A francia lány
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#55 Andreas6 2017. 11. 4. szombat 07:04
Nagyon tetszett! Írjál még sokat!
#54 listike 2014. 11. 27. csütörtök 10:16
Nagyon jó történet.
#53 papi 2013. 12. 29. vasárnap 12:18
Tetszik
#52 Törté-Net 2003. 11. 27. csütörtök 11:22
A történet pontszáma szavazati csalás miatt a felére csökkent.
#51 Shadow 2003. 08. 9. szombat 22:11
naggyon nagyyon tetszik
#50 Apuci 2003. 05. 5. hétfő 17:48
Igen, magával ragadó, könnyed, élvezetes story, és ráadásul ha igaz, akkor az írónö számára felejthetetlen élmény marad. 10-es!
Csak egy kis kétségem van: nem jön hogy elhiggyem, hogy nem történt semmilyen címcsere.
#49 hunt3r 2003. 05. 5. hétfő 00:33
durvan jo volt ez a story is.
10 es :)
#48 Arletta 2003. 04. 23. szerda 12:27
Kedves fórumozók!

Megjelent a folytatás is, címe: Egy másik évfolyamtárs

A jövőben már csak az ottani fórumba írok.

Remélem, nemsokára meglesznek a kapcsolók is.

Arletta
#47 Arletta 2003. 04. 23. szerda 12:01
Kedves Xcal!
TheChronic lényegében megválaszolt mindent. Én csak egy dolgot tennék hozzá, pont a helyesírási részhez.
MINDIG mindent Word-ben írok (ez nem reklám!), és a helyesírás-ellenőrző MINDIG be van kapcsolva! Ha van a szövegben idegen nyelvű rész, akkor azon a részen átállítom a nyelvet! Bár az ellenőrzés nem tökéletes, sőt, néha kifejezetten hibát javasol ott, ahol pedig jól írtad, azért a zavaró és bosszantó hibákat kiszűri.
Ha pedig megírtad, küldd el nyugodtan Törté-Netnek; ha megüti azt a minimális mértéket, amit elvár, meg is jelenik.

Kedves TheChronic!
Köszönöm, egyetértünk!

Arletta
#46 TheChronic 2003. 04. 22. kedd 22:00
Xcal!

Ha megengeded,Arlettát megelözve válaszolok a felvetéseidre,mivel magamat is érintve érzem.

Ha rád tör az írási kedv,ne habozz-ÍRJ!

Ne tartson vissza semmilyen kritika,vagy a nyilvánosság elött való megmérettetés nehézsége.Aki ír,és megjelenteti,már letett valamit az asztalra;aki kritizálja,mindig egy lépéssel az író mögött van.Ezért nem szabad,hogy a kritikától félj - mert aki kritizál,írjon jobbat,vagy jobban,nem igaz?

Én voltam az elsö,aki kifejezetten erös támadást intéztem a gyenge helyesírás és összecsapott szerkesztés ellen,mert nem éreztem helyénvalónak,hogy a -legtöbb esetben értékes- tartalom igénytelen formába öntve veszítsen kisugárzásából,hatásából.Ez a saját egyéni igényeim kifejezése volt,és nem maradtam vele egyedül,mert igen sokan csatlakoztak hozzám,megkövetelve az íróktól az igényességet.
Ha a saját történetedet írod,akkor ez különösen sarkalljon arra,hogy megfelelöen tálald.Ez nem jelenthet gondot,mert a forma utólag is alakítható,javítható,akár külsö lektorok által.

Sokat írtam,de a lényeg az: írj,és nyugodtan publikáld! Hidd el,megéri. TC
#45 Xcal 2003. 04. 22. kedd 16:42
Arletta!

Lassan de biztosan olvasgatom többek közt a te történeteidet is, és bár én hetero vagyok, és egyszerre csak egy lánnyal szeretem, úgy érzemem rám fog törni az írhatnék.
Exhibicionista hajlamaimról már 16 éves koromban tudomást szereztem, mikor is egy számomra kedves lány a fejemhez vágta a kifejezést, amiről akkor még azt sem tudtam mit jelent, később mijor megnéztem az értelmezőben nem értettem, mivel tudtommal nem vagyok mutogatós bácsi, de akkor még nemértettem, hogy aki azt teszi amit te, a nyivánossággal osztja meg az élményeit, az is illethető eme jelzővel.
Azért hozzád irtam, mert a te stilusod az ami leginkább hogyugymondjam simul az én érzékeimhez.
Még egy dolog ami már előre zavar:
Mivel gyakran végigolvasom atörténetek hozzászólásait, azt észleltem, hogy sokan képesek kritizálni egyiket másikat csak azért, mert helyesírási hiba van benne, annak ellenére hogy a történet jó.
Nekem pocsék a helyesírásom, mert azt szoktam meg egy időben hogy ékezetek nélkül, mindent röviden (pl ly helyett j, vagy tt helyett t ) írok.. és öszintén szólva ugy is szeretek, viszont egyre többször kell ékezetekkel irnom, ezért gyakran keverem a két stilust :)
Miután ilyen hosszan irtam a semiről adok egy 9 potyöt az irasra, mert megérdemli :)
#44 Arletta 2003. 04. 21. hétfő 11:09
Kedves CoVboy!
Ez nem rajtam múlik, hanem Törté-Neten. Én írtam.

