Boglárlellén a SZOT üdülőben kezdődött - Folytatás

Szavazás átlaga: 8.28 pont (72 szavazat)
Megjelenés: 2022. november 29.
Hossz: 10 663 karakter
Elolvasva: 1 278 alkalommal
(Itt elkezdődött valami új és megmagyarázhatatlan)
Az első napi vacsora utáni sétánk során az üdülő hátsó parkjában a tó felé menet – gondolom a finom minőségi vörös bor hatására – hirtelen megtorpant. Se szó se beszéd benyúlt a szoknya alá, azt láttam talán megujjazta magát. Én se köpni, se nyelni nem tudtam csak néztem ahogy a térde beroskad, kicsit terpeszben áll. A szoknyája ütemesen mozgott. Az arca kezdett vörösödni, elváltozni és megfeszülni. A látványtól és az egyre erősödő nyögdécselésétől az én faszom is állni kezdett. Nem mertem oda nyúlni, nem mertem követni a példáját. Csak álltam vele szemben és néztem. Egy pillanatra megingott, ezért a vállamba kapaszkodva egyre gyorsabban ténykedett és egy óriási nagyot élvezett. Lassan vette ki kezét a szoknyája alól, ujjait combjába törölgette, lassan, komótosan igazította meg a ruházatát. Minden lépésnél a part felé menet megálltunk és csókolóztunk! Erzsébet a fülembe súgta, hogy – szeretném megdolgoztatni a kis újonnan megismert ifjú barátomat, mert rettenetesen fel vagyok izgulva és ilyenkor nehezen tudom abbahagyni.
A balatonpart mentén több pad is volt található a víz felé nézve. Ő a kezemet húzva egy oldalsó lámpatest alatti padhoz vezetett, ami az épület felől nem volt látható és a zöld növényzet részben takarta. A Lámpatest alatt nem volt fény. Gondolom mások, akik szintén hasonló gondolatokkal érkezhettek, már korábban intézkedtek, hogy ne legyen világosság a pad környékén.
Erzsébet teste szinte remegett már ahogyan a pad mellett állva csókolóztunk és tapiztuk egymás test részeit. Én a két hátsó farpofáit szorongattam és húztam magam felé jelezve, hogy a faszom újból bevetésre kész. Nekem se kellett sokat ácsorognom, azonnal leültetett a padra, de előtte térdig lerántotta rólam a nadrágomat a kemény harcra kész faszom egyből felugrott a leszorított helyzete után!

Erzsébet – mivel a bugyiját már korábban a zsebembe tette – egyszerűen jobb kezével nunijának ajkaihoz irányította bőrétől lehúzott faszom fejét, ami azonnal nedves lett a lucskos pinája szaftos állagától és rögtön belevezette forró barlangjának üregébe. Én ettől az élvezettől, hogy a farkam egy igazi pina belsejébe csúszhatott a mennyországban éreztem újból magam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.28 pont (72 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. november 29. 23:45
#7
Tetszik az írás.
1
Álmoska5
2022. november 29. 22:44
#6
Köszönöm kedves Olvasó Tásasim, bizalmát, megpróbálom kiérdemelni a következő részletek feltöltéseivel.

/Örömömet még az is fokozza, hogy Karácsonyi Ajándékként a JÓ ISTEN segedelmével az Álmos fiamat a Gólya megajándékozza a III. Álmoska kis herceggel, így ez a hagyomány amit én indítottam el - az első szülött fiúnak Álmos nevet kell viselnie - nem fog kihalni!
Elnézést a kis Privát örömért./

"Álmoska5"

 
1
kivancsifancsi
2022. november 29. 07:39
#5
A szép emlékek folytatódnak. A felkiáltó jelekkel igazad van.
1
f
feherfabia
2022. november 29. 07:07
#4
Egész jó!7p
1
Andreas6
2022. november 29. 06:32
#3
Nem rossz, csak egy kicsit zavaró a rengeteg felkiáltójel. 4-ből legalább 3 helyett bőven elég lenne a pont...
1
a
angel234
2022. november 29. 04:10
#2
Tetszik ez a írás.
1
T
Törté-Net
2022. november 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1