Egyetlenegy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vogel 2004. 02. 2. hétfő 09:27
Hat igen is meg nem is. Jo lett volna, az elso elmeny megirasa mindig halas tema (szerintem). Az egesz sikere azon mulik mennyire jon at az elso alkalom izalma, bizonytalansaga. Szeritntem itt nem kapott eleg nagy hangsulyt. Meg aztan vege sem lett. Elmaradt a kielegules.
#3 Aszi 2004. 01. 30. péntek 05:44
Eggen! Sanya a szívemből szólott. Azt tenném csak hozzá, hogy ha tényleg így van, ahogy az elején írod, akkor hogyan is gondoltad, hogy másokat is magával ragadó írást tudsz létrehozni? Ha pedig csak az írói szabadság alapján helyzeted magad ebbe a szituba, akkor segítek, egy erotikus történetet nem érdemes szomoruan kókasztó alapokra helyezni! Sok tapasztalatot kívánok!
#2 Sanya 2004. 01. 29. csütörtök 13:57
Az első mondatig jutottam és a reakcióm csak annyi, hogy amennyiben 19 évesen még fiatalnak érzed magad a szerelmi csatározásokhoz, baráti, szerelmi és szexuális kapcsolatok (beleértve a romantikus szeretkezést is) kialakításához, amikor még a fantáziád is vezérelhetne; akkor egy papneveldét tudnék ajánlani Neked, vagy esetleg néhány irodalmi remekmű elolvasása után rájönnél, hogy most kezd formálódni, alakulni az Egyéniséged és néha szükséges az Embernek "eleresztenie" ebben a korban magát. Nem lesz haszontalan; bocs de az első mondat után már nem is olvastam el a történeted, így nem is pontoztam.
#1 Törté-Net 2004. 01. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?