Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 15. rész

Szavazás átlaga: 5.43 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2021. május 5.
Hossz: 16 230 karakter
Elolvasva: 1 385 alkalommal
Ezen a héten, Lorenának rendhagyó módon szerdán és csütörtökön kellett bemennie az egyetemre.

– Na, milyen volt a hosszú hétvége? – kérdezte Klaudia az előadás alatt – Voltál bulizni?
– Persze. Most mind a négy napot végignyomtam – válaszolta Lorena.
– Az kemény. Én csak hármat. Lehet a csajok még kedden is buliztak, és azért nincsenek itt – mondta tréfásan a vörös démon, utalva a másik három barátnőjére a csoportból – És amúgy volt valami? – érdeklődött mosolyogva.
– Mire gondolsz? – kérdezett vissza a barna hajú lány egy kacér mosoly kíséretében, miközben tollával ráérősen jegyzetelt.
– Jajj ne szórakozz már! Tudod Te! Keféltél?
– Meglehet – felelte vigyorogva Lorena.
– Melyik buliban?
– Mindegyikben.
– Te kis ribanc... végigkefélted az egész hétvégét??? – hadarta suttogva Klaudia, majd mindketten elnevették magukat, mire pár hallgató hátrafordulva, türelmetlenül rájuk pillantott.

