülve, mert bár hiába hajtottam álomba azzal a reménnyel a fejem, hogy biztos megkeres majd éjszaka, legközelebb csak a reggelinél találkozhattunk. Nyoma se volt az éjszakai megpróbáltatásoknak az arcán. Nagyon nyílt volt a tekintette és kissé huncutul nézett rám többször is. Én még ekkora szintet sosem éreztem magamban. Háromszor vonultam el napközben a sátorban, hogy az öltöző állvány mögött megsimogassam magam, és szűnni nem akaró vágyam oltsam az érintéseimmel.
Este ismét meg akartam lepni Idnát, és éppen a tükör előtt ültem, amikor belépett. Kicsit megriadtam, mikor rajtakapják a tolvajt, de nem tehettem mást, befejeztem a műveletet, precízen körberúzsoztam most is magamat. A tükörből láttam, ahogy Idna elvonul mögöttem, közben mereven nézi, mit művelek. Egy pillanatra találkozott a tekintetünk a tükörben. A halvány mosolya mögött olyan erős vágy sugárzott felőle, hogy szinte éreztem az ölelését a vállaimon.
Elköszöntünk egymástól, jó éjszakát kívánva. Kaján mosollyal a számon mondtam magamban, hogy arra a kis időre kár volt elköszönni...
Minden perc egy órának tűnt. Végre az óvatos neszezése törte meg a csendet. Mintha őt is ugyanaz a türelmetlen várakozás hajtotta volna. Kényelmesen elhelyezkedtem az ágyamban. A kezeimet a takaró alatt tartottam, mert attól féltem, hogy átölelem, ha legközelebb fölém hajol.
Most mintha kissé félénkebben kezdett volna hozzá a puhatolózáshoz. A szokásos simogatások most hosszabbra nyúltak. Mikor végképp megbizonyosodott, hogy nem reagálok, akkor végre fölém hajolt és megéreztem az ismert finom illatát. Már ettől végigbizsergett a testem. Hát még akkor, amikor megéreztem az ajkát és azt is, hogy ő is berúzsozta a száját ideindulása előtt, mert még frissen csúszott. Ettől csak még izgatóbb volt a csókja. Rajta is érezhető volt a kimaradt éjszaka, mert most hamarabb kezdett bele magát simogatni. Alig csókolta végig rendesen a számat, amikor éreztem, hogy megvonaglik a teste és a forró szájából átáramlik az élvezete. Kissé csalódott voltam, hogy ilyen hamar meg kell majd válnom a csókjaitól. Most is körbecsókolta az arcom többször, de ettől nemhogy csillapodott volna, hanem újból a számhoz kezdtek közelíteni az ismerős követelőzős csókjai. Borzasztóan megörültem. Éreztem, hogy most tovább fog tartani a kényeztetése. És valóban, már hosszú percek óta csak a számat érintgette óvatosan a közben benedvesedett ajkaival. Én pedig egy hirtelen ötlettől vezérelve a takaró alá szorított kezemet egy kissé lejjebb toltam és besiklottam a combjaim közé. A terv része volt, hogy nem vettem fel bugyit, úgy bújtam a takaró alá. Most ahogy ismét rákezdett magát ütemesen simogatni, óvatosan felvettem a ritmust, és csak egyetlen ujjam mozdulatával körözni kezdtem a puncimon. A karomon éreztem a kezének mozgását. Ez pedig úgy sugárzott át belém, mintha ő körözne nekem is. Szinte egyszerre érkeztünk el a csúcsra. Ahogy megéreztem a reszketését, én is engedtem kicsit a testemből és viszontsóhajtottam a szájába a kéjem utolsó megvonaglását. Nem érezhette meg, annyira lefoglalta a sajátjának a leplezése. Körbenyaltam a kiszáradt számat, és így vártam a búcsúcsókját. Busásan megkaptam arcpuszikkal együtt. Ismét olyan gyorsan aludtam el, hogy már csak arra eszméltem, hogy ébresztik a
t
alf
áb
alf
or
alf
t
.
A mai napra engem áthelyeztek egy másik altáborba, ahol kézműves foglalkozást kellett helyettesítenem. Cammogott a nap, szinte minden másodpercért meg kellett küzdeni, hogy végre este legyen és visszamehessek a saját helyünkre.
