A boglári gömbkilátó tövében kezdődött

Szavazás átlaga: 7.08 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2022. december 6.
Hossz: 13 779 karakter
Elolvasva: 924 alkalommal
A boglárlellei SZOT Üdülőben történtek folytatása
Kedves “kékég “unszolására, valamint ”kivancsifancsi” mentorálásával folytatnám élményeim, a valóságban is megtörtént dolgaim, melyeknek voltak szép, de voltak keserű érzéseket keltő történései is. A kapuzárásom utáni órákban, gondoltam papírra vetni élményeim szerencsés, illetve kissé félre sikerült életem nemi életének kialakulásától a megszűnéséig történő intervallumban.
– Kérését megértve, megvártam mikor kéri ezen ujjaim használatát, amikor a jelzést megkaptam a baszási mozdulatokkal lassítanom kellett, míg elsőre a kezével a hüvelyk ujjamat a faszom mellé tolta be, közben a mutató ujjam hegyével a segge lyukát kezdte tágítani. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan engedett fel a seggének záró izma. Amikor kezdett tágulni a segglyukába dugta át a hüvelykulyamat tövig, míg a mutató ujjam a faszom mellé csúsztatta be. Ezeket a mozdulatokat ellentételesen kellett végeznem. Farkammal mikor löktem a kezemmel kifelé húzást kellett elvégeznem. Mikor kifelé húztam a farkam a kezemmel olyan erővel kellett befelé tolnom ujjaimat amennyire csak bírtam.
– Éreztem, hogy Erzsébet kezdi kapkodni a levegőt majd összeszorítja segglyukát és a nunáját is összeszorította, Moooossssssttttt kkkkeeezzzzddddekkk ÉÉÉÉÉÉÉLLLVVEEZNNNIIII!!!
– Jobbkezével a peckét kezdte veregetni, míg bal kezével hátrányúlt és a seggem fél farpofáját erőteljes csattanásokra buzdította. Puncijának verésével azt érte el, hogy a szanaszét spriccelt ott a szabadban. A farkam töve érezte ezt a kellemes meleg vízsugarakat, amitől én is megfeszülve egy óriásit kiabálva kilőttem minden tartalmamat, a golyóbisom egy nap óta termelt gecijét, ebbe a remegő óriásira tágult pinába!

A velünk vitt pokrócunkat leterítve ráfeküdtünk és betakarózva kiskifli – nagykifli módozatban a mocorgó farkam a popsija vágatába tálált menedéket...
A szürkület beterítette a Balaton északi oldalának horizontját és hirtelen sötét lett és csak a Hold világította be az épülő kilátó elemeit, aminek árnyéka egy ijesztően romos vad tájra emlékeztetett.
Erzsike kezdett fázni, magára húzta a takarót és még jobban hátra tolta szép kemény popsiját. A tolatásra az én fiatal farkam azonnal nekiállt vérrel megtelni és jelezte vissza a kemény popsinak, hogy az új hadműveleti elképzelésekbe bekívánkozik bújni. Nagykifli előrébb tolta medencéjét a harcra kész rudjával. A kiskifli pedig nyolcas körözéseket írva nyomta kemény popsiját a kemény vérrel megduzzadt faszomra.
Erzsébet hirtelen felém fordította a fejét és megérdezte tőlem, hogy
– Szeretnéd, ha meglovagolnám most ezt a kemény faszodat, mert rettenetesen be vagyok indulva!
– Megengeded?
– Igen! De én még ezt a formátumot sohase csináltam és nem tudom mit kell csinálnom fiú létemre?
– Majd én irányítalak, ahogyan eddig is úgy volt mindig, ahogyan én szerettem volna.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.08 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. április 5. 14:27
#7
Egy közepesnek mondható.
1
Álmoska5
2022. december 7. 16:19
#6
Kedves Andsreas6!
Én nem a sikerre törekszem. Igazat írom le, amin én átmentem, illetve a folytatásokból olvashatóvá válik majd, mik azok amiket 77. évem  elérése után sem sikerült megkapnom. Te, aztán igazán tudod, hogy én ki vagyok, vagy ki is voltam valójába. Hidd el, nekem sem tetszett sok minden. Emberi hibáim bevallásával, kívánom mások életéhez tanáccsal szolgálni, ne essenek abba a hibába, amit én keserű szívvel, de viselnem kell!
Tisztelettel:
"Álmoska5"
 
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. december 6. 07:31-kor írt üzenetére.
Andreas6
2022. december 6. 07:31
#4
Hát... ez a stílus nekem nem nagyon jön be. Bocsi!
1
kivancsifancsi
2022. december 6. 07:29
#3
Rég volt, szép volt, talán igaz is volt.
1
a
angel234
2022. december 6. 03:54
#2
Érdekes élmény beszámoló.
1
T
Törté-Net
2022. december 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1