Céges buli
Eddigi hozzászólások
Egy kisfiú fantáziája.
Nem rossz
Nem bírtam ki, hogy ne szóljak bele... hátha még valaki olvassa :-)
Igénytelen vagy Krisztián, de manapság ez fel sem tűnik :-(
(Remélem a barátnőd sem unatkozott aznap éjjel :-)))))
Su!!
Egyetértek,ha egyáltalán hajlandóak valamit is viszonozni.Ezt nem konkrétan a fent nevezett Úrra értem......
Tudnám miért van minden pasinak az a téveszméje, hogy a csajok hú de mennyire élvezik, ha megujjazzák őket. Egyébként látszik a story-n, hogy egy pasi írta. Jellemző: a csaj leszopja a pasit, aztán a pasi nagyon kegyesen méltóztatik kinyalni, aztán meg seggbe b*****. Az én ízlésemnek gusztustalan. De persze akinek tetszik, annak tetszik... Ízlések és pofonok...
legkozelebb szolhatnal nekem is ha buli lesz....
Elég zaftos...
Másnap meg velem voltál,arra meg nem is elmélszel....
Nem rosz kisfiú!! Csak légy hevesebb!
SZia!
Most fedeztem fel a történetedet.Ugy te kapható vagy sok mindenre....
Nagyon izgatónak találtam,magamhoz kellett nyulnom.Nem tudom milyen tipusú lányokat szeretsz,de ha felkeltettem az érdeklődésed írj....
6 pont a sztorira, 8 meg az eddigi fórumra. :-)
Amúgy lássuk be, a többség aki az oldalt rendszeresen látogatja aberrált, vagy csak bolond, és ha reggel bekapcsolják a TV-t, akkor is a Gold frekvenciáján rohangálnak a hangyák. Szóval ne szivassátok egymást az elmeállapottal gyerekek! CSÓK!
Srácok,nem lehetne kicsit kulturáltabbra venni a formát?
Zoli!
Ne szégyeld a neved! Magyar vagy nem pedig Zolie! Köszi a véleményedet, megfontolom, hogy kezeltessem-e magamat. Csak tudod nem bírom az ilyen balfasz bela formákat.
Krisztián azt hiszem neked komoly komplexusaid lehetnek :)
én is szeretnék ilyen bulikra járni
Szerintem jó volt! Csak így tovább! Mellesleg, a p*csa szó, az ott nem jött be, ismeritek ugye? Pinát dugjuk, punict becézzük, p*csát rúgjuk! Szal, értitek...
Nem rossz, csak egy kicsit undorító a vége.Kicsit hardcore.A szaros farkad volt a szájában.Utána remélem csókolóztál is vele.
a történet elég szar, de nem venném zokon, ha az én cégem is szervezne ilyen bulikat, és ilyen felhevült lányok lennének ott.
Egy feles hígító is jobb ennél!
Dejó, ha ha, Mókuskutyus!