A+ A-

Egy nap

Kollégiumban laktam, a párom albérletben, de amikor csak tehettük, együtt voltunk, valamelyikünknél együtt aludtunk. Imádunk szexelni, gyakran naponta többször, minden elképzelhető és elképzelhetetlen helyen és módon, a kapcsolatunk is egy váratlan egymásbagabalyodással kezdődött, és azóta is a kezdeti hévvel esünk egymásnak.
A címbéli nap hetén csak futólag tudtunk találkozni, mind a ketten rohantunk, és a puncikám bizony egyre inkább követelte a magának valót, de még egy rendes magamhoz nyúlásra sem volt alkalmam, az emberek jöttek - mentek, és persze szobatársam is volt.
Péntek reggel a szobatársam hazautazott, kiürült a kollégium, és nem volt órám, sokáig ágyban maradtam, heverésztem, félálomban fantáziáltam, amikor az ember még nincs ébren és csak érzéseket és képeket lát és érez.
Hirtelen arra riadtam, hogy nyikorog az ajtó és valaki belép - a szobatársam elfelejtette bezárni, én meg egy olyan pici pólóban fekszek a vékony huzat alatt, mint egy zsebkendő. (Tavaszi félév vége volt, és olyan meleg, hogy már csak a huzattal takaróztunk). Egy csoporttársam volt, valami tananyagot akart elkérni, de erre azért ő sem számított. Az eltelt néhány főiskolai év során gyakran fantáziáltam róla, és tudtam, hogy én sem vagyok közömbös számára, de persze azért nem támadtam le. (Még...)
Elvörösödve kihátrált a szobából. Én magamra kaptam egy kisnadrágot, visszahívtam, és elkezdtem előkeresni a kérdéses papírokat, az ágyon ült, nagyon közel hozzám; én álltam, és nyújtózkodtam, hajlongtam ahogy húzgáltam ki a fiókokat, és emeltem le a polcokról a mappákat. Bizseregtem, az ajkam megduzzadt, és nagyon érzékeny lett, ahogy néha hozzáértem a nyelvemmel, de próbáltam titkolni, pedig éreztem a feszültséget és azt a rengeteg vadító illatot a szobában, az orrom olyan érzékeny lett, mint csak nagyon ritkán, és a finom kis húsdarabok a lábam közt megduzzadtak, szinte fájt az ágyékom. Egyébként teljesen fesztelenül tudtunk beszélgetni sikamlós témákról is, most alig mertem rápillantani, és olyankor láttam, hogy ő is szaporán veszi a levegőt, és mintha valami duzzadna a nadrágjában... Végre megtaláltam, amit kerestem, odaadtam neki és ő vörösödve szinte elrohant, én meg ott maradtam teljesen felizgulva, nem mintha számítottam volna rá, hogy történni fog bármi is, de a kisördög azért dolgozott bennem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 xxe 2002. 09. 12. csütörtök 16:20
szerintem is élethű és kellemes .. 8p
#6 LinkViki 2002. 09. 12. csütörtök 16:16
Hihető kis történet,nekem bejön:-))
#5 Netti 2002. 06. 24. hétfő 21:35
Szerintem szuper. Bele tudod élni magad a storyba, és el lehet hinni róla, hogy egy valóságos élmény.
#4 Scosresser 2002. 06. 24. hétfő 02:10
király az oldaé szivesen olvasgatok itt nap mint nap..így hogy nyár van ráérek és ha gondoljátok a fordításban is segíthetek egy keveset
#3 tordeousz 2002. 06. 23. vasárnap 23:11
gáz
#2 vlad1999 2002. 06. 23. vasárnap 22:06
fárasztó
#1 Törté-Net 2002. 06. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?