Szeretnél pénzt keresni?

Te is kereshetsz pénzt a weboldalad segítségével! Sőt, nem is kell weboldal hozzá! Van egy blogod? Egy fórumod? Egy linkgyűjtő oldala? Bármilyen hely az interneten, ahol linket helyezhetsz el? Akkor máris megvan a kiindulási alapod, hogy pénzt keress vele.

Mennyi pénzt is kereshetek vele?

Ez csak rajtad, és a reklámodon múlik. Minden egyes ember után, aki rajtad keresztül ismeri meg a Törté-Net-et, és tagságit vesz, jutalékot kapsz.
30 napos tagsági vásárlása esetén a látogató által fizetett nettó 400 Ft-ból 70 Ft-ot kapsz!
(Természetesen hosszabb távú előfizetés esetén a tagsági árával arányosan növekszik a jutalékod is.)
És ez még nem minden: Ha a látogató később bármikor, bármilyen tagságit vásárol, úgy a rendszer automatikusan jóváírja a jutalékodat.
Például: Ha 1 hónap alatt 100 látogatót írányítasz a Törté-Net-re, és mind csak egy 30 napos tagságit vásárol, úgy máris 7000 forinttal leszel gazdagabb. Ha következő hónapban is előfizetnek egy 30 napos tagságira, úgy ismét 7000 forinttal leszel gazdagabb, és még akkor nem is számoltuk, hogy hány új embert küldtél a 2. hónapban.
(3 hónap elteltével, ha maradunk a havi 100 új látogatónál, akkor havi 21 ezer forinttal leszel gazdagabb. És ahogy egyre tellik az idő, egyre több látogató lesz hozzád rendelve.)

Mi kell pontosan a pénzkereséshez?

Először is regisztrálnod kell magad a Key4Web-en. Meg kell adnod neved, bankszámlaszámodat (a megkeresett jutalékod ugyanis átutalás formájában érkezik meg), valamint azok weboldalak címét, ahonnan a látogatókat küldöd, azaz ahol a Törté-Net-et reklámozod.
Természetesen nem csak 1 oldaladat adhatod meg, amennyiben több oldalad van, úgy akár az összesen reklámozhatsz egyszeri regisztrálással.

A Key4Web-en kiválaszthatod a kívánt reklámot, de természetesen lehetőséged van rá, hogy saját reklámot használj, ha úgy érzed, hogy a te reklámod jobban felhívja a látogatók figyelmét.

A Key4Web egyik legnagyszerűbb előnye, hogy nem kell speciális linket használnod, a Törté-Net esetében elég ha egy szabványos linket helyezel el az oldaladon, ami a Törté-Net tetszőlegesen kiválasztott oldalára mutat.
Ennek 2 előnye is van:
- te választhatod ki, hogy melyik al-oldalra küldöd a látogatót, te döntöd el, hogy melyik fogja meg leginkább, melyiknél van a legnagyobb esélye, hogy tagságit vásárol.
- másrészt az oldaladat megnézve SEMMI jel nem mutat arra, hogy fizetett reklám lenne a link mögött, így akár a linkgyűjtemény oldaladra vagy kedvenc fórumodra is felrakhatod.

Milyen reklámot tudok elhelyezni az oldalon?

A Key4Web-en találhattok többfajta banner-t többfajta méretben, így mindenki kiválaszthatja a neki tetsző külsejűt és méretűt.

Aki maximalizálni szeretné a reklámjainak hatékonyságát, annak javasolnánk pár tippet, amivel sokszorosára lehet növelni a reklámra kattintó felhasználók számát.

A Törté-Net VIP tagsági nálkül részében elérhető történet-ajánlók (általában az első kb. 400-600 karakter), valamint a képregények kis-képei (thumbnail-jei) szabadon felhasználhatóak a Törté-Net reklámozásának céljára.
Teljesen a te döntésed, hogy az oldalon hova és hány darab ajánlót teszel ki, eldöntheted, hogy csak pár, általad jobbnak ítélt történet/képregény ajánlóját rakod ki, vagy akár több 100 történet/képregény ajánlóját rakod ki, akár külön Erotikus történetek ill. Erotikus képregények menüpont alá.

Bármelyik a Törté-Net-re mutató linkednél használhatod az adott oldal URL-jét (amit a történet olvasásakor a címsorban látsz), nem kell a Netkulcs által adott speciális reklámlinket használnod.
Ennek egyetlen feltétele, hogy a Key4Web rendszerében a reklámozói referer-t jól add meg, ez alapján fogja a Key4Web beazonosítani a tőled érkező látogatókat, valamint az értük járó jutalékot.

Ennek az az előnye, hogy mindig ahhoz a történethez tudod irányítani a látogatót, ami felkeltette a figyelmét, nem csak a kezdőlapra, így nagyobb eséllyel dönt az előfizetés mellett, mivel ki van szolgálva, elé van tolva a megfelelő történet, és nem kell neki utánakeresnie az őt érdeklő történetnek.
Természetesen a képregényekre is áll ugyanez a lehetőség.

Lehetőségetek van tetszőleges témájú blog-otokon is reklámozni a Törté-Net-et teljesen szabadon írt ajánló keretében, amiben elég elhelyezni az oldalra mutató linket.

Amennyiben XML-forrást is fel tudtok dolgozni, úgy tudunk pár forrást nyújtani ehhez, amelyek naponta frissülnek.

XML ajánlók

Az általunk ajánlott történetek, kedvcsináló részletekkel: http://www.torte-net.hu/xml/story_recc

Itt kiválaszthatod, hogy milyen tipusú tartalmakat, milyen cimke szerinti szűkítésben szeretnél használni. Minden esetben max. 100 darab tartalom adata jelenik meg.
(Figyelem, előfordulhat, hogy egyes tartalom-címke párosokhoz nem tartozik egyetlen tartalom sem, használat elött ellenőrizd!)
A kiválaszott XML URL-je:
http://www.torte-net.hu/xml/?type=1

Összefoglalva: Szinte korlátlan számú lehetőség van a Törté-Net reklámozására akár az ingyenesen elérhető részeket, mint ajánlót használva, akár PR-cikkek révén is, a lényeg, hogy a látogatóidnak a neked tetsző módon csinálj kedvet az oldalhoz.

Amennyiben bármilyen kérésetek, kérdésetek lenne, úgy e-mail-ben várjuk a leveleteiket!

További jó munkát kívánunk!