Tanulj meg puncit nyalni

A témához tartozó történet:
Tátray Dóra
11 105 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

P.Howard
2003. január 21. 02:00
#10
Tisztelt TD.Oszinten gratulalok, hiszkivalloan sikerult dolgozat.Talan egy kicsivel kevesebb feminizmus jobb lett volna.Az igaz, hogy a ffi.-ak tobbsege nem fordit kello idot-v. semmit-a punci nyalasraEz tudatlansaguk es neveltetesuk kovetkezmenye.De az elet ertelem a NO legalabb annyira tartozkodik tole mint a partner.Nem a "bunost" keresem, csak probalok targyilagos lenni.Jo magam 17 evesen lettem elcsabitva egy 38 eves No-tol.Neki koszonhetem a szeretkezes teren -ha voltak?- elert elmenyeimet.Hisz a nyalas muveszetere is O tanitott.Bar szerinte a punci a cel s nem az eszkoz.Ezert nem ott kell kezdeni.De ez csak reszlet kerdes.Meg egyszer Gratulalok!
1
Gyula
2003. január 20. 23:34
#9
Annyival egészíteném ki , hogy az is egy nagyon értékes pozitúra , ha a térdeplő hölgy combjai mintegy ollóba fogva partnere fejét (jó ha van egy kemény vánkos a férfiember feje alatt!), a férfi alúlról részesíti a pöcköt nyelve hódolatában. A nő teljesen irányithatja az eseményeket, a csikló ingerét teljesen maga adagolhatja alteste körkörös vagy előre hátra mozgatásával ( gondoljunk arra hogy a a rendszeresen maszturbáló hölgyemények esetleg inkább maguk szeretik levezényelni az aktus eme szakaszát) . Az altestét is fokozatosan engedheti alá a partner szájára. . A férfi kezek messze nagyobb szabadságot élvezhetnek popótájékon mint ha feküdnének.Csak a kedvest időben el kell kapni a derekánál, mikor orgazmus közben a lábai megcsuklanak...
1
n
2003. január 20. 20:25
#8
cvnbcvn
1
Sky
2003. január 20. 19:05
#7
Ehhez én már nem tok hozzászólni. Ami lényeges volt, azt már elöttem elmondták.
Hála és gratuláció az írónak.
1
lulu
2003. január 20. 17:28
#6
szerintem is kisse tul gyorsan a lenyegre tertel, en pl. szinte jobban elvezem az elojatekot, mintha a kicsimet (van neve is, de azt csak kevesen ismerik - ezzel is alatamasztom, hogy minden darab egyedi, es egyenisege van) :) kenyeztetik. a boka fontos erogen zona! tovabba. minden pozicionak megvan a maga elonye es a valtozatossag gyonyorkodtet, de en szemely szerint a hatamon szeretek fekudni, mert egy kiados orgazmus utan nagyon el tudnak gyengulni a labaim. es meg vmi: ha kozben en is oralis oromokben reszesithetem partnerem, azt nem lehet uberelni... :)
1
TheChronic
2003. január 20. 14:27
#5
Nos,nos,nos. :-D
Elöször is: örök hálám a sírig üldözni fogja e sorok fordítóját/társszerzőjét.
Szavaim meghallgatásra találtattak általa,és ez kimondottan jólesett.
A punciról annyit: szerintem az egész élövilág egyik legváltozatosabb,legérdekesebb és leginkább egyedi "darabja".Minden punci kivétel nélkül müalkotás,és megérdemli azt a kényeztetést,amiröl itt szó esett.És a legszebb mégis az,ahogyan a nök személyiségének részévé válik a puncijuk,mert minden nö másképpen élvezi a kényeztetést.
Az írás hibátlan,annyit tennék hozzá: a popsit tényleg nagyon gyöngéden kell izgatni,a hagyományos ujjazás itt több kár mint haszon.Csak kívülröl kell finoman nyomkodni,simogatni a gyürüt,vagy tényleg csak ujjvéggel lágyan masszírozni a gyürü oldalát.Ez nagyon kellemes,édes érzés,egyébként mindenki kipróbálhatja otthon,fürdés közben is.
Gabo-val is teljesen egyetértek.
U.i.: köszi mindenkinek,hogy a kedvenc témámról végre kimerítöen szó esett!! :-D
1
Gabo
2003. január 20. 11:07
#4
Egyszerűen kiváló! Kötelező minden férfinak/nőnek aki puncit akar kényeztetni(nem csak nyalni). Annyival azért kiegészíteném, hogy szerintem nem ott lent kell kezdeni, hanem a nyak oldalán il. a fülek mögött, mert erre kellően beindulnak a hölgyek. Folytasd egyre lejjebb úgy hogy egyetlen cm2-t se hagyj ki. Amikor odaérsz a puncihoz kerüld ki! Tovább le a lábakon egyészen a lábujjakig. Ki ne hagyd nagyujját, azt mindenki imádja, csak ezek után indulj el nyelveddel a cél felé! Ne sajnáld az időt nem kell sietni, mert az megöli az élményt. arra figyelj, hogy legyen kenőanyaga a nyelvednek, felváltva nyald és puszild a bőrt, mert különben elkopik a nyelved. A végére hagytam a legfontosabbat: ne azért csináld mert kapni akarsz valamit cserébe, hanem azért, hogy örömet okozz!!!
Ja mégvalami tetess piercinget a nyelvedbe, megéri hidd el.
1
nagy nikolett
2003. január 20. 10:32
#3
jo a történet.tanulságos volt.igy most már tudom hogy kell kielégülni.
1
Tamas
2003. január 20. 06:40
#2
Ha nem is tortenet, de oktatasnak jo volt szerintem. Bar nem akarok nagykepunek latszani de eddig a lanyok odavoltak a nyelvemert... En meg a punciukert. A vilagert ki nem hagynek egy fincsi nyalakodast! Hat kb ennyi, de jo pap is holtaig tanul! :)
1
T
Törté-Net
2003. január 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1