Segíteni egy egyetemistának

Szavazás átlaga: 6.48 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2018. február 20.
Hossz: 8 296 karakter
Elolvasva: 749 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: Helping out a College Student, Literotica.com
Évente párszor üzleti útra megyek az ország különböző sarkaiba. Korai ötvenes vagyok, nős, felnőtt gyerekekkel. Ezeken az utakon néha magamra is szánok időt, alkalmat adva arra, hogy jobban felfedezzem a biszexuális oldalamat. óta érdekel a férfitest, talán annak is köszönhetően, hogy hat fiútestvérem volt. Tinédzser korunkban mindannyian kiváncsiak és kisérletezők voltunk, de ennek kibontása egy másik történet lenne.

Néhány nappal azelőtt, hogy megérkeztem volna a négynapos üzleti utam helyszínére, feltettem egy hirdetést a helyi Creiglistre, hogy kiverném vagy leápolnám egy fiatalabb fiú farkát, esetleg megmasszíroznám a testét vagy nyalogatnám a lábát. Általában rengeteg választ kapok, ami megerősít abban a hitemben, hogy egy csomó magát heterónak mondó fiú van a világon, aki ugyanabban a cipőben járnak, mint én, tele gondosan titkolt fantáziákkal.

Az egyik válaszoló egy egyetemista fiú volt, aki első szexuális élményét akarta átélni egy pasival, és megkérdezte, segítenék-e neki ebben. Azt mondta magáról, hogy 18 éves, és soha nem csinált semmi ilyesmit a haverokkal. Először szkeptikus voltam, túl fiatalnak ítélve őt, és arra kértem, egy nyilvános helyen találkozzunk, ahol megmutatja a jogosítványát, bizonyítva, hogy tényleg betöltötte a tizennyolcat. Beleegyezett, és megállapodtunk, hogy a késő délutánig tartó kurzusai után találkozunk. Jó dolog, hogy rugalmas a munkaidőm, és épp ráérek, gondoltam.

Amíg a gyorsétteremben vártam rá, megpróbáltam elképzelni, hogy nézhet ki egy fiatal, jó formában lévő sportoló, ugyanis írta, hogy atletizál. Azt is említette, hogy nagyon félénk a lányokkal, velük sem mert eddig kezdeményezni. Egyszercsak megjelent előttem a legszebb fiatal fiú, akit mostanában láttam. Odajött, leült, kezet fogtunk és letette a jogosítványát az asztalra. Tényleg felnőtt, állapítottam meg, hamarosan tölti a tizenkilencet. Elindultunk a házuk felé, ahol szerencsére egyedül volt, mert a szülők elmentek pár napra.

Egy sarokkal arrébb parkoltunk le, és a hátsó bejáraton mentünk be, le az alagsorba. Bevallotta, hogy nagyon ideges, de régóta akart találkozni egy apja-korabeli idősebb pasival. Beértünk a vendégszobába, miközben biztattam, hogy engedje el magát és élvezze az élményt, ahogy kényeztetem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.48 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2018. február 21. 10:50
#4
Kár volt megírni.
1
a
A57L
2018. február 20. 02:05
#2
Gyenge erőlködés.
1
T
Törté-Net
2018. február 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1