A herceg mindennapjai

Szavazás átlaga: 4.76 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2020. július 7.
Hossz: 21 408 karakter
Elolvasva: 558 alkalommal
A mesélést befejezve már mindannyiunk farka keményen állt, melyet használatba is akartam venni. Kör alakban feküdtünk le az ágyra, testünket kinyújtva és fejünk az ágyékunknál falatoztunk.
Ahogy az egyikünk erősebben szopott, úgy követtük mi is és ha közben egy ujj a segglyukba talált, akkor még az is előkerült. Amikor már elég felhevült állapotba kerültünk akkor az egyik szeretőm lefeküdve az ágyra ráültem a farkára. Gyors vágtába kezdtem, kezei közé véve a dákómat pedig még jobban ösztönzött. Közben két oldalamon megállt két férfi, akiknek dákóját megragadva húzogatni kezdtem. A hátam mögé lépve egy másik betolta nekem a farkát, miközben neki is bevágtak egyet. Megszokva a teltséget, mind a kettőn mozogni kezdtem, ahogy ők is bennem.
A falloszok az ujjaim közül a számba kötöttek, felváltva szopogattam a nyalánkságokat. Hátulról pedig mindig annyival erősebben hágtak meg, mint ahogy a szeretőmet farkalták meg. Kedveseim izzadt, erős testén végignézve, csak arra tudtam gondolni, hogy az ezután következő pihenés után mit fogunk, majd együtt csinálni. A nyögések egyre hevesebbek és erősebbekké váltak.
Kéjes érintésüktől már lélegezni is alig bírtam, amikor kopogtak az ajtón. A fiúk visszafogva magukat álltak meg, ahogy én is és kikiáltottam. Az inasom szerint hamarosan megérkezik feleségem unokatestvére, hogy egy fontos ügyről beszéljünk.
Magamban szidalmazva a férfit, elküldtem az inast azzal a paranccsal, hogy mondja meg neki, hogy az istállóban találkozunk. Hallva a lépések távolodását folytattuk tovább az önfeledt a szeretkezést. Amely már tetőfokára hágva szeretőim egymás után nyögtek fel a gyönyörtől.
A seggemben lévő két farok között folyt ki az ondó, mi közben az ajkamról a testemre folyt le a másik kettőtől. Miközben a hátam mögött lévő ágyasom is kapott egy kicsit a farába. Majd lemászva róluk, az ágyra kéretettem, aki seggbe baszta a másikat és kértem, hogy helyezkedjen el. A segglyukában elhelyezkedve pedig azon nyomban megindultam. A többiek eléje meg a még félig álló dákójukkal. Mások a fenekemet verve ösztönöztek, hogy még kíméletlenebbül basszam meg a fiút, csókjuktól lelkesedve merültem még jobban el. Aztán látva, hogy egyre jobban lihegek szeretőm kimozdult előlem, majd mindannyiuk szája rátapadt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.76 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2020. július 9. 20:33
#6
csak beleolvastam tovább nem ment
1
H
Hahaha
2020. július 7. 12:47
#5
Borzasztóan gagyi. Te egyáltalán nem tiszteled az olvasóidat, ha ennyi hibával kiadod a kezedből az írást. Szégyelld magad.
1
gyuri0926
2020. július 7. 10:31
#4
Csak éppen , mert annyi hiba van benne , ami értelmetlenné teszi az egészet .
1
a
A57L
2020. július 7. 05:02
#3
Kemény történet.
1
veteran
2020. július 7. 04:42
#2
Beleolvastam, de borzasztó.
1
T
Törté-Net
2020. július 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1