Vágyak...

Szavazás átlaga: 5.31 pont (26 szavazat)
Megjelenés: 2020. szeptember 18.
Hossz: 8 125 karakter
Elolvasva: 372 alkalommal
A férfi a frankosan kényelmes kanapén ült, és közben nézte a tévét maga előtt, ép a kapcsolóért nyúlt volna, mikor hirtelen halk, de vonzó zene kezdet áradni a rádióból. Oda nézet a tárgyra, hogy miért szólalt meg, vagy mi által.
Amikor meglátta kedvesét egy ballonkabát volt rajta, finoman átkötve, szemét takarta egy kalap, így úgy nézet ki, mint egy detektív, de egy furcsaság volt rajta, a lábait jobban kiemelte egy fekete hegyes orrú magas sarkú csizmával, ami kikacsingatott a kabát alól.
Szép apránként párja felé fordult, a kalapja alól lassan nézet ki rá, a huncutsággal átitatott szemeit rászegezte, és egy minden ravaszsággal és bájjal rámosolyog, mivel ezzel kecsegtetne számára, hogy nagyon pajzán percek következnek számukra.

A férfinek úgy vert a szíve, mint legelső találkozásukkor, és tinédzsernek érezte magát, mintha valami rosszat követne el ezzel, miközben nem. A nő szép lassan kecses léptekkel közeledik társához, közben úgy tett mintha kioldaná a kabátja megkötőjét. Elé ált, s majd a kezét megfogja, s rárakta a kabát kötőjére, hogy ő nyissa ki a meglepést kecsegtető, és érzelmekkel párosult ajándékát.

Ahogy oldja ki a csomagot, fokozatosan izgatott hangulatba keveredik, és a vére is egyre jobban felperzselődik benne, és árad minden felé.
A kabát szép lassan lecsúszik a válláról a szőnyegre, s majd vele együtt repülve landolt a kalapja is. Göndörösre göndörített barna haja huncutkodva ölelte át gyönyörűen bársonyos arcbőrét. Nyakán egy piros gyöngysor csüngött a mellei közé. A szó is megállt benne, ahogy ott állt csipke tömkelegében. Egy fekete tunika volt megbolondítva minden finomsággal. A melltartó kosara piros volt, a pántja fekete közte egy piros masni díszelgett, és a melltartó alatti része fekete csipke övezte körbe vonzó testét. Az alsó részénél egy fekete csipkés tanga állt vele, szembe bal oldalán ennek is egy piros masni. Csak az ostor hiányzott a kezéből, de ezt pótolta volna mással.

Óvatosan felé hajolt a szemébe nézet, terpeszben állt párhuzamosan a pasi lábával. Kezeivel először a férfi arcát simogatta meg szelíd tapintásokkal, ölelésekkel párosítva hosszú lélegzett elálló csókcsatákkal vegyítve. Simogatások sorozatában a férfiról végre lekerült felső öltözéke, így a fél meztelen igazság tárult a nő elé.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.31 pont (26 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2020. október 7. 04:02
#7
Fantázia van benne,de csak közepes lett.
1
sunyilo
2020. szeptember 18. 08:14
#5
Szép fantázia. A stíluson van még mit csiszolni, és éremes a helyesírás-ellenőrzőt lefuttani beküldés előtt.
1
Andreas6
2020. szeptember 18. 08:05
#4
Annyira összebonyolítod a fogalmazást, hogy sok helyen értelmetlenné válik. Számomra élvezhetetlen volt.
1
l
laja.jl
2020. szeptember 18. 07:08
#3
Ígéretes.
Gyakorolni, gyakorolni...
1
veteran
2020. szeptember 18. 03:08
#2
Igazi szeretkezés elképzelése, kár hogy a beteljesülést elsietted.
1
T
Törté-Net
2020. szeptember 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1