– De kurva unalmas – jelentette ki halkan a vörös hajú csaj a következő órán. Lorena csak egyetértően bólogatott – Nem lépünk le? Az egyik plázában kinéztem magamnak egy jó kis felsőt.
– Most? – kérdezte megdöbbenve a másik.
– Miért mikor? Mire végzünk, addigra már bezárnak a plázák.
– De most órán vagyunk.
– Na és? Úgyis mindent elküldenek a neten. Menjünk már, Te is nézhetnél magadnak valamit! – győzködte Klaudia.
– Most nem terveztem venni semmit.
– Akkor csak kísérj el!
A legközelebbi bevásárlóközpont egyik ruhaboltjában állva, az összehajtogatott ruhák között válogattak. Mikor Lorena próbaképpen a felső testéhez igazított egy világoskék felsőt, akkor csoporttársa rászólt.
– Az szar. Tedd ki jobban a melleidet!
Bár a lány eredetileg csak nézelődni szeretett volna, ennek ellenére mégis hagyta magát rábeszélni egy fekete, hosszú csipkeujjú, természetesen kivágott felsőre. Nem tudta nem észrevenni, hogy Klaudia igen sok pénzt tart magánál, és nem fél költeni, mivel az előre kinézett top mellett még pár másikat, egy szoknyát, illetve fehérneműket is beújított magának. A vásárlás végeztével a két nő Klaudia kilencedik kerületi albérlete felé vette az irányt.
A vörös démon birodalmában felpróbálták a frissen beszerzett darabokat. Lorena csak egyszer villantotta meg melltartóját, viszont a másik lány többször, sőt egy alkalommal lazán fehérneműre vetkőzött.
– Na milyen? – kérdezte egyik kezét a csípőjére téve Klaudia, mikor a fekete szoknya is rajta volt.
– Nem rossz – állapította meg mosolyogva a barna hajú csaj.
– A tied is kurva jó... – mondta közelebb lépve a vörös bestia – ... mondtam, hogy dögös ez a felső – folytatta tenyereivel többször végigsimítva barátnője csipkébe bújtatott karjain. Mogyoróbarna szempárjával a szemeibe nézett, aztán az arcához hajolva lesmárolta. Csókja eleinte lágy volt, ám hamar egyre követelőzőbbé változott. Rámarkolt a melleire, gyúrogatta őket, azután a csaj kezeit a saját kebleire húzta. A két nő egymást
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
észve
nyelvcsatázott, utána a vörös hirtelen az ágyára lökte a barnát.
Lorenának azóta tetszett a csípőjén ülő, nyakát csókolgató dög, mióta először megpillantotta az egyetem előadótermében. Titkon remélte, hogy egyszer majd megkóstolhatja a punciját, viszont azt nem gondolta volna, hogy ilyen hamar, ilyen könnyen sor fog kerülni a dologra. Klaudia lerángatta róla az alsó ruházatát, lehúzta a felsőjét, a melltartóját, végül a személyes ruhadarabjaitól is megszabadult. Formás, nőies testével a szintén meztelen partnernőjére feküdt. Nagy méretű ikreit az övéihez préselve, újból a szájába dugta a nyelvét. Erősen gyúrta, s szenvedélyesen végignyalta halmait, aztán intenzíven keményre szívta a bimbóit, melyeket egy-egy hangos cuppanás kíséretében engedett el. Följebb mászott, hogy dinnyéit a lány arcába nyomhassa. Lorena hevesen, lihegve falta, szopta az áhított melleket.
Klaudia lefele haladt ajkaival a csupasz, fehér bőrfelületen. Megállt a lágyéknál, azzal nyelvét végighúzta a combok belsején, végezetül rátért a nedvedző vaginára. Halkan nyögdécselve merült el a rózsaszín pinában. Határozott nyelvcsapásokkal, alulról felfele kényeztette a csillogó szeméremajkakat. A rövid szünetekben, amikor éppen nem lefetyelt, akkor nyálat folyatott a lüktető húsra. A széttárt lábakkal sóhajtozó nőnek bejött szexpartnere technikája, valamint csodálta a tapasztalatáért, mert azt látta-érezte, hogy nagyon nem először csinálja. A vörös vadmacska felnyomta mutatóujját a hüvelybe, s gyorsan ki-be húzogatta. Rövidesen csatlakoztatta a középsőt, azután szájával lecsapott az illatos, érzékeny nyakra. Ajkaival több helyen kiszívta, miközben egy pillanatra sem állt le az ujjazással. Még egy kis nyálat engedett a szűk bejáratra, utána lassan belegyömöszölte a gyűrűsujját. Lorena eltátott szájjal nyöszörgött a lyukát szétfeszítő érzés, illetve a nyakába fúródó fogak kéjes fájdalmától. Szeretője három ujjal kitartóan baszta, fogaival pedig bejárta a finom, libabőrös nyakbőrt. Kis idő múlva a barna hajú csaj felnyögve, egész testében remegve a csúcsra ért.
Klaudia a hátára feküdt, s mosolyogva szétnyitotta combjait. A másik közéjük térdelve előbb lesmárolta, azután felvéve a korábban diktált tempót, szenvedélyesen nyalogatni kezdte a vadító illatú puncit. A fűszeres nedveket gondosan leszopkodta a húsos ajkakról, körkörösen nyaldosta a forró bemenetet, majd újra hosszában siklatta nyelvét a szeméremtesten. Szexpartnere egy kézzel megragadta a haját, azzal iramosan fel-le irányította a fejét. Pont úgy nyalatta magát vele, mint ahogy a pasik szokták szopatni.
– Ezaaaz! Nyald a pinámat! – kiáltotta. A csiklójára húzta az ajkakat, melyek közrefogták, azt követően pedig ütemesen szopogatták – Szívjad! – utasította társát, mire az erőteljes szivattyúzásba fogott bele – Szívd erősebben! – szólította fel nyögdécselve – Dugd be az ujjad! – kérte hangosan. Lorena engedelmeskedett, de közben nem függesztette fel a klitorisz ingerlését. Szeretőnője eltorzult arccal, kéjhangokat hallatva, körbe-körbe forgatta csípőjét. Egyszer csak váratlanul a combjai közé vette barátnője nyakát – Ezaaaz! Szívjaaad, baszd meg! – sikoltotta a plafon felé emelt arccal, előre-hátra mozgatva alfelét. Lorena az izmos lábak szorításának hatására, elvörösödött arccal munkálkodott. Fél perc múlva, Klaudia a fejére tapasztotta kezeit és még jobban a gyöngyére vonta ajkait. Összeszorított szemekkel, egy hatalmasat nyögve, remegve a majdnem a vaginájába fulladó lány szájába élvezett.
Miután lenyugodott, érzékien megcsókolta, utána az éjjeliszekrényéhez nyúlt, hogy levegye róla a rajta pihenő cigarettásdobozát. Kihúzott két szálat. Az egyiket vendége, a másikat saját szájába helyezte, végül mindkettőt egyenként meggyújtotta.

