A+ A-

Metamorfózis

Az uzsonnát követő beszélgetés témájában lassan kezdett az elszopogatott Baleys - krémlikőr mennyiségének arányában a szexualitás és a pikánsabb megjegyzések, kérdések felé tolódni, majd kivette kezemből a poharat és gyengéden a nappaliból nyíló hálófülke felé terelt, ahol csupán egy heverőnél alig nagyobb franciaágy és egy a teljes falat betöltő tolóajtós szekrény volt a teljes berendezés.
Az ágyról lehúzta a takarót, így feltűnt három keresztben végigfutó heveder, melyen szabályos helyenként fémkarikák voltak felvarrva. Kissé megborzongtam a gondolattól, hogy a pletykák, melyek szerint Isti kissé szadista a nőkkel, talán igaz lehet, de egyben vonzott is a kíváncsiság, hogy kiderítsem az igazságot végre erről a titokzatos és megközelíthetetlennek tartott hapsiról... no meg persze az új varázsáról sem kell megfeledkezni, az ital és a gyors numerákból való kiábrándulás miatt lenne csupán... vagy talán bennem is van némi perverzitás ?
A nappali ajtaja lassan becsukódott mögöttünk, a háló szinte teljesen elsötétedett, csak Isti halk szuszogásából következtettem arra, hogy szorgalmasan tesz - vesz az ágy körül, többször is elhúzta egyik - másik szekrényajtót és kivett onnan valamit, majd az ágyon helyezte el azokat. Most megállt előttem, lassú, de ellentmondást nem tűrő mozdulattal lesimította vállaimról könnyű nyári - ruhám pántjait, mely a bokáim körül landolt, biztos kézzel kapcsolta ki telt melleimet feszesen tartó cici - fixemet, és egy durvának azért nem mondható mozdulattal letépte tangámat, majd karjaiba vett és az ágyra fektetett, több helyen hűs fém érintését észleltem, de ezek inkább csak a kíváncsiságomat fokozták, mint félelmet keltettek bennem. Karjaimat széttárta és biztos mozdulattal az alattuk futó hevederhez bilincselte. Ugyanolyan rendőrségi bilincsbe kerültek a bokáim is erős, de még éppen nem fájdalmas terpeszben. Az ágy felett lehetett elhelyezve a villanykapcsoló, mert anélkül, hogy ellépett volna mellőlem, halványan felderengett az ágy lábaiba épített lámpák fénye, eddig észre sem vettem, hogy a teljes mennyezetet tükrök borítják, olyan szögekben elhelyezve, hogy szinte minden oldalról láthassa magát az aki az ágyon fekszik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 12. péntek 07:43
Nem tetszett.
#3 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:00
Ez nem tetszett.
#2 bygirl 2002. 05. 4. szombat 08:45
nem tudok állást foglalni
bocsi Ildica mit szólnál
csáó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?