A+ A-

Cím nélkül 3. rész

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Ülünk az autóban. Január van, hajnal, és valami iszonyatosan unalmasnak ígérkező meetingre megyünk a világ végére. Nem értem, minek indultunk el ilyen korán... Persze, tudom, az útviszonyok, de még így is legalább 3/4 órával korábban oda fogunk érni.
Amikor értem jöttél, előzékenyen kinyitottad nekem az ajtót. Ahogy beszálltam, fenekem hozzá súrolódott a csípődhöz. Nem tudom, véletlen volt - e, mostanában mintha más szemmel néznél rám.
- Bekapcsolnám a rádiót, ha nem baj - szólsz.
- Nem, persze, legalább nem alszunk el - felelem.
- Arra lenne jobb ötletem is - válaszolod.
Kérdőn nézek rád, pajkosan elmosolyodsz.
- Megállunk valahol egy kávéra? - kérdezed.
- Persze, időnk, mint a tenger.
Az első útszéli étteremnél lekanyarodsz. Kipattansz a kocsiból, kinyitod az ajtót, de úgy állsz meg, hogy ne tudjak kiszállni. A fejem egy vonalba kerül az ágyékoddal. Látod, hogy észrevettem, mire megy ki a játék, fél lépést hátrálsz, kiszállok, szorosan állsz előttem.
Hirtelen a hajamba markolsz, és a számat a szádra rántod. Összekoccan a fogunk. Egy pillanatra átfut az agyamon, hogy ösztönösen nyitottam ki a számat, aztán átadom magam a nyelved játéka nyújtotta örömnek.
Erőszakos a csókod, a tenyered a derekamra simul. Hűvös a reggel, megborzongok, érzem, ahogy a mellbimbóim keményednek. Tudom, hogy nem a hidegtől, hanem a nyelved játékától, izmosan és keményen jár ki - be a számban, mintha a farkad mozogna a puncimban. A fenekedbe markolok, közelebb húzom a csípődet az enyémhez. Kőkemény vagy.
- Tudod, mióta várok erre? - kérdezed rekedten.
- Fogalmam sincs, de most már akkor használd ki a lehetőséget - válaszolom.
- Szállj vissza! - szólsz határozottan, ellentmondást nem tűrően.
Visszaülök, gyorsan veszem a levegőt. Az autóban még kellemes meleg van. Te is visszaülsz mellém, arrébb állsz a parkolóban. Még teljesen sötét van, mintha csak ketten lennénk az egész világon.
Megnyomsz egy gombot, az üléstámlám vízszintes lesz, vele dőlök. Fölém hajolsz, szád ismét a számon, tenyered a mellemre téved, és a vékony anyagon és melltartón át határozottan markolod felváltva a jobb és a bal mellemet. Mintha megerőszakolnál, nem vacakolsz, és ez nekem furcsa mód tetszik.
Aztán lejjebb csúszik a kezed. Örülök, hogy a hideg ellenére rövid szoknyát, combfixet vettem fel reggel, nem lesz nehéz dolgot...
Halkan felnyögök, amikor a kezed a combfix és a bugyi közötti meztelen bőrhöz ér. Felemelem a csípőmet, a puncim belesimul a tenyeredbe.
Próbálnám megtalálni az övedet, de eltolod a kezemet.
- Előbb Te! - szólsz, és pontosan tudom, mire gondolsz. Kevés a hely, de mire feltűnik, nincs már rajtam bugyi. A kezed megszelídül, amilyen kemény, már - már brutális volt eddig, olyan óvatosan indul felfedező útra a puncimon.
- Milyen nedves vagy - suttogod.
- Csodálod? - kérdezek vissza, szédülve már, a nyelvedet, a szádat vágyva.
- Kérlek, ne kínozz - könyörgöm szinte, félig lehunyt szemmel, combom szétnyílik, nyelved pedig megkezdi felfedező útját a csiklóm és a hüvelyem között.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 12. 2. kedd 07:09
Rövid és gyenge.
#7 Subidubiduuu 2003. 02. 8. szombat 00:32
Jobb lett volna, ha nemcsak indul, hanem autózás is marad...
#6 Ildica 2003. 02. 7. péntek 07:13
Gyors menethez gyors leírás? hmm
#5 Su 2002. 09. 15. vasárnap 21:14
rövid.. egyébként annyira nem rossz...
#4 Papó 2002. 09. 14. szombat 09:04
Cuvi!
Szuper! Szeretném feltenni a lapomra. Légyszi írj magánba.

Üdv:

Papó
#3 Tau 2002. 09. 13. péntek 21:48
Jó, csak túl rövid. Többet, hosszabban!
#2 Zero 2002. 09. 13. péntek 08:25
Abszolút nulla!
#1 Törté-Net 2002. 09. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?