Csütörtök
Lorena halvány színű leopárdmintás kendőt viselve a nyakában, finoman rágózva nyugodtan jegyzetelt, miközben hallgatta az előadást az egyetemen. Az első óra közepe tájékán kinyílt az ajtó, majd belépett rajta Klaudia. A professzor nem szólt semmit, mivel már régen hozzászokott a késve érkező hallgatókhoz. A lány bokacsizmájával nagy zajt csapva a székekhez siettet, és ledobta magát barátnője mellé.
– Na csáó!
– Szia! Dolgoztál? – kérdezte halkan Lorena.
– Aha. Milyen csinos ez a kendő – állapította meg a vörös hajú csaj, azzal mutatóujjával lejjebb húzta a textilt – Aztakurva, mik ezek itt a nyakadon? – érdeklődött álnaivan, mire csoporttársa szégyenlősen elhúzta a fejét – Melyik pasi szívta így ki? – suttogta, egyik kezét a nő combjára téve – Vagy inkább egy csaj volt? – tette fel a kérdést, aztán tenyerével a keresztbe tett combok közé hatolt.
– Mit csinálsz? – kérdezte a másik meglepődött mosollyal, illetve tekintettel.
– Azt, amit tegnap – súgta izgatóan a fülébe, mialatt lassan, de erősen simogatta farmeren keresztül punciját. – Nem volt jó?
– Dehogynem...
– Akkor folytassuk!
– Fejezd be, megláthatnak!
– Ha feljössz hozzám suli után, akkor abbahagyom – mondta egyre erősebben dörzsölve a vaginát.
– Oké, felmegyek, csak hagyd abba!
Ahogy kimondta, társa elvette kezét a lábai közül. Megszűnt az ingerlés, ám ezzel nem lett megkönnyítve a helyzete, ugyanis nedves, felforrósodott puncival továbbra sem volt egyszerű az óra témájára koncentrálni.

