Egy asszony az uszodában
Eddigi hozzászólások
Ez is felcsigázott. 10 pont
Cicellének még feleségem is igazatad 10 Pont.
Elmegy.
Átlagos megaláztatás.
ha igaz ha nem jol megirt sztoryjai vannak.na de kérdés fent marad igazak vagy nem?
Kedves Vera! Maga a sztori jó, de sokkal jobban tisztelnélek, ha odabiggyesztetted volna az összes sztorid mellé, hogy FIKTÍV!!! Szerintem egy szó sem igaz belőle.Ezenkívül pedig így kiteregetni a férjed "szennyesét"! Hát nem is tudom.. Viszont figyelj Vera! Lehet, hogy a férjed nem is impotens, hanem egyszerűen annyit kefélt már a barátnőivel, hogy terád már nincs sem ideje sem energiája. Te csak úgy szeretnéd, ha ezek megtörténnének veled! Na csók!
Jó történet:-) Tetszik az őszintesége és a humora
Csak azért nem 10, mert lehetne egy kicsit részletesebb! De azért kurva jó történet!
Super NŐ vagy!!!
Ha van kedved írj! Tudnánk tapasztalatot cserélni.:))
Én is későn kezdtem,de azt hiszem mára mindent bepótoltam.
Ne hagyj ki semmit.
szia
Juli
Írj nekem ha kefélni akarsz! A történet 10 pont!
Nagyszerű a sztori és hiteles is,bár néhol kissé felületes volt a tagolás,de ez már tényleg csak kötözködés részemröl.
Jobb késön,mint soha,de hisz még nem maradtál le semmiröl,Vera,rengetegen keresik az ilyen lelkes harmincas nöket,mint te.Téged már meg is találtak,nem igaz? :) Folytatsd!
Csodás a történeted,és gratulálok!!!!
kár,hogy csak 10-es a legtöbb amit adhatok.
Bámit megtennék a telefonszámodért.Várom a folytatást
Melyik ez az uszoda mert en is szeretek uszni hmm>!!!!
Kisség gusztustalan...
2 pont
Nagyon tetszett!
Melyik uszodába jársz, és mikor?
Én is mindig keresem az ilyen helyzeteket, de ilyen belevaló nőt sosem találok,ha van valaki .... :)
Király! Nekem nagyon tetszett. Mikor lesz folytatás?
És azóta azzal aki csak él és mozog? Mondjuk te teszed jól. 8 pötty.
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Bár azt sajnálom, hogy csak ilyen későn kezdtél ilyen élményeket szerezni! De remélem azóta duplán bepótoltad! :)))