Amikor a lányok játszanak

Szavazás átlaga: 6.61 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2020. szeptember 16.
Hossz: 30 109 karakter
Elolvasva: 2 001 alkalommal
Magamhoz térve első gondolatom a kislányom volt. mi lehet vele? el kellett volna már hozni rég apósomtól. hiányzik nagyon a szentem. Gyors zuhany után felöltöztem, iratok, kocsikulcs nálam. Egy táskába gyorsan bedobáltam pár gyerekruhát meg amit kincsem szeret, még csokit is. És indultam érte. Ideges voltam, lelkiismeret furdalással küszködtem és nagy csend volt a lakásban. Ennek is tudható be, hogy a gyerekszobán kívül minden helyiségbe benéztem, de sehol senki. A buli nyomai ugyan eltűntek, minden feltakarítva, helyre rakva, de csak ennyi. Indulok. A közlekedőben megállok. Képzelődtem tuti, mert az üres lakásban mégis hangokat hallottam. Köztük kislányom hangját is. Ejh, éppen a Barbi szobába nem néztem be. Benyitok. A szőnyegen fekszik Timi és mellette csöppségem. Megölelem, megpuszilgatom, ő átkarolja a nyakam és minden kérdés nélkül kinyilatkoztatja, hogy egész hétvégén jól viselkedett mindenhol. Tudom életkém. Boldog vagyok. Puszi Timinek is és rengeteg köszi amiért neki volt annyi esze hogy hazahozta, ismervén a hétvégi beosztást. Bennem úgy látszik nem volt ennyi. Rossz anya vagyok. Elsírom magam. Mindkét helyről vigasztaló szavak és kislányomtól rengeteg puszi. Viszonzom természetesen. Timi vigaszképpen csak a karom érinti, simogatja meg amivel a csöppségem tartom. Ezt is hálásan viszonozom.
Ekkor nézem csak meg a mobilt. Úristen! Már hétfő van! Puff. A vasárnap kiesett. Kislányom csacsog, elmondja a hétvégi kalandjait. Pillanatnyi szünetekben Timitől megtudom, hogy Bence már másnap lelépett, amint magához tért a szer okozta sokkból és egyéb fáradalmaiból. Joci néha felébreszthető volt, így Timi a tőle kapott félmondatokból és Jocitól kapott mobillal oldott meg egyedül mindent. Hétfő van. Hálás vagyok neki. Nagyon. Ki is szeretném mutatni és tudom hogy imád shoppingolni. Ő is. Én is. Csemetémről nem is szólva. Mivel amúgy is felkészültem, meghívom Timit tartson velünk, ha van ideje és kedve. Nem árulom el neki, csak mikor ruha vagy ékszerboltokba tévedünk kérdezek rá néha, hogy mi tetszene neki. A sokadik ilyen kérdésem után leesik neki.
– Tudod, hogy nem azért tettem, – mondja – te is megtetted volna a helyemben és lánykáddal is imádjuk egymást. Szóval ne érezd úgy, hogy tartozol nekem. Inkább én tartozom köszönettel a buli miatt. Most tuti elég lesz az orgazmus élményből a kövi fél évre. Pasit látni se akarok addig. – nevet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.61 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2021. november 7. 21:45
#15
Aztaaa... Sajnos igazad van. Nem látszik nálad a mail cím. De akkor mire jó az a pipa? Hm. Most legyek pipa? 😀 Azért egy tükörtörténet jó lett volna. Kíváncsi lettem volna rá. De ha nem, hát nem. :P Kövi történet? Ok, mindjárt írok egyet. Nem tudom felkerül-e mert párbeszédben érzékeltetni testi örömöket nem egyszerű azt hiszem?! Lehet, hogy telefonos segítséget is igénybe kell majd vennem. Vagy másmilyet. Ha mégis fent lesz az  vicces lesz. 😀 
1
doriangrey
2021. november 7. 20:23
#14
Félreértesz. Úgy vélem, a javaslatom/észrevételem alapján megírva ez a történet sokkal jobban hatna. Dehogy írom át, nem írunk bele senki történetébe, max véleményt nyilvánítunk, ötleteket adunk/cserélünk. 🙂 Ha akarod, majd a következő történetednél kipróbálod. 
Az email-cím senkinél nem lászik. Legalábbis én még nem láttam egyik profilon sem, beleértve a sajátomat is, pedig be van pipálva a megjelenítés opció. 
1
Titti
2021. november 7. 11:46
#13
Hm. Szeretnéd ha leegyszerűsíteném az eseményeket? Ha nem így értetted, akkor esetleg megtehetnéd, hogy átírod amelyiket szeretnéd és elküldöd nekem mail-ben. Elvileg látszik most a mail-címem a nyilvános profilomnál. Előre is köszönöm, ha megteszed. 🙂
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. november 6. 17:21-kor írt üzenetére.
doriangrey
2021. november 6. 17:21
#12
Igen, olyasmi: 

"Ő se vállalja. Elég volt neki is a jóból, mondja nevetve. 