Klaudia a falnak nyomta Lorenát, azután szenvedélyesen lesmárolta. Szájába szívta alsó ajkát, a fogai közé vette, s gyengéden hátrahúzta. Mikor elengedte levették bőrdzsekijeiket, külön-külön meglátogatták a fürdőszobát, végül a házigazda üdítőt töltött maguknak.
Bevonultak a hálószobába, ahol Lorena az ágy szélén, barátnője pedig a fotelben helyezkedett el.
– Te nem veszed le a csizmádat? – kérdezte mosolyogva a barna hajú lány.
– Szeretnéd, hogy levegyem? – kérdezett vissza, poharát a kezében tartva Klaudia.
– Nekem mindegy. Ahogy érzed.
– Nem veszem le, mert azt szeretném, hogy Te vedd le – jelentette ki könnyedén a vörös démon, aki most hűvös arckifejezésével, keresztbe tett lábaival a foteljében ülve, valóban olyan volt, mint egy szexdémon – Vedd le!
– Rendben – egyezett bele egy nagyjából öt másodperces hatásszünetet követően Lorena. Odasétált, letérdelt, lassan lehúzta a cipzárt az egyik lábbeliről, amit azután óvatosan levett. Szemei elé került a testszínű harisnyába bújtatott lábfej, valamint a tisztán látható, vörösre festett lábujjkörmök.
– Masszírozd! – utasította Klaudia, mire partnere eleget tett a kérésnek – Vedd le a másikat is! – parancsolta nem sokkal később, erre a barna hajú megismételte az előző mozdulatsort – Nyaljad! – kérte határozottan a rövid masszírozás után. Lorena csak meglepetten nézett – Azt mondtam nyald! – szólította fel erélyesebben, majd a csaj szájához szorította a lábát. A földön térdelő bátortalanul nyalogatni, szopogatni kezdte a jobb lábfej ujjait. Kis idő múlva Klaudia az ajkai elé tartotta a bal oldalit, amelyet szintén megcsókolgatott. A házigazda a forró szájba nyomta jobb lábát, melyet ki-be tologatott, aztán megtette ugyanezt a ballal – Húzd le a harisnyámat! – kérte. Csoporttársnője fáziskésését látva, a talpai közé kapta arcát – Azt mondtam húzd le, ribanc!
Lorena tüstént a fekete szoknya alá nyúlt, és lehúzta a fehérneműket. A lábak ismét fel lettek
k
alf
ín
alf
ál
alf
va
a számára, először egyenként, utána meg egyszerre. A rabnő egyre nagyobb hévvel siklatta nyelvét a lábujjakon, valamint a rajtuk lévő körmökön. Úrnője megint a szájába nyomta a jobb oldalit. Mozgatta benne egy darabig, azután olyan mélyre hatolt vele, amilyenre csak tudott. Szolgálója komótosan folydogáló nyállal tűrte a kiképzést. Másik lábfejéből is több centimétert eltüntetett a tüzes szájüregben. Lábaival elkente a nyálat Lorena arcán, majd lenyalatta talpait.
– Szopjad! – érkezett az újabb utasítás. A csaj a levegőben tartott lábfejet bekapta, s egyből elkezdte szopni. – Gyorsabban, ribanc... szopd úgy, mintha egy fasz lenne! – rendelte el. A rabszolgának ezt nem kellett kétszer mondani: heves bólogatással cumizta előbb az egyiket, kicsivel később a másikat. Megragadta őket és felváltva, megállás nélkül járatta rajtuk ajkait – Nyisd ki a szádat... nagyobbra! – parancsolta, azzal a nő ajkai közé próbálta
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
olni
lábait. Nem ment neki teljesen, de a lány így is eltorzult arccal, csordogáló nyállal fulladozott előtte. Klaudia megkegyelmezett neki: nagylábujjaival inkább a szája sarkait húzta szélesre. Előrébb hajolt, aztán nyálat folyatott az üregbe. Lorena elképzelni sem tudta hogyan tud úrnője ennyire pontosan célozni. A domina elhúzta végtagjait. Úgy tűnt véget értek a megpróbáltatások, ám ekkor a vörös démon a jobb talpával hirtelen egy emberes pofont adott rabnője arcára. Egy ideig még szopatta, nyalatta lábait, utána a jobbat újra a szájba dugva, óvatosan felállt, ezzel fekvő pozícióba
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítve
az addig térdelő lányt.
– Vedd le a ruháidat! – kérte szigorúan, talpát a torkára helyezve. A szőnyegen fekvő gombolni kezdte a farmerét – Gyorsabban! – kiáltotta, s fokozta lábfeje nyomását az egyre vörösödő arcú csaj nyakán. A szexrabszolga szélsebesen lemeztelenítette magát alul, de feljebb már nem tudott haladni.
– Nem tudom levenni a felsőm! – árulta el fojtott hangon.
– Akkor kérd, hogy vegyem el a lábam! – mondta hűvösen Klaudia.
– Kérlek, vedd el...
– Hogy mondod? – kérdezte úrnője, talpát erősebben szorítva torkára.
– Kérem, vegye el a lábát!
– Kérem mi?
– Úrnőm...?
– Mindjárt más – szólalt meg a domina, és eleget tett a kérésnek. Lorena gyorsan leszedte felső ruházatát, majd alázatosan visszafeküdt a földre.
Klaudia lábfejével végigtapogatta a melleit, azután a combjai közé lépett. A puncijára lépve, fel-le mozgatta talpát.
– Dugd ki a nyelved... jobban! – parancsolta szigorúan, aztán a sarkától indulva, pontosan a lábujjai tetejéig csúsztatta alsó végtagját a nyelven. A korábbinál jóval hevesebben dörzsölte a tüzes pinát, ezáltal szolgája hangos nyögdécselésbe csapott át. A kéjnedveket minden ingerlést követően lenyalatta talpáról, viszont az utolsó ilyennél már tempósan siklatta lábfejét a sikamlós ízlelőszerven. Nagylábujjával a hüvelybe hatolt, s keményen ki-be járatta.
Belemarkolt Lorena hajába, felállította, végül az ágyára lökte. Az arcára ült, azzal előre-hátra mozgatta csípőjét.
– Nyaljad, ribanc! – utasította. Levette felsőjét és nyögve gyúrogatta melleit. Az alatta elhelyezkedő nő kitartóan lefetyelte az arcán szánkázó, nedves puncit – Nyald ki a seggemet is! – adta ki az ukázt, fenekét a ficánkoló nyelv irányába fordítva. Hol az egyik, hol a másik lyukát nyalatta, közben előredőlve lecsapott a szétnyílt, hívogató puncira. Felülről lefele nyalta, nyálat folyatott rá, illetve időnként ráköpött egyet. Felnyomta mutatóujját, masszívan kefélte vele, bedugta a középsőt, egy perc elteltével pedig a gyűrűst. Három ujjal baszta hevesen, mialatt nyelvével a lüktető csiklót dörgölte. Helyet foglalt rabszolgája orrán, ezzel elzárva előle az oxigén szabad áramlását. Lorena fején trónolt egészen addig, amíg partnere nyöszörögve remegni nem kezdett. Felemelkedett, megvárta, hogy némi levegőhöz jusson, azután visszaült rá. Ezt még eljátszotta párszor, utána lemászott róla.
Éjjeliszekrényéből kihúzott egy hosszú rózsaszín dildót. A saját szájába illesztette, bólogatott rajta, végül a torkára nyomta. Ki-be járatta garatjában, majd a nyálától csöpögő műpéniszt a könyökein pihenő szolgálója szájüregébe rakta. Mozgatta benne, aztán tövig eltüntette. Lent tartotta a zajos öklendezés kezdetéig. Kihúzta, eltátott szájjal megcsodálta a nyúló nyálcsíkokat, végezetül visszanyomta a szűk torokba. Ismét megkúrta a maga torkát a segédeszköz segítségével. A felgyülemlett nyálat az alatta tátongó szájba folyatta, amibe megint beleigazította a műszerszámot, és az előző séma szerint megszopatta alázatos szolgáját.
– Basszál meg vele! – kérte a barna hajú lány kezébe adva az eszközt. Lorena a széttárt combok közé kuporodott. Rávetette magát a lucskos szeméremajkakra, majd a duzzadt csiklóra. Lassan a hüvelybe hatolt a műfasszal. A klitoriszt szívva eleinte gyengéden, később közepes tempóban mozgatta, ám Klaudia felszólításával gyors ütemre váltott át – Nyisd ki a szádat! – parancsolta a domina, aztán a kérésére megnyíló ajkak közé engedett egy kis nyálat. A szubmisszív csaj ezt a vaginára csorgatta, ügyesen eldolgozta, utána újfent a gyönggyel foglalkozott – Gyorsabban, ribanc! – kiabálta Klaudia. Egy perc elteltével megragadta partnere haját, combjaival közrefogta a nyakát, s egy mély, elnyújtott nyögés kíséretében, vonagló testtel a szájába élvezett.

