Travi kurva lettem 2. rész - Az első nap

Szavazás átlaga: 4.83 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2021. október 14.
Hossz: 11 671 karakter
Elolvasva: 2 918 alkalommal
Előző rész tartalmából (aki nem olvasta):
Már régóta szeretek titokban női fehérneműt felvenni, így elmenni a városba, és a munkahelyemre. Izgató, amikor velem szemben ülnek, és beszélünk, de nem tudják, hogy a férfi ruha alatt csipkés combfix, tanga, és kombiné lapul.
Érezni akartam milyen traviként élvezni a sexet, de ehhez nehéz partnert találni.
Sokat vívódtam, majd vettem a bátorságot és a goldengat-en travi néven feladtam egy társkeresős hirdetést.
Kettő kis „bakit elkövettem, ” ami a végül is lehet, hogy nem is volt akkora baj. Az egyik hogy a Travi mellett a Sissy nevet is megadtam, a másik pedig hogy azt írtam "szabad felhasználásra", nos ezeknek lett is következménye.
Érkezett egy e-mail, telefonszámmal és egy ismerkedési lehetőséggel. Megjegyzem több találka nem jött létre, ezért örültem, hogy valaki felajánlotta, hívjam fel.
Mondott egy közeli városban lévő címet, és így folytatta: holnap délután 1-kor várlak a lakáson, férfi ruhában gyere, a női ruháidat hozd magaddal. Döbbenten fogadtam hívást a és szinte alig hallhatóan mondtam: ott leszek (arról volt szó, hogy odaadja a lakását, ahová küldi a vendégeket, én pedig teljesítem a kívánságaikat. )
Fürdés után átöltöztem, felvettem a szilikon melleket, melltartót, kombinét tangabugyit, combfixet, kombinét, tűsarkú cipőt, parókát, miniszoknyát, és felsőt. Kisminkeltem magam, és készen álltam a vendég fogadására, akit Sándornak, küldött. Vártam a szobában.

Váratlanul megszólalt a telefon: Sándor vagyok küldenék egy vendéget. Rendben válaszoltam. Egy kis idő után megszólat a kaputelefon: Géza vagyok, Sissy-t keresem (nem említettem) a másik nevem Évi, és a vendég választja ki, melyiken szeretne szólítani.
Kinyitottam az ajtót, de csak egy résnyire hogy ne kelljen kopogni, vagy csengetni.
Az ajtó kinyílt egy középkorú férfi állt ott. Gyere be, mondtam, Ő belépett. Kérsz egy kávét, vagy üdítőt? Nem köszönöm, válaszolta. Hol van a fürdőszoba? Megmutattam, bement, és kisvártatva kijött és nem volt rajta semmi, csak a farka himbálódzott, ahogy jött felém.
Térdelj le és szopj! Parancsolt rám. Letérdeltem óvatosan megemeltem a zacskót, kezembe fogtam a farkát, amely már kezdett megmerevedni.
Óvatosan végignyaltam hosszában, a nyelvemmel körbe-körbe nyaltam a makkot. Állj fel, és feküdj az ágyra! parancsolta. Hanyattfeküdtem, emeld fel a lábad! Megtettem. Egy erőteljes mozdulattal lehúzta a bugyimat, és 69-es pózba fordult. A farkát a számhoz illesztette, vedd be és szopd! parancsolta, és a lábam közé hajolva a szájába vette a farkam és hosszasan kéjesen szopni kezdte. Az övét pedig egyre
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osabban
tolta a torkom felé. Éreztem hogy lüktet, egyre jobban merevedik, és már alig kaptam levegőt, elkezdtem a lábammal rúgkapálni, mire egy kicsit visszahúzta. Újra meg, újra a torkomat célozta, éreztem hogy elkezd remegni, hörögni, és már ömlött is a meleg csúszós sperma a torkomba. A fejemet nem tudtam elfordítani, csak nyeltem, végül egy kicsit engedett, és a maradék fröccs is a számban landolt. Közben egyre erőteljesebben szívta a farkam, húzogatta a bőrt. Éreztem mindjárt elmegyek, próbáltam visszatartani, de nem sikerült.
