Pisis történetünk 1. rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 4. kedd 07:12
Nem rossz.
#6 Dr. Szabó István 2008. 12. 28. vasárnap 16:37
Én imádom ezeket a sztorikat és csak irigyelni tudom azokat a pasikat akik részesülnek ebből az aranysárga nedűből melyhez ma nehezebb hozzájutni mint a droghoz. A hozzászólások többsége is arról tanuskodik, hogy az emberek fatális tévedésben vannak a pisit illetően ez a folyadék egyáltalán nem gusztustalan nem megalázó és nem egészségtelen mindaddig ameddig betartják a résztvevők a higiénés játékszabályokat. Sőt ellenkezőleg nincs izgatóbb egy pisilő leánynál szerintem ezzel az érdekeltek is tisztában vannak még ha soha nem is vallják be, mert nem véletlen, hogy a nők annyira szeretnek bezárkózni és egyedűllenni a müvelet közben.
szerintem a férfiak túlnyomó többségének legtitkosabb vágya ez, csak nincs rá mód hogy lehet ezt a hölgyek tudomására hozni anélkül, hogy a vége nehogy szakítás legyen.
Én is ezzel a problémával küszködöm, mert ha ezzel előhozakodom akár árnyaltan is máris merev elutasításba és falakba ütközöm mert a partnernek gyből a gusztustalanság ugrik be.
Jó lenne ha szemléletet váltanánk.e
#5 countrys 2004. 07. 24. szombat 21:46
Egy okos könyvben azt olvastam, hogy ami két ember között kölcsönös beleegyezéssel történik, az megengedhető. Egy évszézaddal ezelőtt a szopást a kurvák és aszeretők csinálták és nem a tisztességes asszonyok. Ma már nyiltan bevallják a nők (egy része) hogy kipróbálná vagy kipróbálta a saját nemét. Lehet hogy még egy kis időnek el kell tellni, hogy az anális élvezetek mellé a pisi is felzárkozzon.
#4 abrakadabra 2004. 06. 15. kedd 00:08
megmondom őszintén már a családos dolog is undorító, de ettől függetlenül bizonyos mértékig izgató (csak olvasásban),azonban az effajta pisilős történetek már gusztustalanok, ezeket is be lehetne rakni a s/m-ba mivel a lepisilés megalázás kifejeződése.
#3 Sasha 2004. 06. 3. csütörtök 08:51
a történet aranyos, de azon enyhén megdöbbentem, hogy a szokásos szex mennire pontos koreográfia szerint zajlik a mindennapokban:Ezután jön az, hogy én ...Élvezetem végén van amikor újra kezdem ...Itt egy kis beszúrásnak kell következni.. nem csoda, hogy a férj ennyire extrákra vágyik ha változatosságot akar
#2 koli 2004. 06. 1. kedd 18:51
Bevehették volna a fiukat.
#1 Törté-Net 2004. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?