Ákos a BDSM minden eszközével
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ott

Szavazás átlaga: 6.53 pont (120 szavazat)
Megjelenés: 2021. április 7.
Hossz: 19 484 karakter
Elolvasva: 4 945 alkalommal
Sokáig gondolkoztam azon, hogy ezt leírjam de végül úgy döntöttem legyen.
A történet eleje inkább bevezetés a részletekbe. Valószínűleg 2-3 rész lesz, a kezdő rész eleje pedig mint bevezetés indul.
A történet teljesen valós és én utólag is beleegyeznék minden részletébe, már egy jó ideje, 2019 végén történt meg velem, amikor megismertem Ákost. Engem Viviennek hívnak egy 21 éves, világosbarna hajú magas lány vagyok, az a tipikus hostess lány kinézet és alkat. Sajnos hostess munkát mégsem tudtam végezni mert az egyetem mellet nem jött ki úgy az időm, ezért egy luxusautó kozmetikában voltam pár órában recepciós Budapesten. Itt találkoztam először Ákossal.

Ákos egy új sportkocsival érkezett, beállt a szalonba, és feljött a recepcióra leadni a kulcsot és aláírni a papírokat. Már amikor az ajtón belépett éreztem rajta az egyik kedvenc férfi parfümöm, de amikor odalépett a pulthoz akkor láttam csak igazán. Meglepődtem mert főleg idősebb férfiak voltak de ő nagyjából velem egy idős volt. Magas volt, helyes és nagyon határozott, már az asztalra is úgy tette le a kezét, hogy egyértelmű volt, hogy milyen ember. Én konkrétan elpirosodva kérdeztem össze vissza dolgokat zavaromban, de ez nem tartott sokáig mert miután egy rossz papírt nyomtattam ki, Ákos rám szólt hogy, “Minek dolgozol itt, ha még ehhez sem értesz? ” Hirtelen csak annyit tudtam mondani hogy “Bocsánat”. és közben arra gondoltam bárcsak hozzá nyomná a fejem a nyomtatóhoz a nyakamnál fogva, és úgy kéne elnézést kérnem tőle.

Odaadtam a jó papírt, hirtelen alá is írta és már rohant is el, én csak utána néztem meg, hogy egyáltalán mit is rendelt mert abból látom mikor jön vissza. Szerencsémre pont a műszakom lejárata előtt lett kész az autója és reménykedtem hogy még én leszek itt amikor jön érte.

Megérkezett pont időre, és már amikor lent a szalonban nézegette az autóját, már akkor tudtam, hogy talán egy régi álmom kulcsát tartja ő a kezében. (És itt most nem az autó kulcsra gondolok, mert ki nem szereti a szép autókat de amire én vágyok az más)

Feljött hozzám, aláírni a számlát és fizetni. Az a belépés ahogy egy ajtón bejött, soha nem gondoltam, hogy ez is lehet vonzó, de mégis. Én megint nagyon zavarban voltam, amit észre vett és megkérdezte, hogy “Mindig ilyen zavarban vagy, vagy csak nekem szól? ” Hat én össze vissza beszéltem mindent, természetesen a kis “szemét” észre vette és felnézett a telefonjából és mosolyogva várta, hogy befejezzem a baromságaimat amitől csak meg pirosabb lettem. Vége volt a habogásomnak de a
k
alf
ín
alf
os
csend helyett inkább nevetett és közölte hogy, ő is tud a semmiről ennyit beszélni. De mondtam neki, hogy sajnos pár perc és végzek úgyhogy erre nem lesz lehetőség. Ekkor el se hittem de felajánlotta, hogy elvisz haza. Én mint egy kislány próbáltam nem kimutatni mennyire örülök, hogy megtudtam hogy szingli és hogy valószínűleg akar tőlem valamit.

Útközben majdnem elaludtam, mert az autó hihetetlen kényelmes volt és valami chill zene is szólt. Sokszor megdicsérte a hajam, mesélt a munkájáról, meg, hogy már egy ideje egyedül van.

Mielőtt kiszálltam elkérte a telefonszámom és
végülis már este pár nappal későbbre megbeszéltünk egy randit.
A randin nagyon jól éreztem magam, végtelenül kedves volt, de mindenben irányított, úgy csókolt meg, hogy már szinte az első csóknál a nyakamat szorította. Felajánlotta, hogy menjünk fel hozzá, amit elfogadtam. (Kb annyira lehettem nedves hogy azt sajnáltam hogy nem volt nálam betét).

