Giling-galang

Szavazás átlaga: 7.58 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 3.
Hossz: 47 530 karakter
Elolvasva: 772 alkalommal
Még csak május közepe volt, de bekopogtatott az első hőségriasztás. Tikkasztó meleg péntek délután, meló után, nincs is jobb dolog, mint otthon a hűvös szobában pihenni. Mielőtt még haza indultam volna, a KFC-ben betoltam egy jó adag pipi húst, itthon mindjárt küldtem utána két jó hideg , majd egy alapos zuhanyt vettem. Sokáig álltam az erős vízsugár alatt, s miközben testem megtisztult, agyamból is kimosott minden kapcsolatos gondolatot. Meg sem törölköztem, csak egy boxert kaptam magamra és leheveredtem. Jóllakottan, megtisztulva pihentem és már csak egy kis szex hiányzott a teljes idillhez.

Gondolataim már a holnap esti buli körül jártak. A múlt heti partyn találkoztam Andrissal, egy nagyon helyes, szőke sráccal. Egy közös ismerős mutatta be és invitálta, hogy csatlakozzon a társaságunkhoz. Gyorsan megtaláltuk a közös hullámhosszt, nagyon jót beszélgettünk, iszogattunk, s ahogy az már lenni szokott, mindenki rástartolt egy-egy csajra. Én Vikit fűztem ezerrel. Tánc közben, egyre többször tévedt a kezem “illetlenebb” helyekre, de ő nem tiltakozott, sőt egyre hevesebb csókokkal viszonozta közeledésem. Közben véletlenül tekintetem Andrisra tévedt, ő nem a csajokat strölte, hanem engem bámult. Csillogó kék szemében megláttam a szikrát, azt a felvillanó vágyat, ahogy csak egy szexre éhes férfi tud nézni a kiválasztott prédájára. Egy bátorító kacsintással viszonoztam tekintetét. A buli végén, búcsúzáskor csak annyit mondtam neki – a Jövő héten találkozunk. Természetesen Viki nem haza akart menni, az ágyamban kötöttünk ki és irtózatosan jót szexeltünk.

Másnap eszembe jutott Andris, beindult a fantáziám, a következő buliban ő lesz a célpont, becserkészem és remélem, hogy ő is az ágyamban végzi.

Hamarosan 40 leszek, de igazi tartós kapcsolatom sohasem volt, talán azért, mert sosem bírtam a farkammal. Ahogy mondani szokták: A legyet is röptében. Már kora ifjú koromban ráeszméltem, hogy bizony én két kapura szeretek játszani. Volt sok csajom, hosszabb – rövidebb ideig, imádom a ciciket, puncikat, de egy erős izmos férfi test és egy szép farok, szintén nagyon lázba tud hozni. Egy ízben – egy spanyolországi nyaralás során – szerencsém volt kipróbálni egy shemale (csajjal? ) is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 22 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.58 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
O
Ooops
2023. október 12. 00:34
#5
Nagyon nagyon jó! Nagyot élveztem!
2
genius33
2023. június 3. 14:55
#3
Tetszett!!! Jól megírt történet, nincs elkapkodva. 
2
Andreas6
2023. június 3. 06:09
#2
Számomra ez a kategória csak annyit jelent, hogy ma csak egy új történetet olvashatok - a másikat.
0
T
Törté-Net
2023. június 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1