A+ A-

Gimis élményeim

A vártnál jobban sikerült beilleszkedésem gimnáziumi osztályomba. Már szeptember végére nagyon jó osztályközösség alakult ki. Ebben sokat segített a suli kezdés előtti egyhetes gólyatábor, ahol már az első napokban barátságot kötöttem Katával, akivel természetesen egy kollégiumi szobába kértük magunkat. A tanulásra, leckeírásra nem fecséreltünk túl sok időt, ennek ellenére a legjobbak közé tartoztunk.
Fölös energiáinkat különböző iskolai szakkörökben vezettük le. Mindketten imádtunk táncolni, szerepelni, így azonnal jelentkeztünk a suli tánccsoportjába és színjátszó körébe.
Volt az iskolában egy nagymenő negyedikes lány Rita, gazdag szülők minden tekintetben elkényeztetett csemetéje, aki barátnőivel rendre megalázta, terrorizálta az alsóbb évfolyamos lányokat, sőt néha még a fiúkat is.
Rita módszereit egy délutáni táncpróba után tapasztalhattam meg.. Kimerülten és izzadtan vonultunk az öltözőbe. Természetesen a végzősök, Rita és csapata vette be magát a zuhanyzóba először. Mindig hosszasan fürödtek, hogy "szivassák" a "pisiseket", de most az eddigieken is túltettek. Mi alsóbb évfolyamosok kit vártuk, hogy mikor méltóztatnak minket is a víz közelébe engedni. Katával nem siettünk, mert tudtuk, hogy akkor még kevésbé igyekeznek. Néhányan megunva a hosszas várakozást, fürdés nélkül felöltöztek, négyen azonban vártunk sorunkra. Pár perc múlva megjelentek a "nagyok" és Zsu, Rita barátnője foghegyről odavetette:
- Mehettek.
A zuhanyzóban hatalmas gőz fogadott minket, szinte alig láttunk valamit. Törölközőinket felakasztottuk az előtéri fogasokra, aztán gyorsan nekiláttunk a zuhanyozásnak. Fürdés végén, amikor törölközni indultunk vettük észre, hogy törölközőink eltűntek. Elindultam az öltöző felé, de az ajtó csukva volt és hiányzott a kilincs. Próbáltam minden erőmmel feszíteni, de nem nyílt.
- Ne szórakozzatok! Nyissátok ki az ajtót! - dörömböltem.Kintről azonban nem érkezett válasz.
- Mit csináljunk most? - kérdezte Kata megszeppenve.
- Valahogy ki kell jutnunk! Ma már nincs több edzés és nem szeretném itt tölteni az éjszakát! - mondta Lilla, egy másodikos lány, aki barátnőjével, Évával együtt szintén a "csapdában" ragadt.
- A fürdőben, vannak ablakok! - lelkesedett fel Kata.
- Igen, csakhogy azok legalább három méter magasan vannak, - sóhajtott Évi - és mindegyik az udvarra néz.
- Egyikünknek ki kell mászni, aztán megpróbálni kívülről kinyitni az ajtót. - javasolta Lilla.
Rövid tanakodás után, és mert a többi lánynak inába szállt a bátorsága, én kapaszkodtam fel a zuhanyzóban lévő ablakba. Rövid erőlködés után sikerült kinyitnom az egyiket. Kikémleltem az ablakon. Az udvaron senkit sem láttam.
- Vigyázz! Semmi értelme, hogy kitörd a nyakad. - aggódott Kata.
- Nyugi! Nincs kint senki, ha szerencsém van, pár perc múlva kinyitom az ajtót! - válaszoltam, azzal kimásztam az ablakon.
Óvatosan engedtem le magam az ablakból, majd a földre ugrottam. Reménykedtem benne, hogy a tornaterem folyosójára nyíló udvari ajtót nyitva találom. Szerencsém volt így pillanatokon belül az öltözőbe jutottam. Ott azonban ruháink és kilincs helyett a zuhanyzó ajtajára ragasztott cetlit találtam. "Biológia szertár. Ott találsz mindent, amit keresel."
- Lányok! Elvitték a ruhákat. Fel kell mennem a biosz szertárba. Pár perc múlva visszajövök! - tájékoztattam ajtón át a többieket.
A szertár az elsőn volt, de szerencsére a folyosón és a lépcsőházban egy lélekkel sem találkoztam, így zavartalanul jutottam el odáig. Óvatosan nyitottam be az ajtón, nehogy valami újabb meglepetés érjen.
- Gyere! Gyere! - hallatszott bentről a sürgetés.
Odabenn Ritán és Zsun kívül még másik három lány várt. Mindannyian jól végigmértek, különösen a három ismeretlen lány közül az egyik, aki hosszasan mustrált.
- Tényleg olyan szép, ahogy mondtad. Tökéletesen megfelel a célnak. A cicije nem túl nagy, de formás, a feneke kicsi és izmos. Látszik rajta, hogy sportol. A kis pinája gondozott, nem olyan bozontos, mint a múltkorinak. Hullámos hajával, barna bőrével, zöldes szemével pont olyan, mint egy vadmacska. Imádni fogják.