Vonaglottam, nyögtem, a számon folyt ki a sperma, majd egy óriási robbanással elélveztem, a szájába ürítve a spermámat.
Felkelt, a száját törülgette, a gecit végigkente a hasamon. Ugye jó volt te kis kurva! Azzal bevonult a fürdőbe, felöltözött, és távozott. Lezuhanyoztam rendbe tettem a sminkemet, és folytattam a TV nézést. Ez gyors volt gondoltam magamban, élveztem is és még pénzt is kerestem.
Megvacsoráztam, ittam egy pohár
b
alf
or
alf
t
, már lefeküdni készültem amikor újra csengett a telefon. Sándor volt. Küldök egy párost, dupla pénzt kapsz. Fekete harisnyanadrágot, fekete melltartót, és a fehér selyem köntöst vedd fel. Rendben feleltem, és felöltöztem a kívánságuk szerint.
Sokáig nem kellett várni megérkezett a két vendég.
Az egyik fiatalabb volt a másik középkorúnak tűnt, egy táska volt náluk. Szia Évi, mondták egy kicsit eljátszunk veled, remélem engedelmes leszel, mint egy kurva. Természetesen Uraim feleltem. Egy kis kávé? Kérünk felelték, amíg készült addig az egyikük bement a fürdőszobába, addig a másikkal kávéztunk. Hamarosan kijött, csak egy törölköző volt a derekára csavarva.
A társa is bement, egy kis idő múlva jött és rajta is csak egy kis törölköző volt. Megálltak előttem, a törölközőt ledobták, és megemelték a farkukat. Az egyik átlagos volt, de másik az kb 20cm-es lehetett. Nagyon meglepett képet vághattam, mert a nagyfarkú (magamban csak így nevezetem el), mosolyogva megszólalt: tövig be fogom nyomni a popsidba! Ezután rám parancsoltak: szopj felváltva! A nagyobbik fasz teljesen betöltötte a számat.
Vetkőzz, de csak a köntöst! Kaptam az új utasítást. A szobában volt egy keskeny, alacsony dohányzóasztal. Odavezettek.
A szélére két oldalt keskeny csíkban terítették a törölközőt, először nem értettem miért, de hamarosan rájöttem. Állj terpeszbe, és vedd a lábad közé az asztalt! Hangzott el a parancs. A lábam közé vettem, éreztem nem tudom összezárni. Hajolj előre! Megtettem, éreztem hogy a farkam hideg üveg asztallaphoz ér.
Emeled a segged, és hajolj az asztallapra, te kis kurva! Éreztem hogy a lábam még jobban szétfeszül, a fenekem nyílik. Egy halk reccsenést hallottam, és éreztem hogy a harisnyanadrágomat, a fenekemnél eltépik miáltal a lyukam, és a farkam a szabadba került, és fehéren virított a résen át. A nagyfarkú hátulról elkapta a farkam és elkezdte, húzogatni. Mire a másik felnevetett: na mi van fejed a kurvát! Aha, felelte de nem nagyon akar állni, csak lóg, bár már nyúlik rendesen. Nem rég élveztem el nyöszörögtem. Az nekem nem akadály, felelte a nagyfarkú.
A másik elém ült az asztalra, és a fejemet az ölébe nyomta. Mit akarnak ezek? Kezdtem megijedni. A nagyfarkú elkezdett játszani velem. Először óvatosan simogatta síkosítóval bekenve a popsim, majd először az egyik ujjával, majd a másikkal is a lyukba nyúlt. A két kezének egy-egy ujjával elkezdte széthúzni a nyílást ami egyre jobban fájt. Végre abbahagyta, de éreztem hogy egy dildó nyomul belém. Egyre jobban feszítette szét a lyukat, próbáltam előre csúszni, de nem tudtam mert a másik öle, hasa ebben megakadályozott.
