Missy, a sztriptíztáncos

Szavazás átlaga: 8.66 pont (119 szavazat)
Megjelenés: 2021. április 23.
Hossz: 34 733 karakter
Elolvasva: 3 035 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Missy nővérem sztriptíz-táncos. és akkor mi van. Állandóan védenem kellett a nővérkémet, amikor a barátaim megtudták, végeláthatatlan kérdések özönét és állandó élcelődést elindítva. Volt, aki még látta is fellépni, azaz levetkőzni. Végleg megszakítottam azzal a sráccal a kapcsolatom, aki feltette nekem a kérdést, mag akartam-e már dugni. Nehéz erről beszélnem. De, héééé!!! Én volnék a testvére, és nekem kell 'meg-vé-de-ni'. Már felnőtt nő, és azt tesz, amit csak akar.

Egy sztriptíz-táncos, nem kurva automatikusan. Együtt nőttem fel a nővérkémmel, tehát jól ismerem. Jó ember, azaz nő... na, értitek, hogy gondolom. Remek ember volt. Határozottan nem egy utca-művész, kurva, vagy ribanc; akit pénzért fel lehet szedni... Mindig ezt kellett hallgatnom. Sokat keres! Megéri a pénzét. Kétségtelen gyönyörű lány, és a testével megkeresni a pénzt a tandíjára, szerintem egy jó döntés. Mindketten még a szüleinknél laktunk, amíg iskolába jártunk. Hogy ne tudják meg a szüleink, a városon kívül dolgozott. Iskola és diploma után majd mást csinál.

Ezt én meg tudom érteni.

