A+ A-

Hirdetéses hármas 2. rész

Az előző történet megírása után nem is gondoltam, hogy kapok egyetlen levelet is, azt pedig végképp nem, hogy ilyen rengeteget. Mindenki arra biztatott, hogy írjam meg a következő találkozásunk sztoriját is. Én megígértem, hogy megírom, feltéve, hogy lesz második. Már kezdtem azt gondolni, hogy Andiék nem is fognak keresni sohasem. Én pedig megfogadtam, hogy nem én fogom keresni, mert akkor úgy tűnnék, mintha sürgetném őket. Nem szerettem volna elrontani ezt a kapcsolatot. Így hát vártam.
Beigazolódott, hogy a türelem rózsát terem, mert egyik délután csörgött a telefon. Zsolti volt az. Kicsit zavarban volt, de én nyugodtan beszéltem, izgatottságom ellenére, így nemsokára ő is lehiggadt. Még akkor is éltek bennem az előző találkozásunk élményei.
Rövid általános témákat érintő beszélgetés után rátért a lényegre, amit már nagyon vártam. Meg szeretett volna hívni hozzájuk hétvégére. Örültem a dolognak, de nem akartam túlzásba esni azzal, hogy nagyon kimutatom az örömömet. Megpróbáltam kordában tartani a viselkedésemet. Zsolti elmondta, hogy mit tervelt ki Andi számára, amit közösen kellene kiviteleznünk. Az élő szendvicset szerette volna kipróbálni. Mit ne mondjak, ezek után én is!
Elmesélte, hogy már régen beszélgetnek a dologról, és most, hogy megismerkedtek velem, talán itt lenne az ideje a tettek mezejére lépni. Én sem csináltam még hasonlót, de egyre gyorsuló szívveréssel beleegyeztem.
Megkérdeztem, hogy vigyek - e valamit, de ő lerázott azzal, hogy minden van otthon. Teljesen bezsongva tettem le a telefont. Az előző találkozásunk képei forogtak az agyamban. Egész nap nem tudtam másra koncentrálni, pedig még csak csütörtök volt. Lassan peregtek a percek, nem győztem a várakozást. Próbáltam dolgozni, nem igazán ment, mással se nagyon sikerült elütnöm az időt.
Végre eljött a péntek. Délután rohanás haza a munkából. Ettem pár falatot, bekapcsoltam egy dübörgős rocklemezt, hogy kissé feldobjon (bár már nem volt nagy szükség rá), aztán irány a fürdőszoba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 10. 23. vasárnap 11:22
szeretem az análszexet és a gruppenszexet is, ez most nekem 9p lett...
#8 A57L 2013. 11. 25. hétfő 05:51
Elég jó.
#7 Andreas 2005. 12. 9. péntek 23:36
Helló, Aretino!
Csak, hogy tudd: valos esete nem egyedi, én is megtapasztaltam már aszendvicset, és a lánynak nagyon tetszett!
#6 Süni 2003. 03. 10. hétfő 09:05
Nagyon jó irás a szituk élethüek.
Folytasd Sziszi!!
#5 valos 2003. 03. 10. hétfő 01:46
Kedves Aretino!
Sajnalhatod, ha nem talalkoztal meg olyan lannyal, aki elvezte volna a szendvicset...
#4 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 21:19
A szendvics egy divatos dugástípus a mostani filmeken.Néha megnézem, de ritkán hiteles. Nagy pénzért csinálják. Megnézném hogy melyik nő élvezné. Semelyik, az se aki egyébként odavan a popószexért. A grupiban az a jó ha a nőnek is jó. Arról kell írni és nem a sok idétlen filmet újraírni.
#3 Sziszi 2002. 12. 1. vasárnap 15:58
Az író nem ismeretlen, én írtam és küldtem be annak idején a Kéjencek Klubjának oldalán volt. Van folytatás, de még le kell írnom. Írjam?
#2 lok 2002. 06. 8. szombat 22:43
Nagyon izgató volt, folytasd!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?