Unokatesóm, Veronika
Eddigi hozzászólások
Leone, nem azért de ne keverd össze az átmérőt a kerülettel
15ös kerületű fasz, az alig 5 centi átmérőjű.
De abban igazad van, hogy gagyi az egész
Hová silányodik a mai fiatalság... Nem elég hogy kamu az egész lingvisztikailag szánalom a köbön, de olyan dolgok vannak benne, ami az életbe soha nem létezett. Most mondhatnám, hogy szegény unokahúgával úgy bánik alapból, mint egy szajhával, és leszállt a vonatról már megdugta, de ilyet beleírni "Erre leengedtem magamról, és szép lassan lehúztam a bokszeremet, így előbukkant méretes(20 cm hosszú, 15 cm kerületű)péniszem." Milyen lehet a farka, mint egy tejes kancsó, nincs az a tág pina, amibe egy ilyen beférne 15 cm kerületű, istenem egy ón tálaló akkora...
"Nagy kamu az egész.de nem is ez a baj!A történet meg nagyon silány!"
A két mondat első része után, úgy tűnhet mintha folytatná a gondolatodat.De aztán egy másik ügyetlen véleményedet írod le.Ezen a mondaton sem csodálkoznék: "Nagy kamu az egész,de nem is ez a baj.A terminátoroknak milyen az akku kapacitása?"
Na jó,csak viccelek.Úgy fogalmazol ahogy akarsz.
Na a történet:
"- Szia, beszélhetnénk? - kérdezte
- Persze. - feleltem és leraktam a könyvet
- Te voltál már lánnyal ÚGY, igaz?
"
Három mondat és jön az aktus? Még a gyíkot sem vettem elő ilyen gyorsan..

De egyébként jól kezdet a történetedet,csak gyorsan elsül a fő esemény.7p
Nagy kamu az egész.de nem is ez a baj!A történet meg nagyon silány!
Harmatosan gyenge! Egy történetnek nem kell hihetőnek lennie, de lennie kell történetnek.
kicsit nagyotmondo
Ezt a sztorit már olvastam valahol, akkore sem tetszett.
Nagyon gyenge
Pffffh...
Álmodozik... Van már tizenéves?
Rendkívül gyenge...
Gyenge. Fantáziának még elmegy.
15 évesen elég nagy,mesének nem rossz.
Remélem seggbe is dugja őket.
Zsuzsika! A 15 kerület, nem átmérő. Ha visszaosztod 3.14-el, 4.7 jön ki. Annyi nekem is van (5). A 20 bár elég nagy, de nem rendkívüli, nekem sajnos csak 18. Szóval, mi az,hogy na ne?
A történet egyébként nem nagyon tetszett.
Na ne ! 20/15 cm.
Hááát ez egy nagy kamu!De azért jöhet a folytatás!
15 cm kerület? Hmmm...
Mi a véleményed a történetről?