A tiszta irodák oka 2. rész

Szavazás átlaga: 7.75 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 9.
Hossz: 19 828 karakter
Elolvasva: 772 alkalommal
Még a 80' években, 18 évesen, a nagynéném ajánlásával lettem takarítónő a helyi TSz irodáiban. Általában csak hétköznap, korán reggel kellett bejárni dolgozni, a nap többi része pedig szabad volt. A fizetés is jó volt. Viszont három közvetlen főnökünk minden hétfőn reggel 7 órakor "eligazítást" tartott. Minden ilyen alkalommal a fejünkre olvasták az előző héten a munkában elkövetett hibáinkat, amiket bérlevonással büntettek. Viszont ezeket a levonásokat mindenki átváltotta fenekelésre. Ettől viszont főnökeink is minden alkalommal felizgultak, annyira, hogy mindig felhasználták valamelyik kolléganő punciját vagy száját.
A következő hetekben minden hétfőn reggel én is részt vettem a raportokon, én is megkaptam a büntetésem, amit én is átváltottam. A következő három hétben minden alkalommal Fenyő elvtárs adta ki a büntetésem. Az öltözőben beszélgetve pedig megtudtam a többiektől, hogy a hetesek nemcsak azért vannak jelen az egész hetükben az irodai munkaidő teljes tartama alatt, hogy elhárítsák a nap közben keletkező esetleges károkat, hanem azért, hogy szexuálisan kiszolgálják a főnököket. De nem csak a mi főnökeinket, Fenyő elvtársat, Palack elvtársat, a helyettesét és Palack elvtárs titkárnőjét Suhayda elvtársnőt, hanem a TSz többi főnökét is, ha a helyzet úgy követeli meg, sőt, esetleg a vendégeket is. Bár ezekben az esetekben ez a szexuális szolgáltatás szinte részét képezte a munkánknak, de nem tartozott a munkakörünkhöz! Az ilyen vendégek és főnökök rendesen fizettek a szolgáltatásokért. És mivel gyakran látogatták a TSz-t külföldi vendégek is, így minden kolléganőmnek volt már otthon némi rubel, złotyi, korona, lei, sőt, némi font, NSZK márka, líra és még dollár is. Arról nem is szólva, hogy még mikor szigorúan vette a tanács a környéken a fakivágást, és alig pár fára adtak ki kivágási engedélyt, a kolléganők családja mindig a kevés jogosultak közé tartozott. Ez úgy volt lehetséges, hogy a tanácselnök és több vezető tanácsi dolgozó is néha néha meglátogatta a TSz irodáit, és nem feltétlenül a község közös problémáinak megoldását megtárgyalni.  
Összegezve: minden hatodik héten, egy hétig kurválkodtak a kolléganők. Amit elmeséltek, hogy mennyi minden jó dolog kíséri ezt az egy hetet, az be kell vallanom, nagyon jól hangzott a számomra is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.75 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. július 11. 07:30
#12
Tetszik az írás. Nagyon nagy Tsz lehetett, hogy több takarítónő is kellett, bár a hétfői elfoglaltság némileg magyarázza.
1
Waderlaci
2024. július 11. 00:00
#11
Köszönöm a kiigazítást! És ha még esetleg lenne máskor, hogy prológust írok, akkor jelezni fogom a megjegyzések rovatban. Bár egyelőre nem tervezek másik írásomhoz előzményt írni.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. július 10. 15:39-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. július 10. 15:39
#10
Kedves Waderlaci!

Elnézést, máris pótoltuk az összerendelést, amelyet általban valóban megteszünk megjelenés előtt, de sajnos nha ez későbbra tolódik. :(

Viszont a Prológusnak - a nevéből kiindulva - az lenne a szerepe, hogy a már fent lévő történet előzményeknt jelenjen meg? (Ez ilyet viszont tényleg érdemes feltűntetni a megjegyzésben, mivel ez esetben mindenképpen manuális igazgatásra van szükség, mivel alapvetően a sorozatkezdő 1. részek elé ritkán kell bekötnünk valamit, és ennek jelzése sokat segítene nekünk. 🙂 )

