A+ A-

Egy izgalmas nyár

A történet tíz évvel ezelőtt történt velem, főiskolás éveimben. Azon a nyáron nem a nagyszüleimnél nyaraltam, hanem itthon maradtam, sőt egy kis vállalatnál is dolgozhattam, ami jól jött zsebpénz kiegészítésként. A munka egyik héten délelőtt, a másik héten délután volt.
A délutános heteken itthon aludtam, addig, amíg akartam. Reggel lementem a boltba kaját venni, utána egész délelőtt csak a tévét néztem. Persze kihasználtam, hogy egyedül vagyok, és gyakran maszturbáltam. Ilyenkor azokra a nőkre gondoltam, akikkel a boltban futottam össze, a tanárnőimre, és a munkahelyen lévő csajokra. A boltba gyakran találkoztam egy feltűnően csinos, huszonhét év körüli, vörös hajú, kerek mellű lánnyal. Már első alkalommal feltűnt szépsége, erotikus kisugárzása. Egyik reggel láttam, hogy a szomszéd lépcsőházba megy be. Innentől kezdve figyeltem, hogy mikor futok össze megint vele. Nem kellett sokáig várnom, mert négy nappal később megint láttam a boltban. Gyorsan megvettem mindent, és siettem a pénztárhoz. Pont előttem állt a sorban. A kocsija rendesen meg volt pakolva, tudtam, hogy csak nehezen tudná egyedül hazavinni a vásároltakat. Kifizettem a reggelimet, és már siettem is utána. Az utcán lassan ment, és láttam, hogy nagyon nehéz a csomagja. Melléléptem és felajánlottam, hogy segítek elvinni, ha itt lakik a közelben. Amikor megszólítottam még gyanúsan nézett rám, de amikor a házuk ajtajában letettem a szatyrait, és indulni készültem haza, már rám mosolygott, és felajánlotta, hogy menjek fel hozzá, mert meg szeretné hálálni egy üdítővel, hogy segítettem neki. Közben kiderült, hogy Csillának hívják, tanárnő a volt általános iskolámban, és mivel nyár van, itthon nyaral, mert nincs kivel elmennie a Balatonra, a Velencei - tóhoz, vagy egy strandra.
Attól a naptól kezdve reggelente, ha találkoztunk mindig rám mosolygott, és a pénztárnál megvárt, utána pedig hazakísértem. Egyszer említette, hogy rossz nála a tűzhely, mire én felajánlottam, hogy megnézem, hátha meg tudom csinálni. Körülbelül egy fél óra alatt meg is javítottam neki a tűzhelyt, mire megkérdezte, hogy mivel tartozik. Én azt feleltem, hogy semmivel, erre ő felajánlotta, hogy mivel ilyen rendes vagyok, süt nekem almás rétest.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 11. 14. szombat 07:15
Nagyon jó!
#4 A57L 2014. 11. 29. szombat 09:17
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 07. 6. vasárnap 15:31
Mivel nem folytattad az ígéreted ellenére, így 0
#2 Ati 2008. 02. 17. vasárnap 21:42
És hol van aza másik történet???????
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?