Csodák 3. rész

Szavazás átlaga: 7.5 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 4.
Hossz: 18 607 karakter
Elolvasva: 893 alkalommal
... Jó öltözz át, de hajad be ne merd fonni! Ma szedd össze az irataid, meg amit elakarsz hozni. Nem kell közmunkára menned. Állásinterjúd lesz, utána meg ideköltözöl a nyári konyhába.

– Én dühösen, nem tetszésemet kifejező nézéssel néztem feleségemre. Míg Zsani öltözött sziszegve, idegesen kértem számon az előbb elhangzottakat. Minimum az lett volna, ha előbb velem megbeszéli. Fő indokom a végére hagytam.

– Szerelmem. Oké, hogy Teréz anyuzol, – bár megijesztett a kurva nagy hasonlóság anyámmal, – kihagytad a Zsani és köztem volt múltat?

– Bogárkám – csókolt meg. – Nem vagyok naiv szőke nő. Volt egy múltbeli eseménysorozat. Vége lett. Jött még jó pár, végül lehorgonyoztál mellettem. Garancia nuku, hogy bármikor kattanhat farkad által vezérelt agyad és kikacsintasz a házasságból. – Fülcimpám harapdálva már suttogta – azzal még nincs olyan nagy baj, velem is megeshet. Tudod nagyikám hajtogatta nekem jó tanácsként: „jut is marad is, földbe is kerül”, de ha elakarsz hagyni, farkincád sövény vágóval lemetszem, kezedbe adva engedlek utadra. Vésd eszedbe DRÁGÁM! Amúgy imádlak – puszilta meg nyakam, mert jött be Zsani kis pondróként. Zavart az átalakulása. Együtt vittük a viskóhoz, ahol feleségem döntése alapján utolsó éjszakáját tölti. Már ketten mentünk hazafelé, mikor oldalt felém fordulva, fülem birizgálva mondta.

– Ha józan paraszti ésszel belegondolsz. Heteim vannak már csak, hogy komolyabban tudjak dolgozni, vezetni a háztartást. Az élet, a Jó Isten elénk dobta, vezette Zsanettet. Szándékosan? Igen. Ismered, ismeri anyukád, aki teljes mellszélességgel támogatja döntésem, azt tudva is, még ha titkoltad is, hogy hetyegtetek egymással. – Ez mellbe csapott, félre kellett állnom. Az az álszent anyám... Levegő után kapkodtam, tudta és... Kriszti folytatta – Megbízható, precíz lánynak ismerte. Előnye, hogy takarított, tud főzni, tisztelettudó és mindenért nagyon hálás. Egy kincs, egy ajándék, egy óriási ajándék számomra. Mindenben tud segíteni még terhesen, majd kismamaként. Leveszi a terhet a vállamról. Kicsi bébinkre tudom minden energiám fordítani. – Megpuszilta orrom majd farkamra rámarkolva folytatta. – Akár még minden másban is tud, akár mindkettőnknek is segíteni... – megcsókolt – de csak diszkréten... Ami a négy fal között történik, maradjon is ott. – Utolsó gondolatsora zavarosnak tűnt, nagyon köntörfalazva célozgatott, így jobbnak tartottam a jövőben távolságtartónak lenni Zsanival.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.5 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. június 5. 17:33
#5
Itt is lesz trió.
1
genius33
2023. június 5. 15:36
#4
Mindig van új a nap alatt 😀 
1
Andreas6
2023. június 4. 05:43
#3
Szerintem is ebben az irányban haladnak. Hiba is viszonylag kevés van benne, nem volt zavaró. Tetszett!
1
Álmoska5
2023. június 4. 00:43
#2
Szépen felépített kapcsolat hármas kezd kialakulni.
Nekem ez - elfogultságtól függetlenül -  10. P

”Álmoska5”


 
-2
T
Törté-Net
2023. június 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1