A+ A-

Álom 7/1. rész

Azért, valahol szégyelte magát. Apuka, anyuka pici fia bevonul katonának, és egy hét után a kórházban köt ki...
Szó se róla, nem ehhez volt szokva. Az egy hét alatt az idegességtől nem volt széklete, a fűtetlen körlettől meg tüdőgyulladást kapott. A századparancsnoka saját kocsijával vitte be a katonai kórházba, útközben vígasztalva, hogy mindent meg lehet szokni. Igaza lett, utána többet semmi baja sem volt. A kórházi első hét a gyógyulás jegyében telt el, ám a második héten - mint kiderült - visszajött szabadságról az egyik fiatal ápolónő. A fiú amikor csak ideje engedte - éppen nem kellett vizsgálatra mennie, nem volt vizit - igyekezett a lány közelében lebzselni.
Még azt is felvállalta, hogy időnként besegít a munkájukba, így a többi, talán irigy, idősebb nővér elnézte nekik az együttlétet.
Már néhány nap után érezték a vonzalmat egymás iránt, de a lehetőségeik meglehetősen behatároltak voltak. A kórházban nem igazán volt alkalmas hely az intim együttlétre, a városba meg nem mehettek, hiszen a fiú mint katona nem hagyhatta el az intézményt.
A kórteremben ahol a fiú gyógyult, három ágy volt. Az ajtó felőlin egy idős úr feküdt valamilyen belgyógyászati problémával, rosszul hallott, nehezen mozgott, sokat aludt. A középsőn a fiú "lakott", az ablak felőli üres maradt, miután használóját hazaengedték.
Az első "majdnem sikerült..." alkalmával a lány a reggeli, és a vizit után az öregúrral foglakozott. Fürdetés címén, nedves ruhával áttörölgette a tatát. ágyneműt cserélt, szóval ellátta az öreget. Véletlen - e vagy sem, a két ágy közé állva dolgozott szorgosan, időnként le - lehajolva. A srác tágranyílt szemmel bámulta a rövid köpeny alól felbukkanó, a bugyi által alig takart formás popsit, a combok között a nagyajkak vonulatát.
A reggelis edényeket összeszedő alkalmazott a kocsiját a bejárati ajtó előtt állította le, így a kórterembe csak annak eltolása után lehetett volna bejutni. A lány mosolyogva hátra nézett, a tátott szájjal bámuló legényre, és közelebb pucsította a fenekét hozzá. Aki nagy levegőt vett, és még fekve az ágyon benyúlt a kívánatos combok közé, és határozott mozdulatokkal simogatni kezdte a combjait. Bár egy pillanatra benn szorult a levegője, farát illesztgetve tovább törölgette a beteg hátát a nedves ronggyal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:43
Átment mese színvonalba.
#6 papi 2014. 05. 31. szombat 17:32
Nagyon jó
#5 joy01 2002. 06. 12. szerda 09:07
jóez
#4 csukacapa 2002. 06. 12. szerda 09:00
Rémesen gyenge mese. Abban a liftben nagyon romantikus, meghitt percek...hányingerem van
#3 Dezso 2002. 06. 11. kedd 14:29
Hat, ha nalunk is ilyen lett volna a "gyengusz", biztosan megviziteltem volna! (Bar volt ott egy szexi szazados lany! Sokan csak miatta lettek betegek! :-)))
#2 Kutty 2002. 06. 11. kedd 10:35
kedves történet csak kár hogy nem velem esett meg:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?