A+ A-

Aprócska történetek 7. rész - A maszturbálásról...

26 éves lány vagyok. Az első igazi próbálkozásom akkor volt, amikor a barátnőm elmesélte, ő hogyan csinálja. Mármint, hogy otthon, ágy szélén, sexfilmet nézve, babaolajjal. Na hazafelé betértem az illatszerbe, és vettem magamnak babaolajat.
Egész nap arra vártam, hogy végre kipróbáljam. Otthon megfürödtem, megborotválkoztam alaposan, (hiszen olyan finom, amikor teljesen csupasz,) majd a nappaliba lefeküdtem a kanapéra. Volt otthon valami videokazi egy erotikus, de nem sexfilmről, és azt kezdtem el nézegetni. Közben végigolajoztam a testemet. Izgató volt látni, ahogy a szoláriumtól barnult testemen az olajtól csillogtak a fények. Majd leterítettem a kanapéra egy törölközőt, és ráfeküdtem. A szemem végig a tv - t figyelte, és be kell vallanom, hogy a filmre jobban felizgultam, mint az elmúlt hónapokban bárkitől. Aztán, amikor láttam, hogy a két fiú nekiesik a lánynak, és mutatják amint abba a szépséges punciba behatolnak egymás után, hát nem bírtam magammal. Amikor hozzáértem az ajkaimhoz, éreztem, hogy hónapok óta nem volt ilyen nedves. Talán az egész napi izgatás tette, mondhatnánk. De én tudtam, hogy imádok másokat nézni, és ez volt, ami igazán felizgatott. Lassan elkezdtem simogatni a csiklómat, és hallgattam, amint azok a fincsi cuppogások előtörnek belőlem. A kis borsóm egészen kemény volt, és az ajkaim összehúzódtak. A tükörben figyeltem minden mozdulatomat, és közben hallgattam, ahogy a tv - ben szeretkező 3as nyögdécselő hangjai betöltik a szobát. Teljesen kikészített, ahogy hallottam, mennyire élvezik. Végig a csiklómra összpontosítottam, bár gyakran megsimogattam az ajkaimat is, de egyáltalán nem nyúltam be. Szóval igaz ami igaz, van benne valami, hogy ha magadnak csinálod, akkor a teljes mutató - újjal tedd...
Egyre hangosabb lettem, és már nem érdekelt, hogy esetleg a szomszédok is meghallhatják, nem bírtam csendesebb lenni. Pár perc után éreztem, hogy bizsereg a hasam tájéka, majd egyre hevesebben törnek rám az összehúzódások, aztán akkorát élveztem, mint még soha. Percekig csillagokat láttam, aztán csak simogattam még egy picit magam, csak úgy az érzés kedvéért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:45
Nem rossz.
#4 Mangalover 2002. 07. 23. kedd 18:47
Elég jó, bár szerintem rosszul van kategorizálva. Azért írtál már jobbat is. 6 pont
#3 WW 2002. 06. 20. csütörtök 00:21
nekem nagyon tetszett, jó az ilyen!!!!! na most mennem kell,nemtok többbbet irni
#2 Kedves 2002. 06. 2. vasárnap 12:13
06.hó 2. van, amikor olvasgatom a történeteidet. Jók. Nagyon. "De mennem kell ..."
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?