Arletta
#43 CoVboy 2003. 04. 21. hétfő 01:37
Arletta,lesz új történeted a közeljövőben?Már mindet legalább 10x elolvastam.
#42 Arletta 2003. 04. 20. vasárnap 11:42
Kedves CoVboy!
Köszönöm!
#41 CoVboy 2003. 04. 19. szombat 01:44
Ígykellezt gyerekek!Igazán profi történet!Csak így tovább!
#40 Arletta 2003. 04. 17. csütörtök 10:37
Kedves mohszy!
Tudomásul vettem.

Kedves TheChronic!
Természetesen elhiszem. Inkább arra próbállak figyelmeztetni, hogy olykor két- (vagy még több) értelműen fogalmazol, én pedig (és lehet, hogy ez valóban tudatalatti dolog) azt az értelmet olvasom ki, amire nem is gondolsz, mikor írod.
Az üvegfal jó hasonlatnak tűnik; hozzátenném, hogy talán olyan, amit teljesen belepett a pára, és ahogy egy-két helyen hozzáértem, ott átlátni. De nagyon keveset látni, még ha olykor soknak is tűnik.
További jó olvasgatást és kukucskálást!

Kedves partizaan!
?? Sajnos ez nekem kínai...

Kedves Csak1srac!
Köszönöm a tetszésnyilvánítást és a bíztatást. Párizs tényleg csodálatos, bár én az üzleteket meg a kulináris élvezeteket a kulturális élmények mögé sorolom; de mindegyik feledhetetlenül csodás!

Arletta
#39 Csak1srac 2003. 04. 17. csütörtök 02:52
Kedves Arletta!

Nagyon tetszenek a történeteid, és ez különösen tetszett. Ami Párizst illeti: nemrég voltam ott és a többieknek mondom tényleg gyönyörű szép város. Mindenképpen menjetek el oda egyszer ha tudtok, mert egy csoda!!! :) Főleg a sok üzlet, étel (csokis-mandulás croissant nyámi) ital egyszerűen szenzációs!!! :)

Legyetek rosszak, stb stb! Arletta neked pedig további sok sikert és várom a további történeteket! :)

Csak1Srác
#38 partizaan 2003. 04. 15. kedd 21:23
Pas mal,l'histoire!
#37 TheChronic 2003. 04. 15. kedd 17:47
Kedves Arletta!

Érdekes,hogy akármilyen visszafogottan és semlegesen akarom megfogalmazni a gondolataimat,mindig egyfajta közeledést,ismerkedési célzatot olvasol ki belőle.Már nem tudom,hogyan írjam meg azt,hogy kedvellek és tisztellek téged és Lilianat is,és imádom a történeteiteket,továbbá az,amit képviseltek és ahogyan képviselitek,nagyon közel áll hozzám,DE: csak innen messziről és csak ennyire.És innen nincs tovább,mert van eszem,hogy megértselek(hisz akkor nem így állnék hozzá)és van szemem,hogy elolvassam a válaszaidat és reakcióidat.Ha nyomulni akarnék,azt nem nálad és nem így tenném.
Hidd el,ez az igazság.Hogy miért mindig mást értesz mögötte,ezt nem tudhatom,talán le kellene venned egy "szemüveget",amin keresztül a soraimat olvasod; vagy ez valamilyen tudatalatti reakció,ehhez nem értek.
Nem baj ez,ne érts félre,remélem,nem tűnik kirohanásnak,amit írtam,csak szerettem volna tisztázni a dolgokat.
Marad tehát az üvegfal kettőnk közt,és csak rajtad és a történeteiden múlik,mennyire lesz tisztább vagy (ne adj'isten) opálosabb ez az üveg,amin át belátok a te világodba.
A maximum,amit megpróbáltam elérni,az volt,hogy felajánlottam a barátságomat,bár sajnos valóban félreérthetően tettem annak idején,és ezért be kellett látnom,hogy még erre sincs esély.Marad tehát az olvasgatás a többiekkel együtt;és a nézelődés az üvegfalon át.
Köszönöm,ha végigolvastad.Minden jót,TC
#36 mohszy 2003. 04. 15. kedd 17:42
Kedves Arletta!

Nekem igenis bajom van a leszbikusságoddal. Hiszen így nincs "lehetőségem" a mennybe repíteni. Vedd tudomásul, hogy neheztelek rád! :-)