Több sztriptízbárban jártam már, de soha nem tettem be a lábamat oda, ahol Melissa. Érthetően szándékosan elkerültem. Egyébként elég messze volt a várostól, és épp ezért senki nem járt oda. Nos... egy kollégám meghívott a múlt héten egy legénybúcsúba. Ezt a srácot, a barátaival egyetemben nem ismertem. Sztriptízbárban éjszaka mulatozni, mindig is a kívánságlistámon szerepelt. 3 autónyi társaság; hegyek; 3 vagy 4 klub meglátogatása után, nem találjátok ki, hova állítottunk be. Igen, ahol ő dolgozott. Nem tudtam, hogy Missy itt dolgozik; Még soha nem jártam itt. Mindannyian befizettük magunkat és bementünk. Nem kell ecsetelnem, milyenek odabent az esték; sok kiabálás, hangzavar, van, aki tombol, és van, aki hallgat. Most sem volt másképp. A lárma miatt találnom kellett egy helyet, ahol kicsit csendesebb. Ez a bár hátsó részénben volt megfelelő számomra. Itt egy kisebb színpad, de kisebb tömeg is volt. Odaindultam. Félúton felnéztem a színpadon táncoló lányra. Magas, kicsi, tökéletesen formált fenék, nagy didik, hosszú fekete hajjal... Korábban már majdnem helyet foglaltam kb. 1 méterrel a kis színpad előtt. Felismertem az arcot... igen, Missy volt az.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 16 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.66 pont (119 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
lucky73
2021. június 2. 09:22
#23
Ez nagyon tetszett, jól megírt történet . Lesz folytatás ?
1
sportyman (alttpg)
2021. május 20. 16:04
#22
Nagyon tetszett! Érzéki végkifejlet, ami már az első táncnál megalapozódott. Ez az igazi, tiszta testvéri szeretet, amelyre mindkét fél vágyott, míg a lány bátorsága meg nem szülte a megoldást. Maximális élvezet, maximális pontszám!
1
l
laja.jl
2021. május 2. 16:42
#20
Összességében jó történet. Javul a nyelvezet.
1
gyuri0926
2021. április 30. 14:22
#19
Még szerencse , hogy 25 cm-es volt a fasza .
1
kivancsifancsi
2021. április 29. 10:47
#18
Fokozatosan javul a fordítás minősége , jobban odafigyelsz a magyaros szövegre .
1
t
tibee72
2021. április 26. 14:06
#17
Jó történet, tetszett.
1
JakeAmazing
2021. április 25. 20:24
#16
A történeted nyelvezete egyre jobb, de a kommentjeid még mindig szánalmasak és feleslegesek.
1
Bandyta77
2021. április 25. 13:35
#15
tök jó lett 🙂
1
SikeresOtto
2021. április 24. 12:44
#12
Ne hidd, hogy ez valami új dolog. Ismerek egy történetet (ie.600), ahol (!!!FIGYELEM SPOILER!!!) a papa elutazott hosszabb útra, ezalatt a fiú összejött a mamával. És igen hosszan, igen jól el voltak. (1) A papahazatért. Próbálták leplezni a kapcsolatot, mígnem a papa rá nem jött. (2) A fiú - talán hirtelen felindultságból megölte az apját. Az apa a probléma, ha kiveszem a történetből, eltűnik a probléma. De a probléma nem tűnt el. A környéken suttogni kezdték a történetet. Mígnem a fiú rá nem talál az anyjára, egy fiúval, aki talán a legmegátalkodottabban terjesztette a valóságot. (3) Itt a probléma, megölte őket. De a probléma nem szűnt meg. Nem volt maradása a helyen, világgá ment.
Miközben megy a világban nagy búsan és lelkiismeretfurdalástól gyötörve, amitől az otthontalanság ajándékait sem tudta élvezni. Összetalálkozott egy vándor szerzetessel. (4) Ez a szerzetes igen képzett, és megvalósított szerzetes volt. Tiszta életű. Akkoriban azzal a szóval írták le, hogy ÁRHÁT. Beszélgetet a fiúval, és kiderült, hogy földi. Beszélt neki a Buddha Dharmáról, próbálta okítani, illetve a kérdéseire válaszolni. A fiú nem volt hülye, ha a vándor szerzetes látja a múltat és jövőt, tudhat a bűnről, amit elkövetett. Hogyan szabadulhat tőle? (5) A bevált módszer: megölte a szerzetest. Levetkőztette, tetemét ott hagyta a az árok mentén, vadállatoknak martalékul. A ruháját és cuccait magához vette, és folytatta az Árhát vándorútját, a személyiségét magára öltve. Járt faluról falura, tanította mindazt, amit az Árhát korábban neki tanított, és próbálta utánozni annak gesztusait. Közben mondogatva. "Ó, boldogtalanság." (Ezt lehet vélni annak is, hogy arról beszél - a szanszkrit nyelv ilyen -, hogy szenvedés van. ) Ezt igen soká művelte, mert a történet elején tini volt, és mostanra már 30-on fölüli.
(6) Egy alkalommal a vendéglátói a lepedőjén spermafoltot találnak. Köztudott, hogy egy árhátnak ilyen testi funkciói nincsenek … (ez olyan mint a horror történet végén a sírból kinyúló kéz…)
 A történet olyan régen történt, hogy nem tudjuk leellenőrizni. Lehet a történet kitalált, hogy lejárassanak egy konkurens tanított, és semmi sem igaz belőle. (7)
***
Nem tudhatjuk. De tény, hogy a tanításokban azóta szerepelnek olyanok a bűnbánati szövegekben, mint Anya-gyilkosság, Apa-gyilkosság, egy Árhát vérének ontása, egy tanítónak Rossz hírének keltése, A közösség dolgainak ellopása, Ellentétek szítása a közösségben…

 
1
Kékég
2021. április 24. 07:52
#11
Kedves papi! Lehet el sem olvasod ezen soraimat, DE ezen oldalon szexuális történeteket vagyis történetben megírt fantáziálásokat olvasol. Többször tettem közzé írásokat más néven is ( oka elfelejtettem a jelszót és a regisztráló e-mail címem) és tapasztaltam az extrém szituációk hozzák az olvasókat lázba pont azért,  mert azokat valóságban nem életük meg. Itt az író a szereplőkkel játszhat lehet akár apja -lánya is hiszen ezek a csodás magyar betűk sorbarakásától függ minden valóság alap nélkül......
1
Ez egy válasz papi 2021. április 23. 11:03-kor írt üzenetére.
Kékég
2021. április 24. 07:45
#10
A mondásokat lopom. Amúgy meg azt mondom akkor válnál igazán "íróvá" ha a fordítasokból tetsző dolgokat magad szája íze szerint írnád meg. Becsüllek érte, de így csak egy "szimpla" műfordító vagy. Ha megsértettelek elnézést előre is...
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2021. április 23. 11:36-kor írt üzenetére.
a
angel234
2021. április 24. 04:17
#9
Jó történet,kezdesz mind jobbakat írni.
1
sunyilo
2021. április 23. 15:59
#8
A történet nem rossz. A fordításaidat olvasva egyre inkább az az érzésem, hogy a magyar nyelvet nem sikerült rendesen megtanulnod...
0
genius33
2021. április 23. 14:02
#7
Jó kis történet, nekem nagyon bejött. 
1