Péntek este

Szavazás átlaga: 9.27 pont (208 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 16.
Hossz: 44 092 karakter
Elolvasva: 9 676 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Anyával kettesben maradtunk, mióta apa öt éve elhunyt. Nehéz elveszíteni egy apát szinte még gyerekként. Ennek ellenére anya szerető figyelme átvezetett a pubertás nehéz évein. Az apátlanság arra , hogy gyorsabban nőjek fel, mint néhány barátom.
Anya haja hihetetlenül sötét, fényes és sűrű volt, egészen a háta közepéig ért. Alacsony volt, egészen pici. Meglepett hogy nem örököltem tőle ezt a tulajdonságot. Mindig hálás voltam hogy a magasságom apától származott, aki a hat lábjával anya fölé tornyosult. Anya a jóga iránti elkötelezettségének köszönhetően harminchét évesen is megőrizte alakját. A hasa enyhe gömbölyűségét leszámítva semmi nem utalt rá, hogy tinédzser fia van.
A tomboló tinédzserhormonos időszak közepén nem okozott gondot megcsodálni karcsú testalkatát. Ő volt az én definícióm arról, hogy milyennek kell lennie egy érzéki, érett nőnek. Talán azért, mert olyan sokat voltam mellette. Elég kényelmes volt az életünk. Apa bölcsen és gondoskodóan megkötött életbiztosítása azt jelentette, hogy anyának nem kellett dolgoznia. Amíg én egy fiatalember minden szokásos tevékenységével foglalatoskodtam, anyát lekötötte az otthon, a jótékonysági munkák, a tenisz, a golf és a kiterjedt baráti hálózat. Sokat beszélgettünk, és a nagyon személyes dolgokon kívül nem volt olyan téma, amiről ne tudtunk volna érdekes és könnyen folyó társalgást folytatni.
Azon a bizonyos péntek estén minden ugyanúgy zajlott, mint máskor. Május közepe azt jelentette, hogy este hűvös volt az idő. Péntek este a szokásos rutin az volt, hogy elmegyek néhány barátommal, esetleg lánnyal lógni a bevásárlóközpontba, vagy ellátogatok a helyi játékterembe, vagy – ami ritkább volt – randevúzni moziba. Kissé félénk és tétovázó voltam a lányokkal. Anya ilyenkor általában valamilyen társasági kapcsolatát élte.
Tehát amikor azt mondom, hogy minden ugyanolyan volt, mint általában, úgy értem hogy kivéve néhány dolgot. A ritka és annyira várt randevúmat egy családi ügy miatt lemondták, ezért úgy döntöttem hogy otthon maradok és tévézek. Alsónadrágban és pólóban elterültem a TV előtt, amíg anya vissza nem tér. Tökéletes energiafelhasználás, ideális mennyiségű agyi aktivitással egyensúlyban egy pénteki napra. Fél kilenc körül hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó és anya belép. Kicsit korábban jött haza mint általában.
– Hahó! Mi újság? Miért jöttél haza ilyen korán? – érdeklődtem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 9.27 pont (208 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!