Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 17. rész

Szavazás átlaga: 5 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 6.
Hossz: 21 199 karakter
Elolvasva: 475 alkalommal
Ahogy véget ért a pénteki, pontosabban a nagypénteki buli a Dokkban, Lorena és Timi az after party kezdetén egy magas, egy fekete hajú-szemű, Brendon nevű srác társaságában állt be a ruhatárba. Hármasban metróra szálltak, amellyel egészen a végállomásig utaztak. Ott buszra pattantak, majd a kőbányai Újhegy kertvárosi részéig vándoroltak.
– Mint mondtam, ez keresztanyám háza, de Ő most épp külföldön van – suttogta a fiú az egyik családi ház kiskapuját nyitva – Nálam vannak a kulcsai, mivel időnként megszokott kérni, hogy locsoljam meg a virágait, tegyem rendbe ezt meg azt, meg ilyesmi – mesélte már a bejárati ajtó előtt állva.
– Akkor most betörünk? – kérdezte izgatottan, kezeit dörzsölve Timi.
– Valami olyasmi. Legalábbis félig legálisan tartózkodunk itt. Senki sem tudhatja meg, hogy itt vagyunk, mert a végén tényleg betörőnek néznek minket, úgyhogy ne keltsünk semmi feltűnést!
Besurrantak az otthonosan berendezett lakásba. Lámpát szándékosan nem oltottak, így csak az utcai lámpák kékes fénye világította meg a belső tereket. A konyhában a férfi poharakat készített elő, kikapott a hűtőből egy üveg kólát, aztán mindhárman felhajtották italukat. Brendon gondosan elmosta, eltörölte és elrakta a bizonyítékokat. Timi megkérdezte merre van a mosdó, azután az emelet irányába indult. Lorena a konyhapultnak dőlve beszélgetett a sráccal.
– Mi amúgy leginkább hármasban szoktunk járni bulizni, de a másik barátnőnk egyre ritkábban tart velünk – újságolta a lány.
– Hogyhogy?
– Valami csávó miatt. Van egy szexkapcsolata, és az utóbbi időben aggasztóan sok időt tölt vele. Ma sem jött velünk, este nem tudjuk, elvileg csak a vasárnap a tuti.
– Értem. Esetleg attól tartasz, hogy a barátnőd...
– Ide tudtok jönni? – hangzott Timi hangja az előtér felől.
A két fiatal kisétált az étkezőből, azzal a falépcső tetejére emelte tekintetét. Tímea ott állt, fekete combfixbe – és magassarkú bokacsizmába csomagolt bal lábát a szintén fából készült korlátra helyezve. A póznak köszönhetően a kevés fényben is jól látták, hogy a csaj nem visel bugyit a fekete-fehér-szürke kockás, lengébb miniszoknyája alatt – Na mire vártok??? – kérdezte türelmetlenül.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Kékég
2023. június 7. 20:09
#8
Naaaa! Itt már készül valami kibontakozni. Egyet értek "Magammal" még akkor is ha összefésültök. Tényleg a rengeteg munkát egy gombnyomással, negatív kritikával alázzák. Szurkolok nektek, várom a folytatást. Én nem olvasom, így ha nyomok pontot akkor csak az izzadságos munkáért ahogy " Magam" is utalt rá.
1
t
tibee72
2023. június 7. 14:28
#6
Hát ez nem jött be.
2
JakeAmazing
2023. június 7. 00:14
#5
Az utóbbi. Engem is súlyt a bosszúpontozás átka 🙂 Köszönöm a pontot meg a biztató szavakat is, de ezt a sorozatot mindenképpen végigcsinálom. Ha eddig nem hagytam abba, akkor most sem fogom 🙂
1
Ez egy válasz Magam 2023. június 6. 20:17-kor írt üzenetére.
Magam
2023. június 6. 20:17
#4
Töprengek csendben magamban... A kevés pont azért van, mert annyira szar a történet, vagy mert annyira utálják az írót? Közben rájövök mennyi munka van egy ilyen írásban és azt mondom hangosan. Fel a fejjel barátom, ne törődj a negatív emberekkel, én tisztelem a munkád...10 pont és ne add fel
3
Andreas6
2023. június 6. 06:26
#3
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
1
veteran
2023. június 6. 03:55
#2
Stílus a régi,nulla pontnál nem ér többet.
1
T
Törté-Net
2023. június 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1