A+ A-

Újévi elhatározás

Fordítás
Jeges eső kopogott az ablakon, Alice visszafordult a férjéhez, aki éppen nyakkendőjét kötötte. Nagyon csinos és jóképű gondolta. Az ő szeretete és vonzalma nem múlt el az alatt a közel húsz év alatt mióta megházasodtak. Hirtelen eszébe jutott egy gondolat, azonban emlékeztette magát este nem erről lesz szó. Azonban nagyon ideges volt.
- Nagyon csúnya idő van kint, biztos elmegyünk? - kérdezte Alice, ujjaival megigazítva rövid szőke hajában lévő ezüstpántot.
- Kedvesem mi a hotelben maradhatunk, és nem kell hazajönnünk később - mondta Jack felségének, mikor átsétált a szobában hozzá. Köré fonta karjait és lágyan megcsókolta őt - Minden rendben lesz Alice. Mind a ketten ezt akarjuk. Azonban, ha meggondoltad magad, ne menjünk.
- Igazad van, csak ideges vagyok. Izgatott vagyok, igen nagyon izgatott vagyok.
Alice sexuálisan izgatott volt, idegessége ellenére. Hetek óta izgatott volt, mióta Ő és Jack megbeszélték, hogy elmennek erre a partira. Alice lelkileg felkorbácsolt állapotban volt folyamatosan. Úgy érezte, mintha most házasodtak volna meg újból. Lehetséges, hogy semmit nem fognak csinálni ezen a partin. Lehetséges, hogy elmennek oda és csak elképzelik mi történhetne meg. Alice remélte bármi történik ugyan úgy fogják szeretni egymást amennyire csak lehet, mint ez előtt.
+++
- Most gyerekek nélkül van egy estétek, meglepődtem, hogy velünk töltitek - mondta Cindy a vacsora utáni kávé közben. Cindy, Cole a férje mellett ült a képszemélyes kanapén, míg Alice és Jack a díványon ültek.
- Ugyan mire gondolsz? A barátaink vagytok - Alice tényleg nem értette.
- Nos, tudod, hogy rövid időnk van egyedül, ahogy nektek, nem tudunk kijönni a hálószobából nevetett Cole.
Alice elpirult és Jack mondta : - Rendben, nem úgytűnik, hogy egymásra kell ugranunk amint csak lehet, amikor van egy pillanatunk kettesben.
- Ugyan, nincs miért védekezned. Csak tudom mi történik, mikor gyerekek vannak. egyik oka, hogy nincs még gyerekünk. Cindy és én nagyon jól megvagyunk együtt. Ez az egész.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:52
Jó írás.
#4 Törté-Net 2002. 06. 3. hétfő 13:10
Kritikus: Olvasd el a FAQ-ot, ott le van írva... Arról nem én tehetek, hogy nem tudsz olvasni...
#3 Kritikus 2002. 06. 3. hétfő 08:51
Ja, és hogy jön ki az átlag 4 pont, amikor két ember szavazott és 12 pontot kapott összesen???
#2 Kritikus 2002. 06. 3. hétfő 08:50
A sztori nem lenne rossz de a fordítás....!!! Hát az csapnivaló és ezzel a történetet teszi tönkre. Szinte látom magam előtt az eredeti angol szöveget.
Tessék átfogalmazni és akkor magasabb pontszámot kaphat!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?