- Mit akartok tőlem? Hol vannak a ruháink?
- Nyugi! - mondta határozottan Rita. - Tudtam, hogy te fogod megoldani a helyzetet. Év eleje óta figyellek. Nem csak az alakod van rendben, de határozott és vagány is vagy. Egy hibád van. Túlságosan is önzetlenül viseled szíveden mások sorsát, és ezért drágám, néha fizetni kell.
- Azonnal adjátok ide a ruháinkat! - mondtam ingerülten.
- Nézd de harcias a kicsike! - lelkendezett Zsu. - Imádom az ilyet betörni.
- Megkaphatod, de nem ingyen. - vetette oda Rita.
- Ne szabjál nekem feltételt, mert megjárod! - feleltem dühösen.
- Nézd. Választhatod azt is, hogy így ahogy vagy elmész segítségért, de akkor kénytelen leszek néhány közelben lézengő, mindig kanos és nem éppen szívbajos barátomat értesíteni, hogy néhány pucér leányka csapdába esett az öltözőben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (157 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#31 vakon53
2016. 01. 23. szombat 09:39
Annyi a hozzászólásom hogy tíz pont. Válaszolok rá!
#30 zsuzsika
2015. 11. 26. csütörtök 07:40
Közepes. Válaszolok rá!
#29 listike
2014. 11. 26. szerda 10:49
Jó. Válaszolok rá!
#28 A57L
2014. 04. 17. csütörtök 06:13
Nem rossz. Válaszolok rá!
#27 imi36
2010. 02. 3. szerda 09:05
JÓ nekem is tetszett! Válaszolok rá!
#26 nemtudom
2007. 09. 30. vasárnap 10:57
tetszett :D Válaszolok rá!
#25 Swash
2003. 03. 29. szombat 17:51
Apró hibák, de amugy cool, föleg, hogy aKata+a csaj csak 14 évesek...
Bírom a leszbiket! Válaszolok rá!
#24 nadjp
2003. 03. 4. kedd 21:35
Nagyon jóó Válaszolok rá!
#23 chet
2003. 02. 5. szerda 02:09
végre van sztori,és egész jó.9 ponty Válaszolok rá!
#22 Belzeebub
2003. 01. 29. szerda 17:42
Dj-nek igaza van, de nagyon tetszik! Válaszolok rá!
#21 Dj
2003. 01. 27. hétfő 23:11
Ahoz képest, hogy még csak laza pettigen volt túl elég könnyen fogadta a 20cm ez ehy kicsit hihetelen. De amúgy érdekes. Válaszolok rá!
#20 Kondosbea
2003. 01. 27. hétfő 20:36
Szuper a történet, én megadtam rá a 10 pontot. Válaszolok rá!
#19 Neved
2003. 01. 27. hétfő 17:34
erolly: SZVSZ ha nő lennél és lefognak+fotóznak, akkor nem tudnál mit tenni. Max abban reménykedsz, hogy az arcod nem látszik, és külföldi újságnak megy. Az meg más kérdés, hogy ott belemegy az ember, és utána jelenti fel őket, vagy patáliát csap, és úgy teszi hivatalossá az ügyet ha a jog szerint akar eljárni.
Viszont félni, hogy a folyosón megerőszakolnak hülyeség, ilyen nincs. Senki nem kockáztat pár évet, hisz egyből ismert lenne az elkövető.
De a fényképnek nagy hatalma van....
És a suli után a boxszernek is. Kicsi, és amíg el nem kapta Zsu gyomorszáját nem is sejtené, hogy milyen egyszerű módon vissza lehet adni bármit.
No ennyi. Válaszolok rá!
#18 gehevnyeknyác
2003. 01. 27. hétfő 17:26
Háát nem tudom ki hogy van vele,de szerintem a folytatásban Ritáék is beleférhetnének.Egyébként 9. Válaszolok rá!
#17 imrek
2003. 01. 27. hétfő 13:26
Nagyon tetszik a történet.
Válaszolok rá!
#16 Kefe
2003. 01. 27. hétfő 12:01
Nagyon jó a bevezetés -mármint a történet bevezetése (is).
Úgy érzem, igencsak finom folytatás várható!
10. Válaszolok rá!
#15 Bruno
2003. 01. 26. vasárnap 20:27
Süti Válaszolok rá!
#14 erolly
2003. 01. 26. vasárnap 00:06
Lehet, hogy ha én nő lennék, akkor sokan utálnának, de pár kis pi**a, nem tartana sakkban...kicsit gyenge ahogy "rávették" erre az egészre...szerintem amelyik nőben van egy kis vér, az nem hagyja magát! Vagy fordítva, ha ez srácokkal törnétik...hátsz...remélem a b.nőm, nem lenne ilyen béna. Válaszolok rá!
#13 George
2003. 01. 25. szombat 20:20
folyt. köv.? 8 pont Válaszolok rá!
#12 Hilti
2003. 01. 25. szombat 16:35
Nagyon jó, remélem lesz folytatás, és az is legalább (!) ennyire igényes lesz. 9 pont! Válaszolok rá!