A+ A-

Mély barátság

Van nekem egy régi hölgyismerősöm, pontosabban onnan ismerem, hogy a szomszédunk volt egy társasházban. Már gyerekkorom óta ismerem, és elég közeli barátok vagyunk.
Úgymond, gyakran jártam hozzá beszélgetni, segített a tanulásban. A korkülönbség köztünk 6 év. Bár nem az a kimondott szépség, de mindig volt benne valami, ami megfogott, és jóval később már szexuálisan is vonzódtam hozzá. Ilyen jellegű tapasztalataim nem voltak, mivel én mindig is vele akartam elveszíteni. Egyszer volt bátorságom előtte felhozni ezt a témát, de nemleges választ adott. Ez azonban nem tántorított el.
Aztán neki gondjai támadtak a számítástechnikában, és segítséget kért. Én pedig - nem komolyan gondolva - alkut kötöttem vele: én segítek neki mindenben, amit akar, és cserébe ő is segít nekem mindenben, amit akarok. Majd elmondtam neki, hogy le akarok vele feküdni. Pár percig gondolkodott, majd meglepetésemre beleegyezett. Persze az alku beteljesedése váratott magára...
Aztán egyetemre kerültem, és a téma változatlan maradt. Egyszer aztán felhívott a kollégiumomban, hogy pont abba a városba kell mennie, és mivel egy napra megy oda, nem tud hol aludni. Én persze szíves örömest felajánlottam neki szobámat. Valamikor késő délután meg is érkezett, és azt mondta, hogy akkor itt marad. Beszélgettünk aztán leszállt szép lassan az este. A kollégiumi szobatársam valami bulira volt hivatalos, és másnap jön csak vissza. Rendben. Miután elment a srác, a lány megkérdezte, hogy megfürödhet - e. Miért ne? Fürdése közben észrevettem, hogy nem zárta be teljesen az ajtót. Odaléptem, hogy becsukjam, amikor kiszólt, hogy menjek be hozzá. Nem tétováztam, és bemenve még mindig a kádban találtam. A szemeim megakadtak a szép formás mellein. Rámnézett, majd csillogó szemeivel arra kért, mossam meg a hátát. Odaléptem hozzá, de még mindig csak a melleit néztem. Majd szépen szivaccsal végigmostam a hátát. Majd arra kért, hogy mossam meg a melleit is. Vonakodásomra megfogta a kezeimet, és a melléhez húzta őket. Most már meg kellett mosnom. Ilyen szép formás melleket még nem fogtam a kezemben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.79 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 05. 24. kedd 17:34
Ellehetettolvasni.
#7 zsuzsika 2015. 01. 18. vasárnap 09:55
A gyengénél is gyengébb.
#6 papi 2014. 03. 20. csütörtök 04:58
Felejtős!
#5 listike 2014. 03. 3. hétfő 14:49
0
#4 incifinci 2002. 06. 11. kedd 13:00
Nincs annyi karakter, hogy leírjam ennek az álmodozásnak a hatását. Csak azért adok 1 pontot, mert 0-át nem lehet.
#3 newbie 2002. 06. 10. hétfő 13:19
Talán még annyi sem...
#2 chet 2002. 06. 9. vasárnap 23:25
hát ez remek...2pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?