A+ A-

Aprócska történetek 4. rész - 1st group

Pár éve történt az eset, azon a nyáron lettem 18 éves, és valószínűleg sose fogom elfelejteni, mi minden történt akkoriban velem. A strandon éppen érettségire készültem, olvasgattam a könyveimet, amikor egy nagyon helyes srác odajött hozzám, hogy segítsek neki. Belelépett egy darázsba, ami persze rögtön megcsípte, és nem tudja kiszedni a fullánkot a lábából. Így ismertem meg Zsoltit, aki annyi idős volt, mint én. Öt perc múlva ő és a barátai mellém telepedtek, és beszédbe elegyedtünk. Hamar összebarátkoztunk, és pár nap múlva már együtt bandáztunk.
Szombat este volt, kora nyáron, amikor páran elhatároztuk, hogy felfedezzük az éjszakát. Zsoltinál gyülekeztünk, hiszen a szülei nem voltak otthon, és már egy - két hete majdnem mindenki ott tanyázott. A kecó elég tágas volt, két nappalival és 6 hálóval hívogatott minket. Nem igazán foglalkoztatott senkit, ki melyik szobában és persze kivel tölti az éjszakát. Meg a felhozatal szerint a csapat 5 - 6 fiúból, és belőlem, valamint az éppen aznapi lánykollekcióból állt. A srácok úgy cserélgették a lányokat, mint más a bugyiját, vagy még gyakrabban. Aznap este 6 fiúval indultam a város egyik legjobb discójá - ba, mert megígérték nekem, hogy én választhatom ki az éjszakai partnerüket. Jó játéknak ígérkezett. A discóban már ismertek minket, hiszen a hét minden éjszakáját ott töltöttük ezen a nyáron. Igazán jól néztünk ki, mindenki a strandolástól csoki - barnára sült, és indulás előtt bekentük magunkat babaolajjal, hogy még jobban csillogjon a testünk. Rajtam csak egy fehér miniruha volt, és egy pántos szandál, mely kiemelte hosszú combjaim. (A ruhát aznap vettem a fiúkkal a belvárosban, az eladónők legnagyobb megrökönyödésére, hiszen nem minden nap térnek be hozzájuk a lányok fiúcsapatostól.)
Szóval megérkeztünk a discóba, ezer ismerős, puszi mindenkinek, aztán irány a táncparkett. Amolyan dörgölődzős táncot lejtettünk, és egyre jobban alakult az esténk. Én az ismeretlen lányok reakcióját lestem. Volt akinek nagyon tetszett, amit csináltunk, és egyetlen intésemre csatlakozott hozzánk. Másoknak pici segítség kellett, ösztönzés, és ekkor valamelyik fiút küldtem, hogy csalogassa oda. Nem telt el sok idő, és minden fiúnak találtam párt. Aztán kivonultunk a bárhoz inni. A fiúk sorba álltak, én meg elhívtam a lányokat a mosdóba. Ott elmeséltem nekik, hogy mire gondoltam az éjszaka folytatását illetően.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:43
Egész jó.
#10 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:57
Tetszetőőőős nyes
#9 Mangalover 2002. 07. 21. vasárnap 00:47
Nekem eddig ez tetszett a legjobban az aprókák közül. Csak így tovább Nikita. 8 pont
#8 Nikita 2002. 06. 3. hétfő 07:56
chet: +lepsz! hogyhogy olvastad? tehát vki lenyúlta a honlapomról? ejnye-bejnye tolvaj brigád! pedig esk, hogy megtörtént, és esk, hogy velem :)))
#7 chet 2002. 05. 15. szerda 20:42
ezt már olvastam itt az oldalon,de jó a történet...a darázs meg örök vitatéma maradhat :)
#6 Ödönke 2002. 05. 15. szerda 17:28
W! Fogj egy darazsat, nyird ki és nyomd össze a potrohát. Az a fél centis tüske ami kijöb belőle az a fullánkja:) Az a baj hogy a darázs fullánkja nem szakad be mint a méhé, ugyhogy nemtom miért nem tudta kiszedni.
10 pont:)
#5 kokas 2002. 05. 15. szerda 14:21
"discójá-ba" "csoki-barnára" ??? Amúgy tűrhető, bár kissé hihetetlen. Ezek a mai fiatalok... 6 pont
#4 csati 2002. 05. 15. szerda 10:38
Harap?
Nincs neki foga bazzeg =)
#3 w 2002. 05. 15. szerda 09:33
Ez egy blőd kitaláció.Ha belelép egy darázsba a darázs szerintem nem éli túl.A fullánkot rém egyszerű kiszedni nem olyan mint egy tövis.Végül én úgy tudom,hogy a darázsnak nincs fullánkja inkább csíp vagy harap!
#2 Dodeszh 2002. 05. 15. szerda 01:16
Most sem tudok igazán újat írni, csak így tovább!

A bojkottot meg mindenki tartsa be!!!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?