A francia lány

A témához tartozó történet:
Arletta
18 805 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arletta
2003. április 6. 13:54
#17
Kedves NancyGrrl (vagy NancyGirl?)!
Köszönöm. Yvonne-nak nemcsak a címét nem tudom, de még a családnevét sem. Egyikünknek sem volt ez több egy futó kalandnál. Arról nem is beszélve, hogy majd öt éve történt... azóta lehet, hogy már nem is Nancyban él.

Kedves Su és conquistador!
Köszönöm!

Kedves TheChronic!
Nem ismerem Szanto pontozási módszerét, de elhiszem. És igazad van, elírtam a kisasszonyt. Mentségemre legyen, hogy németül is kb. annyit tudok, mint franciául: néhány udvarias kifejezést. Érdekes módon a helyesírás-ellenőrző nem szólt érte.
Köszönöm viszont az elismerő szavakat. Azért is jól esnek, mert tudom, hogy nem szoktál fukarkodni a ledorongolással sem, ha kell. Örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet az, amit leírok az életemből. Azért közlöm, hogy ha netán ott lettél volna, akkor nem történt volna semmi. Ugye sejted, miért?
Kösz a kívánságokat is. Hogy mennyire lesznek még ilyenek az életemben, és főleg, hogy ebből mennyit írok meg, még nem tudom. Jelenleg nem valószínű, hogy futó kalandokba bocsátkozom.
És üsse kő, a virtuális puszit elfogadom, de azt is legfeljebb a homlokomra. Majd azt gondolom, hogy a múzsa volt...

Kedves Tomi!
Örülök, hogy tetszett. Igen, a történet igaz. És egyáltalán nem szomorú a vége. Természetesen nem láttam, de talán nem is lett volna jó. Ez így volt tökéletes. És hogy mi volt Párizsban? Csodálatos látnivalók, múzeumok, az Eiffel-torony; kitűnő éttermek és gazdag választékú boltok és áruházak. Szerintem most is megvannak.

Arletta
1
conquistador
2003. április 5. 19:55
#16
Szuper!
10 pont
1
Tomi
2003. április 5. 16:46
#15
Nagyon tetszett jó story volt semmi kitalálció nemvolt benne.Nem lehetett itt hagyni olyan jó volt.Biztos vagyok benne hogy igaz történet.Nekem is a vége szomorunak tünt hogy elszakadtatok egymástól.Aztán már nemis láttad többet?Párizsban mi volt?Nagyon jó író vagy egyértelműen 10pont.
1
TheChronic
2003. április 5. 16:12
#14
Arletta,te minden alkalommal egyre jobb vagy!! Hihetetlen,hogy még a legutóbbi történetedhez képest is tudtál elörelépni,méghozzá mekkora lépés volt ez!
Ezzel méltó módon foglalod el a site-on a helyed a legjobb leszbikus történetek írói közt,tudod,kikre gondolok.Nem vagytok többen 3-4-nél...
Kellemesen részletezett(talán néhol nagyon is,pl."ezt csak hallottam"),lendületes,magával ragadó olvasmányt tettél elénk,ami kihasználja a magyar nyelv gazdag szókincsét,és az illatok,formák,színek olyan széles palettáját kínálja fel,ami még a kevéssé vizuális olvasót is hamar izgalomba hozza,az olyan erösen vizuális beállítottságúakat pedig,mint én,szabályosan "kínozza" a személyes jelenlét illúziójával.Bizony,sokszor alig tudtam tovább olvasni,szinte fájt,annyira átéreztem az erotikus töltést,és a vibráló érzékiséget köztetek...és én nem lehettem ott,nem érezhettem az illatokat,az ízeket...hah,nehéz néha férfinak és olvasónak lenni.:D

Csak azt tudom kívánni neked Arletta,és tudod,hogy öszintén,hogy sok-sok ilyen élményben legyen még részed,legyen továbbra is szerencséd,és találkozz ilyen fantasztikus lányokkal.És kérlek,oszd meg velünk is!
Minden tiszteletem a tiéd,hálásan köszönöm,hogy elmesélted ezt,és azt is,hogy még közelebb kerülhettem ez által ahhoz a csodához,amit nek hívnak.
Kicsit hosszan írtam,de ez így jött most.
Ha nem veszed bizalmaskodásnak,puszit is küldök! :) TheChronic
1
Su
2003. április 5. 15:58
#13
Szép story! Gratu!
1
TheChronic
2003. április 5. 15:42
#12
Annál nagyobb elismerés nem kell,Arletta,h Szanto 8 pontot adott neked,mert mindenkinek csak 7-et ad.:D
Szar dolog egy ilyen jó sztoriba belekötni,ne haragudj érte,de a Frauläin az valójában Fräulein.Bocs,de zavart.Most olvasom tovább,majd írok a többiröl is mindjárt.
1
NancyGrrl
2003. április 5. 10:48
#11
Nagyon szep tortenet! Kulon tetszett, hogy a lany Nancy-ba valo, ui. jelenleg en is eppen itt vagyok. Nem tudod Yvonne cimet veletlenul? :)))
1
Arletta
2003. április 5. 01:05
#10
Kedves Rego, Alhambra, Psyman, androo!
Köszönöm!

Kedves Szanto!
Köszönöm! A történet valós, csakúgy, mint az előzményei (remélem, Törté-Net hamarosan kirakja a kapcsolókat). És lesz folytatás.

Kedves zsolt!
Én is köszönöm. A való életben ilyen természetesen, egyszerűen szoktak történni a dolgok.

Kedves Kefe!
Örülök, hogy így gondolod. Remélem, az eddigieket is olvastad, és fogod a következőt is.

Kedves Miss Sixty!
Egyáltalán nem volt szomorú a vége. Ez nem is lehetett volna másképp, hiszen itt szó sem volt másról, mint egy egyszeri, megismételheettlen szeretkezésről valakivel, akivel a véletlen pár órára összezárt.

Arletta
1
Miss Sixty
2003. április 4. 22:29
#9
Széptörténet volt,csak a vége picit szomoru.
10es
1
androo
2003. április 4. 18:53
#8
Very good :)
1
Psyman
2003. április 4. 17:05
#7
Remek, igényesen leírt sztori. 10 pötty.
1
Kefe
2003. április 4. 16:00
#6
Gratulálok!
Ismét egy tényleg ízléses story. Olvasása olyan volt, mint egy finom ital kortyolgatása: itatja magát az utolsó cseppig, nem tudod ott hagyni.
10.
1
zsolt
2003. április 4. 15:19
#5
Ich bin entzückt Fraulein! Elbűvölő volt, ahogy természetesen kezdődött, és egyszerűen végződött. Köszönöm.
1
Alhambra
2003. április 4. 14:08
#4
Szép volt! A szó minden értelmében!
10 pötty
1
Szanto
2003. április 4. 05:04
#3
Kedves Arletta!
A torteneted nagyon tetszett. Hatborzongatoan vonzo, realis, es megis termeszetes, perverziotol mentes tiszta es csodalatos vagyat sugallo novella. A story valos,vagy kitalalt? Irhatnal folytatast. Mas mufaban is irsz? Szerintem a stilusod eszentialisan termeszetes, sok 20ik szazadi irobol hianyzik. adok egy 8ast
1
Rego
2003. április 4. 04:22
#2
Nagyon tetszik!
10 pont
1
T
Törté-Net
2003. április 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1