Amikor beléptünk a lakásba kérdés nélkül az ajtóhoz szorított a nyakamnál fogva, levegőt nem kaptam és így csókolt meg. Konkrétan a benti tükörben a teljes keze látszott a torkomon pirosan. Innét nincs vissza út gondoltam, amióta az eszemet tudom erre vágytam, egy határozott sikeres férfi aki
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
, megver, elfenekel és nem egy idegen hanem egy korombeli akibe szerelmes lehetek.

Közölte, hogy csak tiszta lányokhoz ér hozzá ezért a hajamnál fogva beráncigált a fürdőbe ahol konkrétan jég hideg vízzel fürdetett addig amíg már nem sírtam. Ekkor mélyen a szemembe nézett és csak annyit kérdezett, hogy biztos szeretném folytatni a mai estét. Én a hidegtől remegve de bólogattam némán miközben az arcomon folyt a víz és a könnyeim, amikor megölelt és azzal a mozdulattal megint egy falon találtam magam miközben a torkomat szorította és pofozott. Pofozás közben elmondta, hogy úgy kell viselkedjek mint egy jó kislány és akkor minden rendben lesz. Én erre csak annyit mondtam hogy rendben apu.

Erre bevonszolt egy szobába ahol a földre lökött és üvöltött velem, hogy egy borzalmas, haszontalan kislány vagyok, aki csak szégyent hoz az apukájára és amúgy is őt csak egy ember nevezheti így, én pedig ahhoz egy senki vagyok, hogy így hívjam őt. Megint sírtam és csak annyit mondtam, sajnálom apa sajnálom. Felrángatott a földről és elkezdett elfenekelni az egyik kezével miközben a másikkal a nyakamat szorította. Megparancsolta, hogy feküdjek az ágyra és meg ne mozduljak. Kiment és visszatért valamivel, amitől nagyon de nagyon féltem...

2. Rész, folytatás

Ott hagytam abba az első részét a történetnek, hogy Ákos bejött valami félelmetessel.
Ez nem más volt, mint egy vas pálca aminek a vége érdes volt. Én akkor már vizesen,
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
va
feküdtem és mostmár a veréstől is féltem mert tudtam, hogy ez fog következni.

Furcsa módon álmodozásaim során én mindig úgy képzeltem el hogy a férfi aki ezt megteszi velem, közben
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakol
, megszopat de Ákos még csak a kabátját sem vette le, és emiatt közben már a fejemben ilyen film jelenetek mentek, mint amikor a meztelen lányoknak viszi le az elrabló az ételt a pincébe.

Ezek a gondolkodásaim hamar abba maradtak mert megparancsolta hogy álljak a falhoz. Mivel lassan mentem ezért oda lökött, és a vizes hajamnál fogva oda szorította a fejemet a falhoz.
Közölte hogy ezzel a vas pálcával most addig fog verni amíg a lábamon állok. Én némán elmorzsoltam egy könnycseppet és bólintottam jelezve hogy készen állok.

Borzalmas fájdalom volt az egész hátamon és a combomon, alig kellet 10-15 ütés és egyszerűen a földre hullottam és összegömbölyödve sírtam. De közben élveztem, egy olyan érzés ment rajtam végig mintha kívülről néznem a testem, és az a belső hang ami mindnekinek van, most elhalgatott és csak Ákos parancsoló szavai irányították a testem.

Tehát ott sírtam a földön, megverve,
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
va
amikor a vizes hajamat feltekerte a csuklójára, és közben a fejemre lépett a lábával én kiabáltam hogy “kérlek ne”, amire felrántott maga mellé a hajamnál fogva és közölte hogy, nem azért hozott fel magához hogy megdugjon, mert ő soha nem fog engem megdugni mert ahhoz egy senki vagyok.

Én elcsukló szinte suttogó hangon csak annyit tudtam kérdezni “de miért apa? ”. Rám kiabált hogy azért mert nem érdemlem meg, mivel egy nulla vagyok, hogy csak szánalomból hozott ide, és közölte hogyha valaha is azt gondoltam magamról, hogy érek valamit azt felejtsem el, mert egy senki vagyok.

