A+ A-

Aprócska történetek 5. rész - 3 lány

Zárórához közeledtünk. A bevásárlóközpontban már alig lézengtek páran, s én, az üzletvezető sorra hazaengedtem a lányokat. Csak két lány maradt velem. Mint minden este, ma is végignéztem zárás után, ahogy a lányok leveszik a munkaruhát, s átöltöznek utcai viseletbe. Mindkét lánynak pompás teste volt, de ezt már hónapok óta tudtam, hiszen majd minden este velük dolgoztam. Éjjel álmomban gyakran felidéztem őket, ahogy mosolyogtak rám, s ahogy a sexről, mint általános női témáról alkotott véleményüket fejtegették nekem. Az öltözködés után a motozás következett, majd a táskák átvizsgálása. A fiatalabb lánynál, Katinál, a táskában egy csomag elem volt. Ekkor kezdődött az egész. Először csak az óvatos beszólások, hogy: talán a vibrihez vásároltad? Remélni se mertem, hogy lesz valami. Aztán kiderült, hogy majd minden nap együtt alszanak. Ekkor kezdtem el reménykedni.
Mindjárt felajánlottam, hogy mostantól hazaviszem őket, ha zárás után megvárnak. Így is lett. Az elkövetkezendő napokban egyre jobban összemelegedtünk, együtt ettünk, ittunk, sírtunk, nevettünk. Úgy alakult, hogy egyik nap szóba került, a lányoknak milyen nehezen megy az orgazmus, meg hogy a férfiak mennyire kiakadnának, ha megtudnák, az esetek nagy részében mekkora színészi teljesítményre van szükség. Persze az érem másik oldala, hogy akkor is kiakadnának, ha megtudnák, nem volt elég jó az, amit tettek. De vajon kivel cseszünk ki? Leginkább magunkkal, mert minek kellene fejlődniük, ha mi elhitetjük velük, hogy elég jók az ágyban? Az egész egy újságcikk alapján vetődött fel, ahol azt írták egy felmérés szerint, hogy csak minden 9. lány tud elélvezni. És akkor jöttek a jó tanácsok: ismerd meg a tested, mutasd meg a fiúdnak, mit szeretsz, és a többi. Kati azért volt szomorú, mert csak a csiklójának izgatásával tudott elélvezni, azt meg mindenki tudja, hogy tizede annak az élvezetnek, amit a G - pont orgazmusa okozhat. Ráadásul 2 és fél éve járt a barátjával, akibe irtózatosan szerelmes volt, de sehogy se tudta elmondani neki, hogy vele még nem sikerült ennyit se összehozni. Andi arra panaszkodott, hogy ő csak egy igazi kemény fasztól tud elélvezni, egyáltalán nem hatnak rá a kinti ügyeskedések, viszont a pasija csak egy menetre van kalibrálva, így mindig éhes marad.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:58
Jóóóóóféle smile
#5 norbull 2003. 04. 1. kedd 20:38
Tetszett !
10 pont, de 11-et is megérne !!!!!!!
#4 Ropiharcos 2002. 07. 31. szerda 15:29
Hát igeennnnn. Ez egy kivételesen történet. csak jót mondhatok róla. Nikata! remélem lesz folytatása. Ja és persze 10 pont.
#3 Mangalover 2002. 07. 21. vasárnap 00:57
Nikita! Ez volt eddigi legjobb storyd. Nem lehetnék az a fiú, akit bedobtok a közösbe? 10 pont, Ó Szivem, Ó Drágám, Ó Egyetlenem.
#2 Kedves 2002. 06. 2. vasárnap 12:07
Szép volt Nikita Drágám! (Mondja Jennifer, a "Szíved". Vagy inkább Barbara?)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?