Akció után dumcsi. Mi lesz most? Hogyan tovább? Timit kérdezem Bencéről. Azt mondja megint, hogy bár nem rossz pasi, de nem az esete. Igen, jó vele a szex, főleg a nyelve isteni, de csak ennyi. Ja és szerinte Bence még mindig belém van zúgva. Még haza se ért szinte, máris áradozott neki rólam, facen. Persze Timinek is megköszönt illedelmesen mindent, de semmi több. Még egy szívecske se. Pedig ezek után az a minimum lenne. Akkor is ha nem szerelmes. Mindegy. Túltesszük magunkat ezen. Petrát kérdezzük. Azt mondja neki egyenlőre nem kell pasi. Hm. Neki se, Timinek se...

Ezért hozzá tettem, hogy ha nem csináljuk meg, akkor is csak nyerhetnek. Legalább pár orgazmust.
Timi azt mondta..." 


Nem szedem ki az összeset. Ezek számomra nagyon fékezőek, miközben amúgy szemléletes a leírás, mert látom magam előtt a csajokat, hogy megbeszélik, gyorsan, pörgősen. Mégis lassít, olvasóként olyanná teszi nekem, mint egy végtelen női párbeszédet, amit (bocsánat érte) épeszű hím nem hallgat végig, mert nem emocionálisan kapcsolódik, mint a nők. Plusz nem is érzem, hogy adna a történethez a hozzám hasonlóan kívülállónak többletet. Ezen szúrom el én is többször, hogy olyan is van az írásomban, ami nem kell bele. Ugyanez párbeszédes formában, röviden szerintem jó lenne, mert szellősíti a tömény szöveget és időtávot is tesz bele, hogy nem minden egykupacon történik. 
Kb. ennyi. 
1
Ez egy válasz Titti 2021. november 5. 21:56-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 5. 21:56
#11
Azt hiszem az ilyesmire gondolsz: Timi nem látszott meglepettnek. Azt mondta látott már ilyetNos, nem egészen értem az aggályodat. Ha nem folyamatos lenne és nem tudjuk meg kitől származik a mondandó, akkor értenélek. Ha esetleg kifejtenéd bővebben. Kérhetlek? Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok.
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. november 3. 14:14-kor írt üzenetére.
doriangrey
2021. november 3. 14:14
#10
Nagyon jó történet, de azzal agyonverted nálam, hogy leírásban beszélgettek, nem párbeszédben. Fárasztóvá teszi az olvasást. 

 
1
a
angel234
2020. október 7. 03:35
#9
Jól megírt leszbi történet.
1
cscsu50
2020. szeptember 20. 00:20
#8
jó történet
1
T
Törté-Net
2020. szeptember 17. 02:06
#7
Kedves Titti!

Elnézést a kényelmetlenségért, ennél a történetnél megjegyzésben sem, és címben sem volt feltűntetve, hogy a sorozat része lenne, ezért történhetett meg.
Amit tudunk tenni, hogy a történet többi részeinek megjelenésekor megfelelő helyre helyezzük ezt a történetet is.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Titti 2020. szeptember 16. 15:42-kor írt üzenetére.
Titti
2020. szeptember 16. 15:42
#5
Köszönöm szépen!
Ezt a történetet elsősorban azért írtam, mert a Titti álma címűből valaki hiányolta a leszbi részt. Küldtem be ekét történet között másik 2-t is, sajnos ez az utolsó jelent meg előbb. A többi résszel lenne kerek és érthető ez is, bár ha önállóan is tetszett annak örülök.
1
Ez egy válasz Andreas6 2020. szeptember 16. 07:20-kor írt üzenetére.
veteran
2020. szeptember 16. 15:02
#4
Nem az én világom,de jó írás.
1
sunyilo
2020. szeptember 16. 09:41
#3
Jó írás, de valami hiányzik belőle...
1
Andreas6
2020. szeptember 16. 07:20
#2
Általában nem vagyok oda a leszbiért, de ez az írás csúcs. Leköti az olvasót, természetesen fogalmaz, hibátlan fogalmazás, a nyelvtani hibák is jótékonyan hiányoznak. Rejtély, hogy miért pontozták ennyire gyengén? Nekem 10 pontot ér!
1
T
Törté-Net
2020. szeptember 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1