Miután ezeket elmondta meg is pofozott és megparancsolta hogy azonnal kövessem, teljesen meztelen voltam, ezért nem értem miért megyünk az ajtóhoz, de amikor oda értünk közölte hogy elvisz egy helyre ahol a végső
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ását
megkapom ami jár nekem.
Én nem értettem mert vizesen meztelenül álltam az ajtóban, és hogy most így hogy menjek ki, de ő csak egy pokrócot dobott a földre és megparancsolta hogy a kocsiig tekerjem ebbe magam, hogy ne hozzak szégyent rá.

Kint tél lévén borzalmasan hideg volt és ráadásul ködös esős éjjel volt, a kocsiig én nagyjából megfagytam, amikor is azt hittem végre a meleg autó, de ehelyett elvette tőlem a pokrócot és be parancsolt a csomagtartóba.

Elindultunk, én vizesen, a pár perce szerzett vas pálcás sebeim fájdalmát folyamatosan érezve, reszketve a hidegtől a csomagtartóban. Végig csak arra gondoltam hogy erre vártam 20 éve és most itt van. Hamarosan megálltunk, és nyílt a csomagtartó, egy erdő szélén voltunk, teljesen sötét volt, de a köd miatt amúgy sem lehetett volna látni, egyre jobban szakadt a fagyos eső.

Ákos, elővett egy vastag hosszú kötelet amit a nyakamon és a melleimen áttekert nagyon szorosan, és elindultunk az erdő felé. Némán sétáltunk egymás mellett, én meztelenül vizesen, a körülbelül – 2 fokban a szakadó fagyos esőben, közben megpróbáltam megfogni a kezét vagy belékarolni de olyankor egy pofont adott és rám szólt hogy viselkedjek. Oda értünk egy fához, nekem már nagyon fájt a talpam mert a fagyos talajon kb minden szúrta. Ekkor megparancsolta, hogy háttal a fához szépen álljak oda.

Végig futott a nyakamtól a bokámig a kötél és a fa körül is így mozdulni sem tudtam, és ráadásul pont úgy volt a fa, hogy rám esett végig az eső. Alig láttam már a vizes hajamtól a sötétben és ködben, de már nem bírtam és megkérdeztem, hogy mi ez az egész mi lesz most.

Ákos eltűrte a fülem mögé a hajam, mosolygott, adott egy puszit a homlokomra hátrébb lépett, és csak ezt mondta el nagyjából:
“Tudod mi lenne a legjobb érzés a világon neked? Ha én most jól elfenekelnélek itt az erdőben egy fához kötözve éjjel a ködben és esőben, utána
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
va
hazavinnélek, ahol melegvízben megfürdetnélek, és utána egész éjjel hozzámbujhatnál, miközben én a fejed simogatom és így aludnál. ”

Én elkezdtem valamiért sírni, és csak annyit tudtam mondani “Kérlek kérlek könyörgöm legyen ez”

Erre ő csak annyit mondott “Emlékszel mielőtt eljöttünk mit mondtam? Életed legnagyobb büntetését kapod meg, és abban ilyen dolgok nem lehetnek”

Én könyörögtem sírva és elkezdtem félni hogy most megöl vagy mi lesz. De nem ez lett.

Életem egyik legmegrázóbb dolgát mondta: “Lehetne az a büntetésed hogy elverlek és haza viszlek, aztán egy pár napos megfázással megúszod de nem ez a büntetésed, A büntetésed az hogy megismertél,
hogy láthattad, hogy igenis létezik az amiről álmodsz, egy olyan férfi és párkapcsolat amiről a legtöbb lány álmodik, egy gondtalan élet amiben a bdsm
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ás
minden mennyiségben kiélhető. De te nem az vagy aki ebben szereplő lesz és ezt egy életen át nézheted majd magadon”

Én itt már csak sírtam mást nem tudtam, ekkor jöttem rá hogy amiket még nála mondott azokat komolyan gondolta és nem csak izgatásból mondta őket. Sírva már alig érthetően csak annyit tudtam kinyögni hogy “De miért, mi volt akkor ez az egész??? ”

Egyszerűen válaszolt: “Egyetlen egy lány van, akit én ettől a fától eloldoznék és addig ölelném amíg felmelegszik, ő egy különleges lány, te pedig egy senki vagy, ezért te most itt maradsz miután
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoltalak
és megvertelek”

