A+ A-

Köszönöm Tanárnő 2. rész

Egy mosoly kíséretében megszabadított nadrágomtól. Majd levette tekintetét az enyémről, s csak a farkammal foglalkozott. Mintha életében most látna először ilyet, sokáig csak mereven bámulta, miközben jobb kezével fel, s alá húzogatta rajta a bőrt. Makkomra nyomott egy csókot, s nyelve hegyével kezdte fényezni, majd egy kis idő után tövig elnyelte hímtagomat. Keze szájával párhuzamosan mozgott, mellei a combomat simogatták. Megkértem hogy fogja hátra a haját, és ő készséggel eleget is tette ennek a kérésnek, így nem csak azt láthattam, ahogy ki be járok a szájában, hanem kecses nyaka, valamint telt keblei is szemem elé tárulhattak. Szopás közben többször szemembe nézett. Tudta hogy most ő diktál, és én nem is akartam hogy máshogy legyen.
Egyszer-kétszer teljesen kivette szájából péniszemet és játszadozott vele, mellei közé helyezte, majd újra vissza a szájába, míg nem már csak pillanatok választottak el attól hogy elmenjek. Amint érezte, hogy megfeszülök hirtelen kivett a szájából, s óvatosam, de erősen összeszorította ujjait makkom alatt, ezzel megakadályozva, hogy elélvezzek. Megkönnyebbülve dőltem vissza az ágyba, s mikor látta hogy a veszély elmúlt óvatosan ismét húzogatni kezdett, majd finoman a szájába vett, s erős vákuumot képzett ajkaival figyelve minden egyes rezdülésemet. Ismét megfeszültem, s ő az előbbihez hasonló módon járt el, Elszorított, s én megint visszadőltem az ágyra. Élvezni akartam. Tudtam, hogy nem bírom tovább.
Egy-két gyengéd rántást követően tövig a szájába vett, keze még mindig járt rajtam, s tudta ő is hogy a mostani rohamot már nem sikerülne elfojtania. Ismét vákuumot képzett, s én a szájába élveztem. Homlokomon izzadtságcseppek jelentek meg a csodálatos szenvedéstől, és még jó néhány percen keresztül ziháltam, míg ő az utolsó cseppig elnyelte kilövellésem. Gyengéden masszírozta heréimet még pár percig, és sorozatos csókokkal tartotta ébren figyelmemet. A vágy, amit keltett bennem és a kéjdús gyötrelem, amin keresztülvitt hamar életet leheltek hímtagomba. Életem legteljesebb élvezése után 5 perccel, már ismét ágaskodó fallosszal vártam, hogy örömöt nyújthassak annak a nőnek, aki iránt életemben először színtiszta szerelmet éreztem.
- Gyere. - súgtam halkan, s combjai alá helyezve a kezem kicsit magam felé húztam Zsófit. Ő mellém támasztotta kezeit, s csípőjének segítségével vezette magába farkamat, mely könnyedén csusszant a még mindig nedves vágatba.
Fejének erőteljes rántásával hajzuhatagát hátradobta, s tekintetük egybeforrott. Én mozogtam alatta, ő csípőjével ugrált felettem. Egy szót sem szóltunk, csak néztük egymást. Csípőnk tökéletes összhangban mozgott, mellét kinyomta, s csak alsó teste járt egyre gyorsabban és gyorsabban. Én felvettem a tempóját, és a végén már igen erősen hatoltam belé újra és újra, de tekintetünk nem vándorolt el a másikéról. -Térdelj le légy szíves. - tátogtam inkább, semhogy mondtam volna. Ő értette, mit szeretnék, s felemelkedett rólam, majd négykézláb helyezkedett, s várt. Én mögé térdeltem, végigsimítottam fenekét, s belső combjait, majd óvatosan behatoltam a most már kellőképpen nedves puncijába. A mozgásban segítségemre volt ő is.
Megfogta kezemet, s a fejére rakta. Óvatosan belemarkoltam hajába. Vigyázva, hogy ne fájjon neki hátrahúztam kicsit a fejét, másik kezemmel melle alá nyúltam, s így folytattuk. Fenekét még jobban kinyomta, s ennek hatására én még elszántabban hatoltam belé minden egyes lökésnél. Mellei ritmusosan himbálóztak - a lökések hatására - amit kezemmel próbáltam fékezni. Egyik kezével lábai közt átnyúlva masszírozni kezdte a herémet, ezért lassítottam a tempón, majd ismét felgyorsultam, mikor abbahagyta.
Pár perccel később megfordult. Lefektettem az ágyra, s széthúztam combjait. Ismételten könnyedén hatoltam vaginájába, s most hogy csak feküdnie kellett teljesen át tudta adni magát a gyönyörnek, amit a benne hevesen mozgó férfiasságom keltett. Lehajtottam fejemet, s csókot nyomtam nyakára, vállára, majd ajkaira. Lassítottam a tempón. Azt akartam, hogy a lehető legtovább tartson az együttlétünk. Szemöldökét újra összehúzta, úgy csókolt, miközben én csupán simogattam bejáratát. Néhány perc után kezeim elfáradtak, így óvatosan mellkasára feküdtem, vigyázva, hogy meg ne nyomjam. Már azt hittem elaludt, hiszen szemeit jó ideje csukva tartotta és alig szuszogott, mikor hirtelen fenekembe markolt, s tudtomra adta hogy gyorsítsak. Nem volt ellenemre a kérés, hiszen a lassú ám annál érzékibb mozgástól én is kissé elpilledtem, így hát újra megtámaszoztam magamat, s erőteljesebben, hevesebben jártam benne. Szemét kinyitotta, rám nézett. Mellei ütemesen ugráltak. Ez valószínűleg zavarhatta, mert kezeivel átkarolta és felszorította őket. Így még teltebbnek látszottak, mint amilyenek valójában.
- Még. - nyögte alig-alig hallhatóan. -Még Dani. Még - kérlelt. Mé-ég. - mondta s megsimította arcomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Bizse42 2018. 11. 4. vasárnap 01:04
Elment a varázs!!! Nem volt semmi érzelmi szex jelenet. (Az anált legalább megkíséreltek volna?) Egy részben jobb lett volna. Így többet várt az ember és semmi nem történt.... /Én szebb és romantikusabb befejezést vártam volna e./
#7 A57L 2018. 11. 1. csütörtök 03:38
Nem rossz,de ez a rész nem tetszik.
#6 Andreas6 2017. 02. 2. csütörtök 09:30
Kedves v-ir-a! Hogy-hogy lehetett volna? Ez az! És 10 pont, hogy el ne felejtsem.
#5 feherfabia 2016. 01. 3. vasárnap 08:56
Nagyon szép!
#4 genius33 2012. 10. 19. péntek 06:28
Fincsi történet smile
#3 v-ir-a 2011. 08. 13. szombat 01:06
akár valódi szerelem is lehetett volna, annyira valósághű... nekem tetszett
#2 sihupapa 2008. 12. 21. vasárnap 04:13
kár
#1 Törté-Net 2005. 01. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?