Jenit jól megdugják - reggeli légyott

Szavazás átlaga: 6.95 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2018. január 19.
Hossz: 12 809 karakter
Elolvasva: 3 318 alkalommal
Szombat reggel 8 óra, az utcákon tombolt a hó, de az Ezüst utcai háztömbök egyik 4. emeleti lakásában a nyugalom nagyobb nem is lehetett volna ebben a pillanatban. Jeni az ágyban feküdt, s pamut takarójába meztelenül becsavarodva aludta még legmélyebb álmát. Tomy nemrégen kelt fel és köntösében megitta reggeli kávéját a konyhában mikor rádöbbent, hogy még talán korai volt felébredni és csak a hétköznapi rutin folytatódott a szervezetében, ami miatt korábban felkelt szombat reggel is. Közben eszében volt az előző este is, amikor a munkavacsora előtt barátnője kevesebb, mint egy perc alatt facsarta ki, s így boldogan, de kissé szégyenkezve hagyta el a lakást munkába menet. Már akkor megjelent 2-3 forgatókönyv is a fejében, hogy hogyan fogja meghálálni ezt a hétvége során barátnőjének, s hogy hogyan fogja kielégíteni a lány szexuális igényeit is. Ezekkel a gondolatokkal indult Tomy reggele, és már gondolatban az estét szervezte miközben az irányt a hálószoba felé vette, hogy kicsit visszadőljön Jeni mellé az ágyba, hiszen hétvége van és estére szüksége lesz minden energiájára.
Belépett a hálószobába, ahol kellemes meleg fogadta s szívmelengető érzéssel töltötte el, mikor meglátta a franciaágy melletti hatalmas ablakon át a mindent elárasztó hóesést valamint az ezzel nagy kontrasztot ébresztő belső látványt. A szobában ugyanis jóleső meleg volt és ott feküdt gyönyörű barátnője az ágyon, meztelenül belegabalyodva abba a puha takaróba, amit még Tomytól kapott korábban. A meztelen alvás hozzátartozott a pár életéhez, mert mindketten élvezték azt, ahogy a puha takaró közvetlenül érintkezik testük teljes felületével és sokkal otthonosabban, természetesebben érezték magukat emiatt éjszaka. Jeni hassal feküdt az ágyon, úgy, hogy két keze a feje mellett volt, arcába belelógott hosszú barna hajának egy része és egyik lába kissé fel volt húzva, amely által dereka megemelkedett. A lány nagyrészt bele volt csavarodva a takaróba, csak az egyik kézfeje, az arca, jobb melle valamint a feneke és az egyik lába volt részben látható. Ez azonban pontosan elég volt ahhoz, hogy Tomy fantáziáját megmozgassa és az előbb még rátörő álmosságot elnyomja szeméből. A lány megemelkedett feneke és felhúzott lába miatt Tomynak tökéletes rálátása volt Jeni hamvas puncijára is hátulról. Ez a látvány teljesen beindította Tomyt és már el is felejtette, hogy néhány másodperccel korábban mély álmosság tört rá, valamint hogy a szexi pillanatokat az esti órákra tervezte. Még a köntösben odatérdelt Jeni mögé, aki a halk mozdulatok mellett nyugodtan aludt tovább. Ahogy az ablakból beszűrődő reggeli fények megcsillantották a lány látható testrészein lévő apró fehér pihéket, s ahogy megérezte a lány finom esti tusfürdőjének és az alvás közben kialakuló természetes testi illatának keveredését valamint a feszes kerek fenék és a formás lábak közti pihés punci látványa teljesen elvette a férfi eszét.