Ezután megláttam hogy nála van a táskám és az összes cuccom, kivette a telefonom, kitörölte a számát és minden beszélgetésünk. Én sírva kértem hogy kössön ki és adja oda a telefonomat

Még egyet mosolygott és annyit mondott “Soha ne keress vagy próbálkozz, és most kapod meg a büntetésed, sírj ahogy akarsz egy erdő közepén vagyunk éjjel 1kor”

Ekkor hozott egy vastagabb tűt és a jobb kezemet oda feszítette a fához.
Ezt mondta:” A büntetésed hogy egész életedben nézheted annak a lánynak a nevét aki nem te vagy, akit egy életre haza vinnék ettől a fától, te pedig egy nézheted, hogy ez nem te vagy, mert te ehhez is egy senki vagy, egy életen át minden nap eszedbe fog jutni hogy te itt lettél hagyva mint egy utolsó senki”
Én ezen a ponton sírva üvöltöttem és inkább becsuktam a szemem.

Miután belevéste a lány nevét a kezembe, elővett egy bőr övet, aminek fém volt a vége, és valami rettenetes módon elvert vele, közben néha abbahagyta, és mivel a sírástól már annyira kába voltam alig tudtam reagálni arra hogy néha eloldozott a fától és a földön
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolt
, amennyire emlékszem, nagyon élveztem, könyörögtem neki, hogy még
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
oljon
, néha felrántott a földről és tövig dugta a farkát a számban, miközben a csurom vizes hajamnál fogva szopatott, és pofozott végig. A végen egészen a torkom aljáig ráhúzta a farkára a fejemet, és akkor élvezett el. Alig kaptam levegőt miközben újra vissza kötözött a fához. Még köhögtem és sírtam mert azóta már annyi seb, és a kezembe vésett név fájdalma volt a – 1 fokban, hogy nem tudtam elviselni.

Nevetett rajtam, nem is mondott semmit, csak
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
óan
nevetett, hozzám lépett, miközben ott voltam mesztelenül kikötözve, vizesen, csupa sebbel, csak annyit súgott a fülembe „Sok szerencsét, hogy innét élve hazajuss”

Én minden eddiginél jobban sírtam, már üvöltve, mert láttam, hogy elindul, és otthagy így ahogy vagyok, a maradék erőmből kiabáltam utána hogy „könyörgöm apa ne hagyj itt, szeretlek, én vagyok a te kislányod, kérlek ne hagyj itt!!! ” „Ákos ne tedd ezt velem könyörgömmmmm”

De már messziről hallottam, hogy beindítja az autóját és elhajt.
Ekkor már annyira sok volt minden, hogy elájultam a sírástól, a hidegtől, a vizes hajamtól, a sebektől, a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ottságtól
, és a félelemtől hogy télen a – 1 fokban egyedül vagyok egy erdőben és innét hogy fogok valaha szabadulni.

Amire kinyitottam a szemem az első emlékeim, hogy a barátnőm lakásán vagyok, ő pedig egy teát hoz éppen be a szobába. Látta hogy felébredek és kérdezte hogy “na mivan nagy buli volt? ” Éjjel 4 kor estél be csurom vizesen”

Én alig tudtam megszólalni, de nem tudtam hogy nem csak álmodtam e, ezért felhúztam a jobb karomon a pizsamát és ott volt a név. Kicsit sokkosan de csak annyit mondtam a barátnőmnek hogy nem emlékszem semmire de minden rendben csak kicsit megfáztam az este.

Elmentem vettem egy forró fürdőt, a vas pálca sebeit égette a víz, a kezemen pedig egy női név mélyen belevésve, emlékeztetve arra hogy bármilyen csinos, okos és művelt lány vagyok, hogy mindenhol körbe rajonganak a férfiak, de neki más kell és amiről álmodtam, talán soha nem valósul meg.