A vörös démon nyála repült a levegőben, majd szétloccsant a barlang bejáratánál. Beleillesztette a dildót, azzal tövig járatva, keményen kefélte vele. Intenzíven szívogatta az erőteljesen sikoltozó nő csiklóját, de rövidesen áttért a melleire. Szétnyalta őket, végighúzta rajtuk fogait, ám a bimbókat sem kímélte, ugyanis mindkettőt alaposan megcsócsálta. Adott egy pofont a sikítozó lánynak, akinek ezután rámarkolt a torkára. A dildót szünet nélkül csúsztatgatta a pinában, ujjait azonban folyamatosan összébb szorította.
Lorena arca egyre vörösödött, ahogy a kéz könyörtelenül préselte a nyakát. Kis idő múlva már nem is a lyukában járó tárgyra, hanem a torkát szorító tenyérre fókuszált. Azt érezte, hogy az összes vére az agyába tódul. Egyszer csak valami foszforeszkálás jelent meg a szeme sarkaiban. Megállíthatatlanul egy vajszínű fátyol ereszkedett a szeme elé. Nem látott semmit...

... nem hallott semmit...

... teste pehelykönnyűvé vált...

... és csak zuhant a végtelen ürességbe...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.43 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. május 9. 13:31
#9
Érdekesre sikerült... izgató a leszbizés 8p
2
l
laja.jl
2021. május 16. 12:25
#7
Ez már brutál
1
cscsu50
2021. május 7. 13:48
#6
Nem, nem és nem
1
a
angel234
2021. május 6. 03:47
#5
A közepest nem éri el.4P
1
Andreas6
2021. május 5. 07:41
#3
Határozottan nem tetszett.
1
sunyilo
2021. május 5. 07:36
#2
Tényleg perverz...
1
T
Törté-Net
2021. május 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1