Közel hajolt, ujjával szolidan benyúlt a lány két lába közé és egyenesen a szeméremajkakra helyezte az ujját. Lassan és gyengéden elkezdte simogatni, néha pedig kitért a lány szeméremdombjára is. A reggeli puha, meleg bőrt Tomynak is jól esett simogatnia és már érezte, hogy közben pénisze teljes méretet öltött, olyannyira, hogy már a bőr magától lehúzódott makkjáról. Jeni puncija néhány percnyi kitartó, gyengéd simogatás után megcsillantotta az első cseppeket ajkai között, amelyeket Tomy, tevékenységének pozitív visszajelzéseként vett. Jeni még ugyanúgy szuszogott tovább, kérdés nem fért hozzá, hogy alszik és nincs tudatában annak, hogy barátja miben mesterkedik, teste azonban már reagált a kellemes érintésekre. Tomy tovább csinálta ezt néhány percig, amikor is már nem bírt magával és egy hirtelen, de nem durva mozdulattal lassan belenyalt a már teljesen nedves punciba. Jeni ekkor nyögött egy jólesőt, a reggeli nyújtózkodáshoz nem hasonlítható rövid kéjes hangon. Felébredt, de nem mozdult meg radikálisan, csak szépen, lassan. Ahogy lassan magához tért, rádöbbent, hogy mi is történik vele. Jeni mégjobban felhúzta lábát, hogy feneke megemelkedésével így Tomy jobban hozzáférjen puncijához, mert azt akarta, hogy a fiú ne hagyja abba, hanem nyalja ki őt úgy, ahogy megérdemli. Tomy is hasonlóan gondolkozott és mohón nyalta tovább a mézesbödönt, amely előtte folydogált. Már behelyezte két ujját is, melyeket ritmikusan mozgatott ki – be, másik kezével pedig a lány derekába kapaszkodott úgy hogy azzal folyamatosan mégjobban az arcába húzta a sikamlós puncit. Tomy egész arca csúszós, nedves volt már és érezte, hogy péniszén is megjelennek az első cseppek az izgalomtól. A nyelv játéka a lány csiklóján és az ujjak mozgása odabent megtette hatását és Jeni kitörő orgazmusát egy hangos nyögés és rángatózó, koordinálatlan derékmozgás kísérte. Tomy nyelvén érezte, ahogy a lucskos punci lüktető mozgást végez és ez már kezdte megnyugtatni a férfi büszkeségét, amelyből úgy érezte, hogy előző este elveszített egy darabot.
Tomy ekkor vette észre, hogy az ágy melletti függöny jó fél méteren el volt húzva, és a szemközti ablakból egy idősebb, középkorú nő nézte végig az egészet. Éppen vissza akarta húzni a függönyt a helyére, miközben Jeni mozgolódni kezdett. Meg akart fordulni miután kifújta magát, hogy összebújjon szerelmével, aki ezt a kellemes reggeli pillanatot okozta neki. Tomy azonban adni akart még barátnőjének abból, amiből az elmúlt napokban oly keveset kapott. A kielégülésből, a kéjérzetből és abból, hogy igazán nőnek érezhesse magát egy olyan férfi karjaiban, aki jól meg is tudja őt dugni akkor, amikor szüksége van rá és nem csak a lelki támaszaként tud szolgálni a hétköznapokban. Ezért miközben Jeni meg akart fordulni Tomy megragadta a derekát és visszafordította a lányt hasra majd felrántotta őt a derekánál fogva úgy, hogy így már Jeni
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zban
térdelt előtte és a takaró már szinte teljesen lecsúszott a lány testéről. Jeni ezen meglepődött, de egy sanda, kacér mosoly jött az arcára meglepődésében és kíváncsian várta, hogy barátja folytassa. Tomy hímvesszője már olyan kemény volt, hogy érezte, hogy majd szét feszül és azon kívül, hogy éppen célja barátnője teljes kielégítése volt, már ő is érezte, hogy farkának puncira van szüksége. Nem is teketóriázott tovább, lassan tövig beletolta péniszét a lány nedves puncijába. Mindketten érezték, hogy ez az érzés nem is várathatott volna magára többet egy perccel sem. Tomy viszont most azt is érezte, amit előző este nem.