3. rész – 8 hónappal később

Ott fejezetem be, hogy miután Ákos kikötözött és megvert az erdőben miután nála is megvert, a barátnőmnél ébredtem és a zuhanyozóban sírtam a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ottság
és a sebek fájdalmától. Teltek a napok és a hónapok miután ez történt, de már semmi nem volt ugyan az mint előtte. Úgy éreztem, hogy eljutottam egy olyan helyzetbe, mivel megtapasztaltam milyen az ha tényleg te vagy a szürke 50 árnyalatából a főszereplő, ahol a világ és minden más férfi egy unalmas és átlagos életté vált. Hogy élvezhettem volna bárkivel akár egy randit is, amikor arról meséltek, hogy a haverjaival
r
alf
és
alf
ze
alf
ge
alf
n
beestek egy tóba. Miközben Ákos olyan karizmatikus és intelligens volt, hogy elolvadtam és amikor vele voltam végig csak a kezét néztem várva, hogy mikor fog végre folytogatni és kiköltözni. Imádtam mert egyszerre volt egy apa lánya, úgymond kislány apuci kapcsolat, de
k
alf
ín
alf
bdsm is, mert ő úgy tudott
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ni
, hogy mindig pontosan tudta mikor kell magához húzni és megölelnie, de tényleg mindig a legjobb pillanatban, azelőtt mielőtt lelkileg összeomlottam volna húzott magához és közölte hogy nagyon szeret, én olyankor mindig a sírós piros arcommal mosolyogtam, hogy „én is nagyon szeretlek, és ezt annyira jó pillanatban mondtad”

Tudtam, hogy azt mondta hogy nem szabad keresnem, és a kezembe vésett női név hege ott volt, mindig amikor csak eszembe jutott nézhettem hogy nem vagyok elég jó neki, de elhatároztam hogy én akkor is megkeresem.

Esténként elképzeltem ahogy újra elver egy vaspálcával, a puncimat végig üti, miközben kiabál velem és
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
, a fejemet a víz alá nyomja és a hajamnál fogva ránt ki belőle amíg nem sírok, eszembe jutottak az erődben történtek, a
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolás
, és az hogy többször is a kislányának nevezett.
Sajnos sokszor annyira beleéltem magam ebbe miközben masztiztam, hogy közben eszembe jutott, hogy szinte semmi esélyem, hogy újra hozzámérjen egy ujjal is, és ilyenkor csak sírtam és úgy aludtam el.

Viszont egyszer az egyik ilyen alkalommal nem érdekelt semmi és újra megkerestem, kb éjjel 2 volt, meglepetésemre azonnal válaszolt, annyit írt “személyesen most, küld a címet”

Elküldtem és 25 perc múlva itt is volt, nagyon féltem hogy mi lesz. Egy fekete bőrkabátban volt és amikor mentem az autója felé kiszállt hogy kinyissa nekem az ajtót, olyan nedves voltam hogy féltem a semmitől el fogok élvezni bármi hozzámér, tudtam hogy ezzel nagyon kihúztam a gyufát. Ákos eléggé feszülten elkezdett faggatni:

“Mit nem értettél meg a múltkor? ”
“Te ilyen nyomorult vagy hogy ennyi eszed sincs? ” és hasonló kérdések.

Én csak dadogtam, „hogy hát hiányzol és hogy azt hiszem szerelmes vagyok beléd. ” Ettől meg idegesebb lett és közölte, hogy most egy életre elveszi a kedvem attól hogy megkeressem. Közben kiértünk egy hegy közepén levő köves részre, éjjel 2 volt és sötét. Kiszálltunk az autóból, Ákos megcsókolt de ahogy utána rámnézett, valamiért egyből elkezdtem sírni, láttam a szemében hogy most olyan kegyetlen büntetést kapok amire nem vagyok felkészülve. Elő vett egy pisztolyt amit a számba rakott és közölte hogy azonnal vegyem le minden ruhám, és én sírva de megtettem. Mivel nem készültem erre így nem voltam teljesen gyantázva, ami miatt láttam hogy Ákos megint kinevet.

A pisztollyal a fejemen odavezetett egy nagyon nagy kőhöz amire ráparancsolt, ami amúgy hideg volt és vágott is. A levegőbe lőtt, aztán mellém, utána pedig a homlokomhoz nyomta a pisztolyt és közben elkezdett ujjazni, annyira féltem, de úgy élveztem hogy folyt belőlem a nedv és éreztem ahogy a combomon folyik végig. Egyszer csak abbahagyta, és a nyakamnál fogva levágott a földre az apró kövekre.