Kapd be a faszomat, és szopd te kis kurva! Rivallt rám akinek ölében volt a fejem. A másik a dildót lassan, óvatosa tolta, mozgatta befelé, egyre jobban feszített, majd hirtelen belém csusszant. Elengedte a dildót de nem jött ki hanem a popsimnak feszülve ott maradt. Újra masszírozni kezdte, a seggemet, simogatta a farkam, a heréim, és lassan kihúzta belőlem. Megkönnyebbültem. Újabb síkosítót nyomott belém, és éreztem hogy egy másik dildót tesz a fenekembe. Ez még jobban feszített, úgy éreztem szétszakadok, de ugyanakkor egy furcsa bizsergés indult el a fenekemtől, fájt, de valahogy máshogyan, már nem volt olyan kellemetlen. Lassan kihúzta belőlem, éreztem hogy a lyuk kitágult, nyitott volt, és nyitott maradt. Na látod, megy ez! mondta, de még nem elég! Újra éreztem hogy belém tol egy másikat, ez viszont már könnyen akadálytalanul hatol belém. Ez már egészen kellemes gondoltam. Azonban ő tolta tovább, éreztem hogy elakad, de óvatosan tovább nyomta. Az egész belsőm feszült, minta a hasam akarna kilyukadni. Nagyon kellemetlen volt, mert fájt. Hirtelen azt éreztem hogy tovább csusszant. Már nem fájt de a legbensőmben éreztem. Lassan kihúzta.
Most már tövig mehet beléd a nagy faszom te kis kurva! Azzal a nyitott, kitárulkozott kapun keresztül bedugta a farkát. A fenekem összerándult, de nem tudtam összezárni, próbáltam előre csúszni, de a társa hasába ütközet a farka a számban volt és nyomkodta a fejem a farkára. Sem előre, sem hátra nem mozdulhattam. Nyomták belém elölről hátulról. A farok amit szoptam, elkezdet merevedni, lüktetni, vonaglott alattam, majd számba spriccelte a gecit. Egy részét le kellett nyelnem (olyan mélyre ment), a többi folyt ki a számon, összekenve ragacsossá téve a számat, a sminkemet. A nagyfarkú is tolta belém, a fenekem már teljesen elzsibbadt, hagytam magam (nem tehettem mást). Gyorsított, lihegett, „mocskos kis kurva, most telebaszlak” mondogatta, és éreztem hogy belém löki a spermát. Lassan kihúzta a farkát, de a nyitott lyukból folyt ki a geci, végig a seggem partjai között. Mindketten felálltak és rám parancsoltak: Állj fel! Felálltam éreztem, hogy már a lábam között a szakadt harisnyanadrág is átnedvesedik. Feküdj hanyatt az asztalra! Hangzott el az új parancs. Hanyattfeküdtem a fenekemen éreztem a csúszós, síkosítóval kevert spermát. Az egyik megemelte, hátra feszítette a lábamat, a nagy nagyfarkú újra betolta és pumpálta, mozgatta nagy élvezettel. A másik előrehajolt és lekezdte szopni a farkam. Éreztem hogy nem nagyon megy, de ez őt nem érdekelte. Szopott, egyre erőteljesebben, a másik dugta elzsibbadt lyukamat. Éreztem hogy merevedek, már mindenem görcsölt, a heréim, a farkam, éreztem hogy el kellene élvezni de nem megy. Aztán hirtelen minden testrészem megfeszült, és kitört belőlem a geci.
Na ugye hogy megy ez neked! Mondta és felegyenesedve végigkente a gecit a hasamon, a farkamon. Helycsere, mondta és ő is betolta. Szerencsére ez már kisebb volt, és nem fájt annyira. Alig éreztem, de eléggé fel volt izgulva így hamarosan elment. Feküdj tovább az asztalon! mondták és elmentek zuhanyozni. Én ott feküdtem hanyatt kitárulkozva, gecivel összekenve, bent feküdve a ragacsos csúszós sikosítós geciben.
