Gang bang - Avagy szaftos útszéli pornó

Szavazás átlaga: 6 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2021. október 14.
Hossz: 8 516 karakter
Elolvasva: 1 097 alkalommal
Anita már egy órája álldogált a néptelen mellékúton lerobbant autója mellett. Kinyitotta ugyan a motorháztetőt, de fogalma sem volt, hogy a piszkos, bonyolult szerkezetben mi romolhatott el. Lehangoltan tűnődött azon, vajon meddig kell még várnia ezen a meleg nyári napon, amíg arra jár valaki, aki tud rajta segíteni. Hol a lassan vonuló felhőket bámulta, hol pedig a láthatárt kémlelte apadó reménységgel. Miért is kellett letérnie a főútról? Azt remélte, sikerül levágnia egy jókora utat, ehelyett most itt ragadt, és fél óra nyereség helyett talán az egész délutánt elvesztegeti.

Már éppen azon volt, hogy nekivág gyalog a templomtorony irányában, amikor egy járművet pillantott meg a távolban. Reménysugárként közeledett egy teherautó, ő pedig az út közepére állva integetett, hogy még véletlenül se hajtson el mellette megállás nélkül. A sofőr fékezett és kiszállt. A platóra szerelt padon egy csapat munkás üldögélt, akiket ebédelni szállított éppen. Ha ez a csinos hölgy segítségre szorul, ők várhatnak néhány percet. Köpcös, negyvenes emberke volt a sofőr, és igen szívélyesen elegyedett szóba a kétségbeesett lánnyal. Ő persze rögtön látta, hogy az ékszíj szakadt el. Amíg a motorházban nézelődött és a fejét vakargatta a probléma megoldásán töprengve, a munkásokban is felébredt a kíváncsiság. Páran lekászálódtak a teherautóról, és odagyűltek Anita járgánya köré. Fél szemmel ők is a motorházba pillantgattak, de igazából jobban érdekelte őket a lány csábosan domborodó feneke és mellei. Anitát lefoglalta az autója és a töprengő sofőr szavai, így nem is igen törődött azzal, hogy alaposan megbámulják.

Közben a többiek is elunták a várakozást, és néhány perc múlva már egy tucatnyi éhes melós tolongott az autó körül. Végül a sofőr egy csattanással lecsapta a motorháztetőt, és kijelentette, hogy ide bizony új ékszíj kell. Felajánlotta, hogy elviszik a lányt a faluba a helyi autószerelőhöz. Ennek nagyon megörült, és hálásan mosolygott. Csak ekkor tűnt fel neki, mennyire közel nyomakodott néhány szemtelen fickó, akik leplezetlen pillantásokkal méregették őt. Egyikük kijelentette, hogy a fuvar nincs ám ingyen, és mivel ők most Anita miatt késnek az ebédről, ezért is kárpótlás illeti őket.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!