Álomkép

Szavazás átlaga: 4.76 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 16.
Hossz: 6 192 karakter
Elolvasva: 273 alkalommal
Szexi, fekete, pántos mini ruhában, szexi magas sarkú szandiban, gyönyörű sminkben és szuper érzéki illattal körülöttem, érzem, hogy így még egy jéghegyet is el tudnék olvasztani, magabiztosan, kissé kihívóan. Bemegyek egy helységbe, ahol nem tudom, hogy mi vár rám, valami bárszerű, fényes, de ugyanakkor homályos, olyan érzékien vibrál a hely... valaki, aki el akar csábítani... a hátam mögé áll, és kéri lágyan, hogy engedjem el magam, és legyek az övé ma. Nem tudom ki az, de jó az illata, férfias a kisugárzása, az érzékeim valami nagyon nekem valót árulnak el róla, érzem, hogy sokat akar adni és tudom, hogy magamnak szeretném az érzést tudni, amit nyújtani tud. Hogy holnap vagy később mi lesz, külvilág teljesen kizárva...

Lágy zene, megfogja a kezem, vezet valahova, nem tudom hova, nem is érdekel, csak megyek, érzem, hogy semmi rossz nem fog velem történni, álomszerűen. Ágy, nagy ágy, halk szexi zene, belépünk, hátam mögé áll ismét, egy fekete csipkét köt a szememre, jó az érzés, ahogy át is sejlik valami, de még sem látok igazán... oda vezet az ágyhoz, ráfektet hosszában, kinyújtja a kezeim a fejem fölé, fekete selyemmel finoman odaköt... lábaimról leveszi a szandit, megcsókolja a lábfejem, és szintén odaköti az ágyhoz, gyors, gyakorlott mozdulatokkal...

Becsukom a szemem, élvezem azt, ami következik... kihámoz a ruhából, nagyon tetszik neki, amit lát, nem is nyúl nagyon a bőrömhöz éppen csak érint, de az apró érintés mind-mind vágykeltő és bizsergető, szexi csipke alig melltartó és szexi bugyika marad rajtam, harisnyatartóval és a harisnyával, érint a szemével, ahogy lenéz rám, nem látom, de érzem, hogy imádja a látványt, amit adni tudok neki.

Arcom simogatja, szemöldököm, a csipkét a szememen, az államra nyom egy leheletnyi puszit és megy lejjebb először érint az ujja hegyével utána csókol, nyakam, vállam, felkarom, könyököm, csuklóm belülről, ujjam... nyakamnál folytatva a melltartó szélét, érzem a csipke mozgását, az illatát, tiszta nedves érzés önti el ágyékom... halad egyre lejjebb, köldök, has... domb, csipke a lábamközén... én már, mintha nem is lenne ott semmi, észvesztő... térdem... bokám, lábfejem.

Ismét nem látom, de érzem, hogy kigombolja az övét, lehúzva a sliccét, megszabadul minden ruhadarabjától, majd amit az előbb végigjárt a kezével azt most végigérinti férfiassága hegyével, mikor pillanatra a számhoz ér, én lehelek rá, apró csókot, de már szalad is tovább, érzem, ahogy itt-ott a bőrömön nedves nyomot hagy, amit legszívesebben azonnal lenyalogatnék magamról, ha tehetném.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.76 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2022. augusztus 17. 18:15
#8
Elvont - álom. Nem nyerte el a tetszésem a téma.
1
veteran
2022. augusztus 17. 10:36
#6
Nem tetszett,nagyon nyálas fogalmazás.
1
cscsu50
2022. augusztus 17. 09:28
#5
Semmitmondó gyengécske.
1
Pavlov
2022. augusztus 17. 07:11
#4
Nagyon habos-babos, túl finomkodó megfogalmazás.
1
a
angel234
2022. augusztus 17. 05:30
#2
Ez nem lett túl sok.
1
T
Törté-Net
2022. augusztus 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1