Mégpedig azt, hogy ez alkalommal sokkal de sokkal jobban fogja bírni szusszal mint előző este, hiszen most nem régi testének az orgazmus élménye és ilyenkor mindig jobb állóképességet tud tanúsítani. Úgy érezte, hogy ő a férfi a háznál, aki most jól megmutatja a kis puncinak, hogy ő is tud kemény lenni és kitartó az ágyban, nem csak a szexi vadmacska leányzó. Ütemesen gyorsított a tempón Tomy és érezte, ahogy a heréi a lány puncijának csapódnak a hevességtől. Ezt Jeni is élvezte és nagyon tetszett neki, hogy álmai férfija nem csak egy kedves lelkitárs, hanem ha kell, akkor egy vad szerető is tud lenni. Habár ezt korábban is tudta Tomyról és ez volt az egyik oka annak, hogy összejöttek, de a sok munka és kimerültség miatt ezt az oldalát mostanában csak ritkábban látta a fiúnak. Jeniben is volt egy büszkeség és nem akart úgy elmenni megint, hogy Tomy nem élvez, ezért próbált kicsit pozíciót váltani, hátha felül tud kerekedni a helyzeten, hiszen érezte, hogy így el fog élvezni hamarosan, ha tovább folytatják. Tomy azonban nem engedett és stabilan, erősen tartotta a lányt ebben a pozícióban miközben derekánál fogva egyre gyorsabban vágta a lányba a farkát. Ettől a pillanattól kezdve 15 másodpercbe sem telt mire Jeni akkorát élvezett, hogy teljesen elengedte a testét és lecsúszott Tomy hímvesszőjéről, kiesett a fiú karjai közül. Hassal volt ismét az ágyon és pihegett, mint aki most futott le néhány km-t. Nem gondolta, hogy ennyire jól fog indulni a reggel és egy kellemes mosoly volt az arcán, amit most már Tomy is látott. Tomy farka azonban még keményen állt és úgy gondolta, hogy ha már ilyen jól bírja a mai napon, akkor semmiképp nem áll meg addig, amíg bírja. Jeni még szuszogott és ebben a pillanatban ő vette észre az elhúzott függönyt, ahol a szomszéd asszony továbbra is figyelte őket. Jeni annyira elfáradt, hogy még nem is vett erőt magán a függöny megigazítására és csak feküdt ott miközben hosszúra nyújtotta a szemkontaktust a szomszéd nővel, aki mosolyogva és irigykedve nézte az eseményeket.

Mindeközben Tomy kihasználta a pillanatot és az éjjeli szekrényből gyorsan előhalászta a még korábban, pont a szexuális vágyaik kiélésére közösen vásárolt piros bilincset. Jeni éppen megemelte a kezét, hogy véget vessen a szomszéd bámészkodásának, – amelyet valamilyen furcsa oknál fogva még kicsit élvezett is, – mégis úgy gondolta ez azért már több a soknál és a legintimebb pillanataikba senki sem kaphat bebocsátást. Tomy megragadta Jeni kezét és összebilincselte a lány másik kezével. Jeni ismét meglepődött, ezen a reggelen már másodjára érte meglepetés. Elég fáradtnak érezte már magát, de a bilincses emlékek valamint Tomy kaján vigyora és kedves simogatása a hátán és fenekén, ismét beindították. Tomy most először nagyon érzékien közelített barátnőjéhez, hiszen tudta, ezután még kell egy kis idő a lánynak. Elkezdte csókolgatni a nyakát és a fülét hátulról, majd lassan végigcsókolta a lány teljes testét, úgy hogy abból semmi sem maradt ki. A lány szívverése ismét hevesebben kezdett verni, mert az összebilincselt kezek és a szomszédból kukkoló nő tudata olyan kiszolgáltatottság érzetet adott neki, amelyet korábban még nem igazán tapasztalt és ez mérhetetlenül felizgatta. Furcsa volt neki, hogy Tomy az előbb még vad volt, most pedig nagyon gyengéd. Ahogy gondolkodott, ezen az egész helyzeten, Tomy hirtelen beléhatolt hátulról. Most viszont már rögtön egy gyorsabb tempót ütött meg és minden egyes lökésnél tövig hatolt a tocsogó punciban. Jeni miközben a hasán feküdt és markolászta az ágyneműt, kéjesen nyögdécselve tartotta a szemkontaktust a szomszéd asszonnyal. Jeni ismerte ezt a nőt, mert néha az udvaron szoktak beszélgetni hosszabban is, nyári estéken és tudta jól, hogy a nőnek nincs senkije pedig nagyon vágyna a férfitársaságra. Messziről úgy tűnhetett volna számára mintha Jeni
e
alf
alf
sz
alf
ak
áldozata lett volna, de valójában mindketten tudták, hogy ez egy romantikus, szenvedélyes reggeli légyott, amelyből Jeni adott egy falatot a már hosszú idő óta kiéhezett szomszéd asszonynak azzal, hogy már meg se próbálta elhúzni a függönyt és engedte, hogy végignézze az egészet.