Elővett egy fém pálcát, és megparancsolta, hogy minden egyes ütés után hangosan mondjam „nem gyantáztatok, egy igénytelen senki vagyok”, a földön elvert, miközben ezt mondtam, és már megint sírtam mert ahogy a testemet próbáltam összehúzni az ütésekkor, a kövek nagyon vágtak.

Könyörögtem neki hogy dugj már meg apa kérlek apuci kérlek, akármennyire is fájt mindenem akartam, hogy
s
alf
alf
te
alf
alf
szakoljon
miközben szenvedek. Csak nevetett rajtam hogy milyen szánalmas vagyok és rálépett a fejemre. Közben levette a ruháit és összekötötte hátul a kezeim, és azt meg fogva bevonszolt az erődbe. Ott ismét hozzákötözött egy fához és elkezdett verni. Egy vékony vaspálcával vert ami borzalmasan fájt, pár helyen el is repedt a bőrőm olyan erősen ütött, sírtam, az ütéseket számolnom kellet, és ha elrontottam, akkora volt a következő hogy felrepedt a fenekemen a bőr, könyörögtem hogy ezt már ne, és hogy soha többet nem keresem csak engedjen el végre.

De nem hagyta abba, néha megált de csak azért hogy egy kicsit
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
ololjon
, azt nagyon élveztem, de a sebek fájdalmátol csak sírni tudtam. Végül belém élvezett miközben sírtam a fájdalomtól és közölte, hogy most nem lesz olyan szerencsém mint a múltkor mert akkor ő hívott egy magán taxit hogy „takarítsanak el onnét”, viszont most erre még jobban körbetekert egy lánccal és elkezdett ujjazni, már majdnem elélveztem amikor abbahagyta, és közölte hogy most hogy már annyira kikötözött hogy biztos nem szabadulok mint a múltkor és segítség se lesz.

Mielőtt elment megnézte a kezemen a korábban belevésett nevet, mosolygott és csak annyit mondott hogy “te soha nem leszel elég jó, rajtad csak nevetni lehet te szánalmas senki” és tényleg ki is nevetett.

Otthagyott egyedül, a pár kis repedés a bőrömön még nagyon picit
v
alf
ér
alf
ze
alf
tt
, de az egész testem annyira kimerült a verésben, hogy már sírni sem tudtam csak hallgattam az állatok hangját, mert teljesen egyedül voltam az erdőben. Teltek az órák, nem tudtam mi lesz velem, végig attól féltem hogy egy idegen megtalál így és
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakol
, mert eddig a stressztől le sem esett hogy a múltkor az idegen nem „véletlenül” vitt haza hajnal 4 kor. (hogy is lehettem ilyen naiv)

Arról, hogy végül hogy kerültem ki az erdőből nem tudok beszélni, de tudom hogy Ákos ezzel egy végső figyelmeztetést adott, a kezembe vésett női név pedig minden nap figyelmeztetett arra hogy az ő életében én maximum egy vicc vagyok.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.53 pont (120 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
ackermann
2023. október 13. 00:10
#15
Ez hol BDSM kategória? Ez már inkább lelki és fizikai bántalmazás. :( 
1
F
Főnix
2021. április 26. 10:31
#14
Ezt női szemmel is borzalmas volt olvasni...
1
l
laja.jl
2021. április 11. 08:58
#12
Libidó romboló kategória csúcsa nálam.
1
J
Jopofa60
2021. április 8. 22:28
#11
Utálatos
1
B
Bluedevil
2021. április 8. 16:42
#10
Ezt nehéz megemészteni!
1
Fluxus
2021. április 7. 19:48
#9
A szürke szürke árnyalata...
1
cscsu50
2021. április 7. 12:52
#8
kár volt feltenni
1
p
papi
2021. április 7. 11:57
#7
Nem szeretem az ilyen írásokat még akkor sem ha a fantázia szüleménye. Hát még ha megtörtént.
1
sunyilo
2021. április 7. 10:31
#6
Baromság, úgy ahogy van...
1
Andreas6
2021. április 7. 07:54
#5
Nehéz elhinni, hogy léteznek ilyen ostoba tyúkok.
1
a
angel234
2021. április 7. 05:04
#3
Én meg azt,hogy lehetnek ilyen férfiak.
1
veteran
2021. április 7. 03:40
#2
Ezeket a nőket sohasem fogom megérteni.
1
T
Törté-Net
2021. április 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1