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 10. 10:53-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 10. 11:40
#9
Ilyen eltévelyedésem nekem is volt. Mindaddig, míg egy egyszerre beküldött ötrészes történetből meg nem jelent a harmadik. Elsőként. Igaz, tanulhattam volna abból is, amikor egy cím szerint ugyan nem összetartozónak tűnő sorozatot küldtem csekély időbeli eltéréssel, de külön odaírtam a megjegyzésbe a szerkesztőknek szóló üzenetem, hogy második rész, stb. Sajnos azt akkor nem vették azonnal figyelembe. Mindkettő sorozat kissé zavarosnak hatott így, emiatt első esetben dobtam egy mailt külön és megírtam nekik, hogy szeretném ha összekapcsolnák. Restelkedve javították akkor a levelem küldésének napján. Arra is jó volt ez, hogy pár üzenetet váltsak a szerkesztőséggel így több infóhoz jutottam. Sajnos nem minden maradt abból meg bennem évek múltával, így az sem, hogy célszerűnek tartják 2 hét eltéréssel beküldeni a sorozat részeit. Talán emiatt is kerülhetett sor a második sorozat hibájára. A kettő között történt egy olyan is, amikor a történet fele alapból lemaradt. 
Nos, ez nem hibalista akart lenni, bármennyire is annak tűnhet, mert azt is megtudtam, hogy ennek az oldalnak a mai továbbvitele inkább hobbi a szerkesztőség tagjainak. Hobbi, tehát nem munkának tekintik, így már érthetőbbek a tévedések, bár attól még zavaróak, bármennyire is kedves emberek ők. Igen, annak tartom mind és tudom, hogy íróként is megállják a helyüket. Egyik másikról sejtem is, hogy kik, bár sohasem tettem fel egyiknek sem ezt kérdésként. Az talán úgy tűnt volna nekik, mintha én ezzel szeretnék jogtalan előnyhöz jutni, pedig eszemben sincs semmi ilyesmi. Ráadásul előfordulhat, hogy valamilyen okból nem vállalhatja ezt fel és akkor hazugságra kényszeríteném egy ilyen kérdéssel. 
Ettől még nagyon zavaró tud lenni a beküldött csekély számú történeteimmel kapcsolatban elkövetett hibák száma. Haragszom-e rájuk ezek miatt? Igazából nem, hiszen lehetővé teszik nekem, hogy a blogon kívül másutt is megjelenhessen olyan írásom, amiről azt gondolom, hogy talán lenne akinek tetszik a rendszeres olvasóimon kívül is.  Talán a neheztelés lenne a helyes kifejezés, amikor észlelek efféle eltéréseket, de tudom, hogy ők is emberek, saját élettel, problémákkal, szerelmekkel, családdal... Amint ez eszembe jut rögtön meg is bocsátok. 
Ó, már megint túltoltam! 😊

Ebből annyi lett volna a javaslat, hogy én írnék a helyedben egy külön levelet, amiben leírom melyik történettel kapcsolatban mit szeretnék, hogy tegyenek. Biztosan megteszik, amint észlelik, hiszen nekik is az az érdekük, hogy minden a legfrappánsabban történjen. Ha nem így gondolnák, már rég megszüntethették volna ezt. 
Na, ez meg így leírva arra engedhet téged következtetni, hogy annyira ostobának tartanálak, hogy ez neked nem juthatna eszedbe. Pedig ilyenről szó sincs. Utaltam már rá és mailben is írtam, hogy kedvelem a stílusod és elég sok sztorid nagyon is jónak tartom. Amúgy a legtöbb íróval kapcsolatban minimum tiszteletet érzek és nekem személyesen fáj, amikor megbántják. Pedig néha akaratlanul magam is elkövetek ilyesmit, amiért elnézést kérek itt is.
Néha tényleg jobb lenne, ha kevesebbet replikáznék. De ha úgy tennék, akkor az nem én lennék. 🙂
Bocs, hogy élek! (Ezt a szólást nehogy komolyan vedd. 😂) 💖
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 10. 10:53-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. július 10. 10:53
#8
Én abban a hiszemben voltam, hogy ha van két azonos cím, ugyan attól az írótól, az egyiknél pedig ott van a cím után, hogy 2., akkor külön figyelemfelhívás nélkül is fogják tudni/sejteni a szerkesztők, hogy a két írás egy sorozatot alkot. Igyekszem majd nem elfelejteni ezt, és legközelebb felhivni a szerkesztők figyelmét a (szerintem) nyilvánvalóra. 
Egyébként van egy másik, már elfogadott, de még nem lehozott írásom is, amihez hozzá kellett volna tennem ezt a megjegyzést, de nem tettem meg. Sőt! Ott még rosszabb a helyzet, mivel egy már jóval korábban megjelent írásom prológus sorozatának 1. részéről van szó.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 10. 00:54-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 10. 00:54
#7
Nálad hol lehet panaszt benyújtani? 🙂 Na jó, engem kiengeszteltél a sztorival, de... A két fél nem egymástól egész?
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 9. 23:52-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. július 9. 23:52
#5
Ebben én is hibás vagyok. A beküldéskor nem írtam bele a komment rovatba, hogy egybe tartozik a két történet. 
Egyébként sem automatikus szokott lenni a sorozatok részeinek összekapcsolása, és időbe szokott telni, mire sorozatként felajánlja a többi részt is.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 9. 14:03-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 9. 14:03
#4
A történetről, hogy tetszik. Még jobban tetszene, ha közvetlen linket találtam volna az első részhez. Wendykénél ez nem probléma, bár itt is ráleltem az előzményre, de...  Miért e diszkrimináció egy amerikai álom főszereplője mellett, egy magyar, szűz  takarítónő hátrányára? Talán azért, mert immár nem szűz? A hasonlóság kettejük között, hogy egyiküknek sem fáj igazán, amit tesznek vele.  De mi indokolja az általam említett különbséget a két történet (sorozat) között?
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. július 9. 00:00-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. július 9. 13:08
#3
kiváncsi leszek a továbbiakra
1
veteran
2024. július 9. 04:24
#2
Ilyen alkalmak most is adódnak, bizonyos munkahelyeken.
1
T
Törté-Net
2024. július 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1