Tomy ezt egyáltalán nem érzékelte, ez csak a két nő közös, lopott pillanata volt. A férfi csak tette a dolgát. Tomy érezte, hogy kiapadhatatlannak érzékelt állóképessége mégiscsak véges és úgy gondolta mindent belead, hogy a lány még egyszer kielégüljön a farkától. Elkezdte simogatni a lány belső combját közben és itt érezte Jeni is, hogy egész belső combján végigfolyt már a nedvesség, valamint Tomy herezacskójáról is a lány puncijának nedvei csöppentek le egy-egy pillanatban. Tomy egy jó erőset csapott Jeni feszes fenekére, másik kezével pedig a lányt a vállánál ragadta meg és úgy vágta belé hímvesszőjét egyre csak vadabbul és vadabbul. Jeni már érezte, hogy pillanatokon belül el fog élvezni és teljesen elveszítette teste felől a kontrollt. Átadta magát az érzésnek és a férfinak, már a szemét is becsukta és nem érdekelte a szomszéd asszony sem, csak pusztán a kielégülést akarta, de azt mérhetetlenül. Tomy ugyanezt akarta és ekkor hirtelen megfeszült a pénisze teljes hosszában, egészen a gát végéig, Jeni puncija pedig ugyanebben a pillanatban nagyon erősen összerándult, mellyel összeszorította a péniszt és mindketten lüktettek az élvezéstől. Jeni érezte, ahogy Tomy hímvesszőjéből csak úgy szippantja be a puncija a spermát azzal, hogy ritmikusan és koordinálatlanul összeszorítja az ondót lövellő hímvesszőt. Tomy még heréiben is sajgó érzést érzett ettől az orgazmustól, Jeni pedig kiakadt szemekkel markolászta a lepedőt jó néhány másodpercig. A férfi ránehezedett a lányra néhány másodpercre és így szuszogtak még egy darabig. Majd Tomy felállt, Jeni pedig még összekötözött kezekkel, kielégülten feküdt tovább az ágyon. Ahogy Tomy kihúzta péniszét a punciból a lány testnedvei és a férfi ondója lassan folyt ki az lepedőre, Jeni arcán pedig meglepődött, de jóleső kifejezés, ajkai előtt pedig az élvezés során kifolyt kisebb nyálfolt volt, melyet csak néhány másodperccel később vett észre. Tomy puszit nyomott a lány fenekére, a bilincs kulcsát a lány mellé dobta majd elment zuhanyozni. Jeni még szuszogott néhány percig és élvezte a pillanatot miközben a hóesésbe bámulva azon merengett milyen rég volt ilyen jól megdugva. Aztán kioldotta magát, kicsit megtörölgette a testét majd ő is elindult zuhanyozni.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.95 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2020. november 3. 19:18
#11
Szövegelés nélkül is érthető.
1
z
zsomberos
2018. március 10. 11:35
#10
Rendben van, de mintha hiányozna belőle valami...
1
t
t.555
2018. január 21. 04:51
#8
Átlagos történet!
1
Pavlov
2018. január 20. 06:04
#7
Senki sem beszél semmit benne :( Így halottnak tűnik a szöveg...
1
a
A57L
2018. január 20. 03:36
#6
Közepesnél jobb,de nem az igazi.
1
sunyilo
2018. január 19. 21:53
#5
Valóban átlagos darab.
1
veteran
2018. január 19. 14:39
#3
Nagy átlag
1
Andreas6
2018. január 19. 09:55
#2
Közepes történet, vannak ennél rosszabbak is, jobbak is szép számmal.
1
T
Törté-Net
2018. január 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1