Örök élet

Szavazás átlaga: 7.52 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 3.
Hossz: 53 114 karakter
Elolvasva: 807 alkalommal
A fiatal doktornő elkeseredve nézte a legújabb leleteket és könnyek folytak a szeméből. Amikor a betegei leletét nézte sokat volt elkeseredve, de amikor egy hozzátartozója volt a beteg akkor minden más volt. Tudta, hogy már nem sok van hátra az anyjának az életéből és az, ami hátra van az is teli lesz.

A legnehezebb az volt, hogy most neki kellene beszélnie a szeretett asszonnyal, az ő szeretett anyukájával és neki képtelen volt hazudni, pedig most úgy érezte, hogy hazudnia kellene.

Lassan elkezdett öltözni és közben azon törte a fejét, hogy mit is tegyen, hová fordulhatna, kitől kérhetne segítséget. A kollégái közül senkit nem avatott a bizalmába. Nem olyan régóta dolgozik ebben a kórházban, hogy mélyebb kapcsolatai alakulhattak volna itt ki.

Aznap kapott még más betegéről is híreket, olyan híreket, amik csodaszámba mentek. Úgy döntött, hogy egyelőre a rossz hírt félreteszi és megpróbál a hihetetlen gyógyulás nyomába eredni. Nem hitt az ilyen csodákban, mert rövid néhány éves tapasztalata alatt is azt kellett látnia, hogy, ha a kór elhatalmasodott az emberi szervezetben, akkor nincs visszaút, hiába minden kezelés. Ez a betege arról tájékoztatta, hogy minden rendben van vele, pedig az ő megítélése szerint már az is csoda, ha még él. Amikor ő utoljára látta, akkor az egész szervezetében elterjedt a rák és a létfontosságú szerveket leállással fenyegette. Az idős férfit hazavitték a szerettei a kórházból, mert otthon szeretett volna a családja körében meghalni, most meg telefonált és vidám hangon közölte, hogy jól van. A hangjából a lány tényleg azt vette ki, hogy jól lehet.

Átöltözött és lassan elgondolkodva ment le a kocsijához. Amikor indított a rádió is beindult, de gyorsan kinyomta a gombot, mert most nem akarta, hogy a rádióból feleselő páros betolakodjon a gondolataiba. Fölidézte az utat, amerre az idős férfi családjának házához kell mennie. Remélte, hogy nem téved el itt a kertvárosban, ahol alig járnak az utcán emberek, akiktől útbaigazítást kérhetne.

Utcatáblákat alig látott, de aztán megkönnyebbült, mert végre meglátta az ismerős utcanévtáblát és házszámot amit keresett. Már sötétedett és megkönnyebbülten látta, hogy a házban lámpák égnek.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 25 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.52 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. június 10. 04:24
#9
Talán kicsit sok a körítés, talán kicsit kevés a szex (az oldalhoz képest!), de maga a történet az agyat simogatja.
Bár a téma kicsit szokatlan számomra is.
Csak írj tovább!
1
kaliban
2023. június 5. 12:27
#8
Nagyon, nagyon tetszett!  (10p)
2
tinn
2023. június 3. 22:49
#6
Ez meg mi?
2
Álmoska5
2023. június 3. 17:09
#5
Gyönyörű, művészi fogalmást  olvastam egy női gyönyör leírásának beteljesüléséről:
  -"  ő apró darabokra szakadt, aztán a cseppjei lassan kezdtek újra testé összeállni, amint a földre visszatért az univerzumból, ahová elszálltak a darabjai.  _"

Gratulálok nagyon szép munka.
Köszönettel:
"Álmoska5"
-2
genius33
2023. június 3. 15:42
#4
Rég olvastam ennyire jó történetet itt! Kicsit ugyan hosszúnak tűnhet a bevezetés, de kell hozzá hogy felépitse a karakterek vonzalmát.
0
Andreas6
2023. június 3. 06:44
#3
A fogalmazás jó, nyelvtanilag szinte tökéletes a történet. A téma már kevésbé tetszik, de ez legyen az én bajom.
1
d
dr görcs
2023. június 3. 02:23
#2
Érdemes(?) végétől visszafelé olvasni
1
T
Törté-Net
2023. június 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1