A+ A-

2 hét Angliában

Réggebben egy nagy társaságban "bandáztam", de sajnos idövel csökeni kezdet a társaság, mindenki ment a maga élete után, amibe nem mindig fért bele a társaság. Már nem maradtunk sokan, mikor Andi is elhagyta társaságunk. Angliába utazott, baby csösz munkát válalt egy családnál. Nagyon hiányzot nekem, mindig is volt bennem némi szerelem amit iránta éreztem. Szerencsére a kapcsolat nem veszet el teljesen elöször smsben majd e - mailon folytatuk a kapcsolatot.
Mikor közeledet a nyár elhivott Angliába 2 hétre. Az utazás hosszú volt csak binládenre gondoltam azt hitem sose lesz vége az utnak. Szerencsésen földet értem. A reptéren már várt. Nem ugyan az a lány volt aki elment. Szexi feszes rövid ruhák nem volt magas lány és a mellei sem egy hatalmas szilikon hegyek, de észbontó volt. Hosszú göndor fekte haj, vékony alkata, azt hitem megáll a szivem mikor újra meglátam Öt. Beültünk a kocsiba és kisebb város nézés után a házba vitt ahol a családdal lakot. Furcsa volt hogy engem is eltudott ott szálásolni, de nem kérdezösködtem, örültem neki hogy nem kell ezért is sok pénzt fizetnem, talán ha nem igy let volna nem is jutottam volna ki. Bemutatott a családnak, nem beszélek jól angolul nem is értetem mit beszélnek. Andi forditgatott. A férjet Endrunak, a feleséget Laurának hivták, egyszem lányukat Tündérek(gondolom csak bezézték). Megmutata a szobámat, kicsomagoltam. Este vacsora a családdal. Ahogy meg tudtam ismerni öket szimpatikus fiatalos pár, Andinak biztosan nem eset nehezére nekik dolgozni.
Este mikor alvásra került a sor, nem jöt álmon a szememre, pedig nagyon fáradt voltam, ha a reggelre gondoltam olyan volt mint ha az az elözön nap let volna. De egyszerüen nem jött álom a szememre. Felkeltem és kimentem a szobából. Hal sohajokat hallotam a földszintörl. Lementem felkellt bennem a kis ördög. Belestem a napaliba és azt látam, hogy Andi éppen Laurával franciázott a kanapén és Endru pedig a fotelban figyelte öket. A tvben valami porno film ment, a szobában vörös fényü félhomály volt. Észre sem vettem a farkam a kezembe kveredet és elkeztem verni, vissza mentem a szobámba és befejeztem. Reggel mint ha mi sem történt volna beszélegetem Andival regelizés közben aztalnál, közben csak az estére tudtam gondolni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 04. 28. hétfő 05:42
Ez gyenge.
#10 fakutya 2012. 01. 12. csütörtök 18:41
élvezhetetlen a helyesírás miatt.
#9 XD 2009. 08. 5. szerda 19:02
nagyon jó volt..:D
#8 firstex 2005. 02. 23. szerda 10:34
A helyesírás borzasztó, de a tartalom olyan, amiről mindíg is fantáziáltam!!! Ez a felállás a legjobb,tud valaki ilyenről? Nagyon kipróbálnám! A legizgatóbb!! 10-es fölé!
#7 lestat 2003. 01. 24. péntek 10:29
Az hogy kamu nem kérdés, de ilyen nehezen még életemben nem olvastam végig egy történetet. A sztorira alig lehet odafigyelni, mert a mondatok megértése is nehézséget okoz néha.
#6 lok 2002. 06. 9. vasárnap 14:36
Rego: hova való?
Odaírta az író, hogy "homo".
Mire számítottál?
Miért olvasol olyat, ami biztosan nem jön be?
Vagy mégis bejön, csak ugye magunknak se...?
bazzeg: És ha kamu?
Én fölizgultam rajta, leszarom, hog
#5 bazzeg 2002. 06. 3. hétfő 23:09
Ez nagyon nagy kamu.... és persze a csávó miközben össze-vissza basztak jegyzetelt hogy pontosan letudja majd irni mi? :)
#4 vky 2002. 06. 3. hétfő 18:28
Szerintem meg tok kiraly volt, es nagyon varom a folytatast!
#3 Rego 2002. 06. 3. hétfő 15:22
Szerintem azt, ami a további két hétben történt, megtarthatnád magadnak. Nem idevaló a történet.
#2 Netudki 2002. 06. 3. hétfő 10:18
Azé hejesírni meg kéne tanulni!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?