A+ A-

Nyaralás

Egyik nyáron a barátnőmmel, Ivettel elterveztük, hogy elutazunk egy nagyon szép helyre nyaralni. Egy tengerpart mellett döntöttünk. Korfu szigetére utaztunk. Amikor megérkeztünk, elbűvölt bennünket a gyönyörű tengerpart a pálmafákkal, az öblökkel, a kiemelkedő hegygerincekkel, kövekkel. Végre megérkeztünk a szállodába, amely nagyon szép látványt nyújtott kivűlről. Az alkalmazottak nagyon udvariasak, előzékenyek, segítőkészek voltak velünk. Készségesen álltak mindenben rendelkezésünkre. Fölvitték a csomagjainkat a szállodai szobánkba. Mi ezt meg is köszöntük nekik egy kis borravalóval.
Kiraktuk a ruháinkat, és egyéb holmijainkat a bőröndjeinkből, és pihentünk egy kicsit.Később lezuhanyoztunk, kisminkeltük magunkat, és lementünk vacsorázni a szálloda éttermébe. Nagyon előzékenyek voltak a felszolgálók. A kedvünket keresték mindenben. Különösen egy közülük. Szorgoskodott körülöttünk egész este a vacsoránál. Martinnak hívták, mint később kiderült. Nagyon jól beszélt magyarul. A vacsora végeztével mutatkozott be, és megkérdezte tőlünk, hogy milyen programunk van másnap, mert ő szabadnapos, és nagyon szívesen megmutatná nekünk ezt a csodálatos környéket. Elkísérne bennünket mindenhova, ahova akarjuk. A tengerpart csodálatos volt a pálmafákkal, a kis öblökkel, egy - egy kis hegy, vagy kő kiemelkedésével. Ennél szebb környéket szinte el sem lehetett képzelni. Elfogadtuk a felajánlkozását, hogy megmutassa nekünk. Másnap el is indultunk, végigjártuk a tengerpartot. Martin megmutatta a legszebb helyeket, nevezetességeket. Csodálatos volt ez a kirándulás itt a szigeten. Délre nagyon elfáradtunk, és visszamentünk a szállodába ebédelni. Ebéd után fölmentünk a szobánka, és kipihentük a szigeten való séta fáradalmait. Délután már ismét fittek voltunk. Megbeszéltük Martinnal, hogy ismét találkozunk egy nagyon szép, kis csendes helyen a tengerparton, amit a délelőtti sétánkon kinéztünk magunknak. Vittünk magunkkal egy kis kosárban mindenféle finomságot, hogy jól érezzük magunkat. Mesés volt ez a hely. Volt egy kis hegység, ami kiemelkedett a tenger fölé, és a tövében egy tisztás. Gyönyörű kéken csillogott a tenger vize a napsütésben. Mi leterítettük a plédet, amit vittünk a tiszta fűre, és kiraktuk a finomságokat. Még két üveg finom bort is vittünk magunkkal. Jóízűen falatoztunk ebben a csodálatos környezetben. Közben sokat beszélgettünk, nevettünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.22 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Radiola 2002. 09. 18. szerda 11:08
Nagyon sok szóda kell hozzá
#5 Bem 2002. 05. 15. szerda 14:18
Hmm, tenyleg nem art meg egy kis edzés...
Az ötlet nem rossz. Próbálj egy kis realítást önteni a storyba, dolgozd ki jobban a jeleneteket. Nagyon fontos: használj bekezdéseket, ugyanis nélkülük nagyon nehezen olvasható a történet.
#4 csati 2002. 05. 15. szerda 13:09
"Nemsokára felkeltem az ágyról, és elővettem a derekamra erősíthető műkukit. Felcsatoltam, és bekentem eperízű sikosítóval, és behatoltam a barátnőm puncijába"

Details... =)
#3 sixday 2002. 05. 15. szerda 09:10
hat nem egy fodurranas.
edzeni kell meg.
#2 drool 2002. 05. 14. kedd 23:33
gagyi
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?