Orsi beindul - Orsi 1. rész

Szavazás átlaga: 5.6 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2022. december 6.
Hossz: 8 067 karakter
Elolvasva: 774 alkalommal
Kedves Olvasók! Kérek mindenkit, hogy csak az olvassa el a kitalált történetet, akinek tetszik. Minden más esetben kéretik figyelmen kívül hagyni. Még akkor is, ha a -tatik, -tetik immáron nem használtatik. Lesz ennek egy másféle verziója, de most kizárólag a pontszámokból szeretném majd eldönteni, hogy ezen a fórumon mi a kelendőbb.
Orsi csinos lány.
De igaziból nem lány már, asszony. Méghozzá nagyon kiéhezett asszonyka. Mindig. Olyannyira, hogy amikor elkapja, mindegyik orgazmusát követő 5 percen belül képes volna újabbra. Igazi gyorstüzelő. Ez nem csak a sebességre vonatkozik, hanem a spriccre is. Nagyon ritka, amikor nem spriccelős orgazmusa van. Imádja is a férje, csak sok mosószerre van szüksége, de szívesen költ erre.
Orsira is szívesen költ. Vett neki egész gyűjteményt vibriből, nehogy hiányt szenvedjen valamiből. Mert ugye a férfi nem maradhat mindig otthon, pénzt is kell keresni.
Orsi még tanul. Egyetemre jár. Kivéve, amikor épp nincs kedve, mert rátör egy bizonyos láz. Olyankor elég egy telefon valamelyik tanárnak és már tudják, hogy mi a baja. Általában ilyenkor valamelyik professzor, vagy tanár, munka után elviszi neki az aznapi feladatokat, jegyzeteket, és ha szerencséje van korrepetálhatja is a lányt. Azért szerencsések az ilyen esetek, mert Orsi ezt mindig nagyon meg tudja hálálni. Meg is volt már neki az egyetemről minden prof és tanár, de a tanársegédeket se hagyta ki. Ezért aztán a diploma megszerzéséről se gondolná, hogy zavarba hozná.
Na persze nem buta lány ő, tanul is. Meg jó ötletei is vannak. Kreatív asszonyka. Főleg akkor, ha rátör a láz és már nem elég a testének a pár vibrátora. Mert nem olyan sok van. Szám szerint csak huszonkettő. Ezek – elvileg – ugyanennyi orgazmushoz juttathatnák a csinos asszonykát, ha nem volna mohó. Azért átlagban a fele-harmada így is meg szokott neki lenni.
Így volt ez a mai napon is. Tomi elment dolgozni és Orsira rátört a láz. Pedig előzőleg leápolta őt Tamás. Nem szokott ő tamáskodni, csak hát az idő... Nem mindig volt elég ideje, maximum reggelente 5-6 menetre. Ma is megvolt ez az átlag, és később Orsi kihasználta mind a huszonkét kedvese nyújtotta örömöket is.
Az utolsó orgazmusa lecsengését követően rájött, hogy a mai nap neki ennyi nem elég. A menetrendszerinti professzori látogatás csak ebéd után esedékes. Most még csak kora délelőtt van. Mi a csudát csináljon hát, még legalább hat órát?

Említettem, hogy kreatív asszonyka. Jó megfigyelő is. Megfigyelte, hogy egyik szomszédja egy fiatal srác és nem jár el otthonról, meg hozzá se jár lány.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.6 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!