A+ A-

Hirdetéses hármas 1. rész

A jobbnál jobb történeteket olvasva kikívánkozott belőlem ez a rövid sztori, ami nemrég esett meg velem, de még mindig a hatása alatt vagyok.
Körülbelül 2 hónapja böngészgettem a különböző szexhirdetéseket, csak úgy hobbiból, nem hittem benne, hogy egy név nélkül, az interneten feladott hirdetésből kisülhet valami, bár én rendületlenül próbálkoztam, persze nem sok sikerrel. Már az is nagy szó volt, amikor egy lány válaszolt. Találkozni pedig, csak kétszer sikerült hirdető lánnyal, de szex nem lett az egyikből sem. Az egyikről kiderült, hogy ellenszolgáltatást vár azért, ha szexel velem. A másik pedig, már túllépte a nálam még molett kategória határait.
Most is válaszoltam elég sok hirdetésre. Már készen volt az előregyártott válaszlevelem, csak egy - két szót kellett esetenként megváltoztatni. Nem is számoltam, mennyit küldtem, de jópárat, abban biztos vagyok.
A leveleimre jött néhány vérszegény válasz, amiből sejteni lehetett, hogy valaki csak szórakozott. Volt olyan is akinek valami humoros ismerőse adta fel a hirdetést az ő nevében. Ezek is leráztak néhány levélváltás után.
Viszont volt egy válaszlevél, ami többet sejtetett a korábbiaknál. Nem emlékeztem a hirdetés szövegére, így vissza kellett néznem, hogy egyáltalán mire is jelentkeztem. Egy srác válaszolt, de a leveléből kiderült, hogy barátnőjével közösen hirdetnek, és fiút keresnek harmadiknak. Ez is elég ritka volt, így újra elolvastam a hirdetésüket. Abban az állt, hogy kimondottan magas fiút keresnek. Én mindig leírom a válaszaimban a paramétereimet, ebből kivehették, hogy én valóban magas termetű vagyok. Meg voltam lepve, hogy levelükből azt éreztem, hogy örülnek nekem. Elküldtem a fényképemet, amit ők saját fényképükkel viszonoztak. A képen egy teljesen átlagos pár mosolygott a lencsébe. Örültem neki, mert így nagyobb volt az esélye, hogy valóban őket ábrázolja. Kérték, hogy adjam meg a telefonszámom. Visszahívtak és megbeszéltünk egy találkozót. Vacsorázni hívtak egy étterembe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 10. 23. vasárnap 11:21
nekem tetszik a gruppenszex ez most 8p lett
#4 feherfabia 2014. 11. 30. vasárnap 07:13
9P
#3 A57L 2013. 11. 25. hétfő 05:51
Nagyon jó.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 21:14
Profi pár, profi munkája. Van ilyen. Akár meg is történhetett az írójával.
Beindított, de még nem elég. 9p.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?