Innentől kezdve már repült az idő, már csak azt vettem észre, hogy az ágyamban várom az éjszakai látogatómat. Türelmetlenségem csak a vágyaim szárnyalták túl. Már a kinti szórakozások hangjai is csendesedni kezdtek, mikor feleszméltem, hogy Idna felől ütemes légzés hangjait hallom. Olyan csalódottság rohanta meg a lelkem, hogy legszívesebben felébresztettem volna. Óvatosan el is kúsztam hozzá, hogy megnézzem tényleg alszik-e. Sajnos közelről egyértelmű volt, hogy ma éjszaka hiába is várom. Csüggedten gyönyörködtem az arcában, mert a sátornak e felében világosabb volt és többet is láttam a körvonalain kívül. Közelhajoltam hozzá és élveztem, hogy most én irányítok és centikről figyelem a sima bőrét, állának a kellemes ívét, és a vastag szájának a finom domborulatait.
Hirtelen ráeszméltem, hogy most az enyém a lehetőség. Vajon lesz-e merszem kezdeményezni? Minél tovább néztem, annál erősebb lett az elhatározás bennem, hogy megcsókolom. Először a szép állának vonalát pusziltam végig. Megálltam, és láttam, hogy folytathatom. Most az arcának a másik felén húztam végig a puhán hagyott ajkaimat. A száját direkt hagytam utoljára. Előtte jól körbenyálaztam a számat, és úgy értem hozzá. Azonnal átcikázott bennem a vágy, hogy nem bírom tovább, vadul szeretnék csókolózni vele, bejárni a szájának minden zugát. Nem mertem ennél jobban közeledni. Ezért megelégedve ennyivel, szabad kezemmel végigsimítottam a combjaimon, majd a puncimon megállapodva elkezdtem szétkenni a közben megszaporodott nedveimet. Szinte azonnal el tudtam volna élvezni. Kicsit még húzni akartam, inkább többször körbenyaltam a számat és úgy hagytam az ajkaimat rásiklani az övéire. Végig olyan állapotban voltam, hogy bármikor kicsit jobban mozdulok, azonnal elélvezek. Ekkor hirtelen megéreztem a kezét a tarkómon és nagyon finoman maga felé húzta a fejem. Az ajkaink ettől teljesen egymásba süppedtek és a rémületet felülmúlva akkorát élveztem, hogy többször mélyen belenyögtem a szájába. Ettől meg ő kezdett el a csúcs felé törni. Láttam, ahogy a takaró alatt addig simogatja magát, ameddig többszöri rázkódás után végül beleleheli a számba, hogy – Köszönöm!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.78 pont (145 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 6. 17:21
#24
Izgatott táborozók.
1
N
Neo75
2023. október 22. 17:35
#23

Hmm. ez se lessz folytatva.😒

1
t
tibee72
2022. március 22. 14:04
#22
Igazán érzéki történet. Tetszett!
1
t
t.555
2017. december 17. 09:57
#21
Valóban izgi!
1
Ulysses
2017. március 18. 18:41
#20
Jó a történet, érdekes alaphelyzet, számomra azonban a kivitelezés nem jött be. Pár dialógus feldobná az írást.
1
deajk2008
2016. szeptember 13. 12:13
#18
nekem tetszett ez és folytasd... 8p
1
a
A57L
2016. szeptember 13. 06:28
#17
Élvezettel olvastam.
1
Annaahh
2016. május 29. 21:07
#16
Ez aztán izgi lett! 10p
1
f
feherfabia
2015. július 24. 06:36
#15
Egész jó!
1
l
listike
2014. december 17. 12:25
#14
Tetszett.
1
h
hairy_pussy
2013. június 10. 19:02
#13
10p
1
B
Bikmakkocska
2013. május 21. 15:04
#12
Még mindig jó.
1
B
Bikmakkocska
2013. február 2. 12:01
#11
Ez valami piszok jó.10.
1
tutajos46
2012. december 3. 05:49
#10
fojtatást, légyszi
1
papi2007
2012. október 15. 07:55
#9
az ilyen helyzetek nagyon izgatóak
1
s
simano76
2012. október 10. 15:44
#8
Nagyon jó a történet, fel izgatott és nagyon élveztem. Gratulálok!
1
papi2007
2012. augusztus 6. 19:23
#7
elélveztem közbe
1
P
PerverzPunci
2012. április 5. 04:30
#5
Nagyon izgató történet volt! Gratula!! :P
1