Kijöttek, felöltözve, Nagyon jó kis kurva vagy, még jövünk, és adunk egy kis jutalmat is amit odatettük az asztalra! mondták és elmentek.
Felálltam az asztalról elvánszorogtam a fürdőbe, hoztam egy szivacsot letöröltem az asztalt. A szakadt, gecis harisnyanadrágot bedobtam a szemetesbe, beálltam a zuhany alá és forró vízzel mostam, és mostam magam. Újra igazítottam a sminkemet, a melltartót, parókát visszavettem. Felvettem a magammal hozott, rövid nyári áttetsző hálóingemet, és lefeküdtem az ágyba. Elaludtam mint akit agyon ütöttek.
Arra ébredtem, hogy a hálóingem fel van hajtva és valaki simogatja sajgó fenekemet. Már hülyeségeket is álmodok gondoltam, de éreztem hogy ez nem álom. Aludj tovább, ne kelj fel! Ne mozogj! Alvás közben akarlak élvezni! Suttogta valaki a fülembe. Tovább simogatta a popsimat, éreztem hogy óvatosan bekeni sikosítóval (szokás szerint hason aludtam, egyik lábam kicsit felhúzva), és szétnyitja a félgömböcskéket. Az ujjával belémyúlt. Még nem húzódott össze rendesen a lyukam, és sajgott. Óvatosan belém nyomta, és lassan kéjesen húzogatta, tologatta. A fenekem ösztönösen is összeszorult, megpróbáltam összezárni, amennyire lehetett. Csak így tovább, te kis kurva suttogta, és elkezdett gyorsítani. Nagyon fel lehetett izgulva mert hamarosan éreztem hogy most megy el. Váratlanul kihúzta belőlem a farkát, és a lábam közé, a fenekemre élvezett. A kezével szétkente a gecit a fenekemen, a combom között. Éreztem hogy feláll és mellém lép majd megemeli a hálóingemet. Úgy éreztem mintha abba törölné a farkát, megdöbbentem, mert tényleg azt csinálta. Ezután szépen eligazította a popsimon, rásimította fenekemre, behúzta a lábam közé. Éreztem átnedvesedett, a ruha, és rám ragadt, Halottam hogy felöltözik, Jó éjt, aludj tovább mondta és hallottam hogy becsukódik utána az ajtó.
Fáradt és álmos voltam szinte annyi erőm sem volt, hogy felkeljek, megmosakodjak. Elaludtam, Sanyi ébresztésére ébredtem fel. Jó reggelt! Szólt nevetve tíz óra van ébresztő!
Felugrottam, délre a munkahelyen kell lennem, jutott eszembe, felpattantam és futottam a fürdőszobába. Az ágyneműt a törölközőt, és hálóingedet bedobom a mosógépbe! Gyere elszámolunk! Látod ez egész jól kerestél. és meg voltak veled elégedve.
Számítok rád! Legalább egy hétig hagyd, hogy helyrejöjjek! Mondtam neki.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.83 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. január 21. 14:47
#11
Nekem sem tetszett.
1
ferry
2022. január 3. 17:30
#9
Szerintem nagyon izgató!
1
genius33
2021. október 18. 13:27
#8
Lehetne ezt még finomítani. 
1
a
angel234
2021. október 17. 03:58
#7
Ez nekem nagyon bizarr lett,nem az én világom.
1
cscsu50
2021. október 15. 06:05
#6
Nem tetszett
1
Andreas6
2021. október 14. 07:46
#3
Abszolút nem az én világom.
1
veteran
2021. október 14. 02:09
#2
Silányabb az első résznél.
1
T
Törté-Net
2021. október 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1