Gabriella lakásfelújítása

Szavazás átlaga: 8.46 pont (90 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 27.
Hossz: 15 793 karakter
Elolvasva: 1 400 alkalommal
Az egész úgy kezdődött, hogy Gabika a párom barinője megkért a páromon keresztül, hogy mi lenne ha kitapétáznék és kifestenék nála, mert már unja a mostanit és én úgy is értek hozzá hisz ez a munkám.
Nagy unszolásra el is vállaltam, sok kedvem nem volt, de pont volt időm és annyira nyaggatott a feleségem hogy segítsek neki mert egyedül van. Mondom rendben... Megbeszéltük, hogy addig ott alszom nála, hisz egy másik városban lakott a kisfiával. A kissrácot addig lepasszolja az apjának, hogy ne legyen láb alatt, így nem kell haza járnom. Gondomat viseli, jó kezekben leszek. Etet, itat... mondta. Össze is pakoltam egy júliusi hétfő reggel elbúcsúztam az otthoniaktól és elindultam Gabihoz.
Elkezdtem hát nála dolgozni. Kedves volt mint mindig, sokat beszélt szokásához híven. Mindig csipogott-csacsogott, be nem állt a szája. Szerintem örült, hogy végre felnőtt emberekkel is beszélgethet. Egész nap otthon volt és beszélgettünk minden féléről. Mátéval a párjával és gyereke apjával kb. 6 hónapja elválltak mert a srác becsajozott és lepattant.
Ahogy egyre beszélgettünk, egyre jobban megeredt a nyelve, egyre mélyebb dolgokról ment a duma. Mikor már benne voltunk a sűrűbe, akkor tűnt fel, hogy már a szexről meg minden féle intim dolgokról beszélgetünk és eléggé nyíltan. Ez amúgy nem volt annyira meglepő, elég régen ismerjük egymást. Közben ugye segített nekem tapétázni mert fogni kellett, meg ragasztani, illeszteni és ott voltunk egymás nyakában. Mivel nyár volt és nagyon meleg csak egy kis feszes rövidnadrág és egy kis lenge póló volt rajta melltartó nélkül, ezt rögtön kiszúrtam. Formás kis csaj ez a Gabika, gondoltam magamban. A kis rövidnadrágban néha néha lopva megfigyeltem domborodó punciját, kerek fenekét. Bevallom felizgultam rá. Jobban el kezdem őt nézni, és azt vettem észre, hogy ahogy szemlélődök az idomain, egyre jobban áll a farkam. Mivel rajtam is rövidnadrág volt nem tudtam hová rejteni. Próbáltam úgy fordulni, hogy ne lássa de észrevettem egyszer csak, hogy ő is lopva lopva az álló farkam nézi a nadrágon keresztül és mosolyog... ez azért beindított.
Utána látom ám, hogy ágaskodnak a mellbimbói pedig nem volt hideg. Majd azon vettem magam, hogy bámulom a melleit, ágaskodó bimbóit és mikor az arcára néztem látom, hogy a szememet nézi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.46 pont (90 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!